- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Soyledim karı kız kovalamiyorum 3 4 saatligine cay icip geliyorum diyor.Küsmek tehlikeli hemen eşinizi karşınıza alıp bu konuyu masaya yatırın. Küsmemek konusında anlaşın. Çocuk değilsiniz sonuçta. Gerekirse kıran kırana tartışın kavga etmeden tabi ama küsmeyin, uzatmayın ve çözüm odaklı olun. Daha yolun başındasınız değiştirebilirsiniz. Ayrıca evde sıkıldığınızı onu yalnız bırakmasından hoşlanmadığınızı eşinize söylediniz mi yoksa içinize atıp buraya mı yazdınız
Sessiz kalma eşine karşı,kv ye bırakıp kendısı gezmek ısterse kabul etme. Kv nasılsa yalnızsın dıye laf söyleyebilir laf sokma çabasına gırebılir sana. Tavsiyem sessiz kalma otur konuş.Dedigim gibi yeni evliyim. Tecrubelerinize ihtiyacim var. 1 bucuk ay oldu evleneli. Esim her tatil olduğu gun veya izinli oldugu gunler dışarı çıkıyor. Tum gun degil ama. Mesela oglen cikiyor 3 4 saat sonra geliyor. Çalıştığı günler evde hep. Ben alisverise cikcaz desem çıkar. Beraber gidecegimiz pek yer yok küçük bi yerde yaşıyoruz. Anca cikip yürüyüş yapabiliriz. Araba alinca gezebiliriz anca. Ben de sıkılıyorum sonucta hep evdeyim. Ama kendimi sürekli dışarı atmıyorum. Yalnızken sıkılıyorum. Arkadaşlarım uzakta. Benimle otursun istiyorum evde. Ama onun mantığı beraber dışarı çıkacak yerimiz yok nasılsa bari ben çıkayım. Nereye gittigini kimle olduğunu biliyorum. Isleri oldugu zaman çıksın bir sey demiyorum. Ama bu kadarcık surede sanki sıkılmış gibi böyle yapmasi düşündürüyor. Alışkanlık yapmasi korkutuyor. Haksız mıyım ben?
Ailesine 5dk mesafeye tasiniyoruz su an. Beni annesine birakip dışarı çıkmaları başlar mı? Öyle bi dusuncesi varsa ben onsuz kv gitmem zaten sıkılırım. Evde de korkarım akşamları. Gidisatimiz hic iyi olmaz.
Bir de ne zaman tartissak sonu kuslükle sonuçlanıyor benim veya onun tarafından. Kusken cok bunaliyorum ömür boyu tahammül edemem gibi geliyor iyi seyler düşünmüyorum hakkımızda. Bu konuda napabilirim?
Bu dedikleriniz yok gerçekten. Kafe var sadece. Ay korkuyorum okudukça. Ve boyle bi tip olursa tahammül edemem ben ona. Tasinmama konusunu masaya yatirinca da kusulecek karşılıklı. Biz cidden anlaşamıyoruz. Her seye hayır diyorsun diyo ama direten kendisi kendi dedigi olmayınca tartışan o.Pardonda 1,5 ay olmuş neden taşınıyosunuz?
Taşınma kv yakınına falan eşin böyle çekip giden bi tipse annesinede bırakır kvde de hergün bekler seni.
Otur oturduğun yerde küçükmüş küçük olaun sinema tiyatro mu yok avm mi yok çat bahçeside mi yok ?
Her hafta 1ini yapsanız 1 ay doluyo zaten.
Çok yeni evlisiniz şimdiden böyleyse ilerde alışverişede tek gidersin koltuktada tek oturursun
Sessiz kalmadigim icin tartisiyoruz cokca.Sessiz kalma eşine karşı,kv ye bırakıp kendısı gezmek ısterse kabul etme. Kv nasılsa yalnızsın dıye laf söyleyebilir laf sokma çabasına gırebılir sana. Tavsiyem sessiz kalma otur konuş.
Yenı evli erkek normalde tatilde karısıyla vakit geçirmek ister
Suan çalışmıyorum. Her haftasonu 2 gun 4 saat dışarıda olması cok değil mi sizce?Bende eşlerin birbirinden ayrı vakit geçirmelerinden yanayım.
Sizin arkadaşınız yokmuş kendinizle vakit geçirebilirsiniz hani ille dışarı çıkın değil sevdiğiniz birşeyi yapabilirsiniz kitap okuyun mesela kişisel gelişimle ilgilenin veya kendinize ilgi alanı belirleyin kendinizin en iyi arkadaşı olun.
Ben evlendiğimde eşim hep yanımda hep yanımda olsun istemem hergün hergün olmuyorsa bu dışarı çıkmalar sıkıntı yapmam ama siz sıkıntı yaptıysanız bunu güzel dille anlatmanız gerekir kavga insanı kışkırtır
Hem en güzel zamanlarınızı tartışarak geçirmeyin
Birde bizim milletimizde huy oldu sanırım yaşanmamış Bir olasılığa kafayı takıp dert edinmek.
Siz çalışmıyor Musunuz?
Esim her tatil oldugu gun veya haftasonu 2 gun disari çıkıyor. Bana göre cok sizce?Erkeğin arada kısa süreli kendi arkadaşları ile vakit geçirmesi ,erkeği evine daha çok bağlar.tabi gittiği yerler belirli ve süresi makul olduğu sürece.bence abartıyosunuz.sizde kendinizi motive edecek uğraş bulun.7/24 beraber olmak ilişkiyi yıpratır.arada özlemek gerek.benim eşim hafta sonu bir gün akşam yemeğini arkadaşları ile yer iki üç bira içer , gittiği yeri ve arkadaşlarını bilirim , saat geç olmadanda gelir.maç mıhabbeti yapar enerjini atar , haftanın kalan 6 günüde evdedir.şimdiye kadar hiç problem yapmadım yapmamda.o dışardayken bende saç bakımı cilt bakımımı yaparım kahvemi alırım dergi okurum bende kendime vakit ayırırım.
Bu dedikleriniz yok gerçekten. Kafe var sadece. Ay korkuyorum okudukça. Ve boyle bi tip olursa tahammül edemem ben ona. Tasinmama konusunu masaya yatirinca da kusulecek karşılıklı. Biz cidden anlaşamıyoruz. Her seye hayır diyorsun diyo ama direten kendisi kendi dedigi olmayınca tartışan o.
Benim de ondan sıkılma lüksüm yok mu sanki? Etrafımda birkaç çift var eşlerini yalnız birakmayan. Yani hala iyi ornekler var benim umudum tukenmedi henüzevlilik kurumuna hoşgeldin..... evet aslında hepimizin en başıhnda yaptığı hataya sen de düsmüssün... beklentiler hep çok yüksek, el ele film izliycez, beraber salata yapıcaz, bulaşıkları birlikte yıkıycaz, aksamları gezmelere gitcez falan filan böyle bi dünya değil evlilik dünyası canım merak etme senden sıkılmış da değil, erkeklerin doğası bu zaten
Canım hafta sonu iki günde sabahtan akşama kadar dışarda ise evet problem, ama mesela kahvaltıyı beraber yapıyorsanız , kahvaltıdan sonra iki üç saat dolaşıp eve geliyosa yine problem yok.erkek adam evde duramazki.o evde yokken sende etrafı toparlarsın rahat rahat.Esim her tatil oldugu gun veya haftasonu 2 gun disari çıkıyor. Bana göre cok sizce?
bilmiyorum ki benim etrafımdaki bütün erkekler kahveye gidiyo mesela evde aksam yemeklerini yiyip 12 ye kadar kahvede takılıyolar böyle örnekleri de görüp mutlu olmak gerekiyor bazenBenim de ondan sıkılma lüksüm yok mu sanki? Etrafımda birkaç çift var eşlerini yalnız birakmayan. Yani hala iyi ornekler var benim umudum tukenmedi henüz
Aslında problem biraz burda çalışıyor olsanız keşke iş imkanı mı yok. Tüm gün evde oturduğunuz için haliyle sıkılıp konuşacak birini arıyorsunuz. Bir şekilde arkadaş buluşmalarını bir güne indirmeye çalışın ama hislerinizi anlatarak bağırıp çağırmayın yalnız hissettiğinizi anlatın sizinle ilgilenmiyor olduğunu düşündüğünüzü bunun size ne hissettirdiğini anlatın. Birlikte vakit geçirmek istediğinizi daha yeni evli olduğunuzu tadını çıkarmak istediğinizi.Suan çalışmıyorum. Her haftasonu 2 gun 4 saat dışarıda olması cok değil mi sizce?
Nereseki burası hiçbişey yok ?
Neden taşınıyosunuz 1,5 ayda ev mi eridi rahat mı battı ?
Erkekleri şekillendirmek kadının elinde sen surat asarsan gidiyo diye gitmeyeceği varsada gider haftasonu oldu mu giyin hazırlan gidelim de
Film alın indirin evde izleyin kapat perdeleri patlat mısırı aç kolayı mis
Küserse küssün ondan önce sen küs
Evet. Gitmeyeyim dimi. Direk soyleyeyim mi su su sebepten tasinmiyorum diye?Neden tasiniyorsunuz. Tasinmayin bence.
Simdiden boyle kuserse ailesi arkasinda olunca dahada uzaklasir.
Sen calisacakmisin
Evet. Pazar gününü bile senle geçirmiyo. Seni bırakıp tek geziyomuş. Daha 2 ay olmamış evleneli.Bunu boyle soylemenizcidden öyle midir?
Temizliği beraber yapiyoruz oyle çıkıyorCanım hafta sonu iki günde sabahtan akşama kadar dışarda ise evet problem, ama mesela kahvaltıyı beraber yapıyorsanız , kahvaltıdan sonra iki üç saat dolaşıp eve geliyosa yine problem yok.erkek adam evde duramazki.o evde yokken sende etrafı toparlarsın rahat rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?