- 5 Eylül 2012
- 691
- 341
- 123
Hemen öncesinde gökyüzünde ev istesen bile tamam aşkım der :)))Hemen öncesinde dosemek daha mantıklı degil mi
Hemen öncesinde gökyüzünde ev istesen bile tamam aşkım der :)))
Sonrasında daha sakin konuşma kıvamında olur
Aynen öyle oluyor ama çocuksu ol.sakin sevecen masum.bu roller çok işe yarıyor.Sonrası daha mantıklı yani oyle mi? Esref saatleri mi oluyo
Neden mi !!! Guzelim sen burda okumadan mi hic kv kp den cok cekmis hatta sirf onlar yüzünden bosananlari.hakikaten saf misin bizi mi kekliyorsun.kac yasindasin ki senNeden?
22 yaşındayımNeden mi !!! Guzelim sen burda okumadan mi hic kv kp den cok cekmis hatta sirf onlar yüzünden bosananlari.hakikaten saf misin bizi mi kekliyorsun.kac yasindasin ki sen
Canim kaynanan belki iyi biridir kotu degildir amenna ama illaki bi zaman oluuor ve gelini uzuyor.ne kaynana gelini kendi kizi gibi görebilir,ne de gelin kaynanayi oz annesi gibi sevebilir.varsa da cooook nadirdir heralde.hem melek olsa bile kanatlariniz carpisir.anlatabildim mi.ne kadar uzaklik o kadar iyidir22 yaşındayım
beraber dısarı cıkacagımız yer yok ben cıkayım nasıl oluyor onu anlamadım. evlisiniz sonucta kimse laf da edemez ki. o tek basına gidebiliyorsa sizinle de gidebilir. var mı böyle sacmalık. ev kusu diye mi almıs sizi anlamadım.Dedigim gibi yeni evliyim. Tecrubelerinize ihtiyacim var. 1 bucuk ay oldu evleneli. Esim her tatil olduğu gun veya izinli oldugu gunler dışarı çıkıyor. Tum gun degil ama. Mesela oglen cikiyor 3 4 saat sonra geliyor. Çalıştığı günler evde hep. Ben alisverise cikcaz desem çıkar. Beraber gidecegimiz pek yer yok küçük bi yerde yaşıyoruz. Anca cikip yürüyüş yapabiliriz. Araba alinca gezebiliriz anca. Ben de sıkılıyorum sonucta hep evdeyim. Ama kendimi sürekli dışarı atmıyorum. Yalnızken sıkılıyorum. Arkadaşlarım uzakta. Benimle otursun istiyorum evde. Ama onun mantığı beraber dışarı çıkacak yerimiz yok nasılsa bari ben çıkayım. Nereye gittigini kimle olduğunu biliyorum. Isleri oldugu zaman çıksın bir sey demiyorum. Ama bu kadarcık surede sanki sıkılmış gibi böyle yapmasi düşündürüyor. Alışkanlık yapmasi korkutuyor. Haksız mıyım ben?
Ailesine 5dk mesafeye tasiniyoruz su an. Beni annesine birakip dışarı çıkmaları başlar mı? Öyle bi dusuncesi varsa ben onsuz kv gitmem zaten sıkılırım. Evde de korkarım akşamları. Gidisatimiz hic iyi olmaz.
Bir de ne zaman tartissak sonu kuslükle sonuçlanıyor benim veya onun tarafından. Kusken cok bunaliyorum ömür boyu tahammül edemem gibi geliyor iyi seyler düşünmüyorum hakkımızda. Bu konuda napabilirim?
Canim oncelikle aksamlari korkmaktan bahsetmissin cogumuz baslarda oyleydik ama zamanla alisiyorsun.Dedigim gibi yeni evliyim. Tecrubelerinize ihtiyacim var. 1 bucuk ay oldu evleneli. Esim her tatil olduğu gun veya izinli oldugu gunler dışarı çıkıyor. Tum gun degil ama. Mesela oglen cikiyor 3 4 saat sonra geliyor. Çalıştığı günler evde hep. Ben alisverise cikcaz desem çıkar. Beraber gidecegimiz pek yer yok küçük bi yerde yaşıyoruz. Anca cikip yürüyüş yapabiliriz. Araba alinca gezebiliriz anca. Ben de sıkılıyorum sonucta hep evdeyim. Ama kendimi sürekli dışarı atmıyorum. Yalnızken sıkılıyorum. Arkadaşlarım uzakta. Benimle otursun istiyorum evde. Ama onun mantığı beraber dışarı çıkacak yerimiz yok nasılsa bari ben çıkayım. Nereye gittigini kimle olduğunu biliyorum. Isleri oldugu zaman çıksın bir sey demiyorum. Ama bu kadarcık surede sanki sıkılmış gibi böyle yapmasi düşündürüyor. Alışkanlık yapmasi korkutuyor. Haksız mıyım ben?
Ailesine 5dk mesafeye tasiniyoruz su an. Beni annesine birakip dışarı çıkmaları başlar mı? Öyle bi dusuncesi varsa ben onsuz kv gitmem zaten sıkılırım. Evde de korkarım akşamları. Gidisatimiz hic iyi olmaz.
Bir de ne zaman tartissak sonu kuslükle sonuçlanıyor benim veya onun tarafından. Kusken cok bunaliyorum ömür boyu tahammül edemem gibi geliyor iyi seyler düşünmüyorum hakkımızda. Bu konuda napabilirim?
Sizce kötü birşey mi?3.5 yılda bir kere ayrı zaman geçirmemek iyi bir şey mi
Olur mu öyle şey güzelimYalniz tasinmiycam diyince kavga cikmamasi im-kan-siz.
Nasil alttan alicam bilmiyorum. Bir de calismiyorum eve katkim yok ya henuz, soz hakkim da yokmus gibi geliyor bana
Cok nadir canim ama beni gezmeye goturmuyor diye asla kavga etmem arada bi gideriz yetiyor bana ben evde takilmayi daha cok seviyorumBeraber çıkmıyor musunuz?
Cok nadir canim ama beni gezmeye goturmuyor diye asla kavga etmem arada bi gideriz yetiyor bana ben evde takilmayi daha cok seviyorumBeraber çıkmıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?