Yeni evliyim abartıyor muyum?

22 yaşındayım
Canim kaynanan belki iyi biridir kotu degildir amenna ama illaki bi zaman oluuor ve gelini uzuyor.ne kaynana gelini kendi kizi gibi görebilir,ne de gelin kaynanayi oz annesi gibi sevebilir.varsa da cooook nadirdir heralde.hem melek olsa bile kanatlariniz carpisir.anlatabildim mi.ne kadar uzaklik o kadar iyidir

Bi cay bahcesine bile gidebilirsiniz. Nasil yer yok. Illa vardir. Ben olsam bende yaninda giderdim.

beraber dısarı cıkacagımız yer yok ben cıkayım nasıl oluyor onu anlamadım. evlisiniz sonucta kimse laf da edemez ki. o tek basına gidebiliyorsa sizinle de gidebilir. var mı böyle sacmalık. ev kusu diye mi almıs sizi anlamadım.

Bizde küs olduğumuzda cok üzülüyorum ben en fazla iki saat sürüyor. Nefes alamıyorum icim acıyo. Kv ye yakın olmak bende istemem. Arkadaslarıyla görüşmesi normal tabiki. Onu da anlayın calıstıgı süre icinde hic cıkmıyormus. Benim esimde pek cıkmıyor arkadaslarıyla zaten yasadıgımız ülkede zamanı yok. Aksam sekizde evde anca. Her seyi beraber yapıyoruz bizde. Ben evliliginizde cok bir sorun göremedim. Bence her sey iyi. Sizi düsünüyor esiniz.

baştan ipin ucunu kaçırmaki ayrı çıktğnz onun içn bu kadar kolay olmasın. nereye gttğni bile bilmiyorsun bu kadar boşverme yada kendinde çık hçbi yer yoksa çarşıya gt bşeyler bak. yoksa yarn kv ile ewlilik prg. izleyp çekirdek çıtlatrken eşin seni bırakıp gezmelerde olcaak

Daha çok yeni evlisiniz. .
Eşin özgür ruhlu biri. .
İşe girip çalışsanız . .
yada kursa yazılsanız. .
Nasıl başlarsa öyle gidiyor. .

Canim oncelikle aksamlari korkmaktan bahsetmissin cogumuz baslarda oyleydik ama zamanla alisiyorsun.
Sklmakta haklisin cunku kucuk yerde gercekten gitcek bi yer olmuyor arabasizda gezilmiyor..O yuzden bulundugun yerde kendine arkadasliklar edinmeye calis..
Evliligin ilk aylarinda tartismalar kusmeler olur diye biliyorum cunku bi erkekle ayni evi paylasiyorsun huyunuzu suyunuzu bilmiyorsunuz herseyinizi yeni yeni ogreniyorsunuz adaptasyonu sureci gibi dusun..
Bende dagin basinda bi lojmanda yasiyorum gezcek yeri birak bir Allah in kulu yok her ne kadar calissamda bazen olmuyor aksam olunca misafirlige gidecek bir yer ariyorsun ama yok..
Kendini evde ugrasabilecegin islere ver bende skldkca oyle yapiyorum gercekten zaman iyi geciyor oyle..
Herseyden once canini skma her sey zamanla duzelir esinle konus durumu ona anlat duzelir insaallah..

3.5 yılda bir kere ayrı zaman geçirmemek iyi bir şey mi
Sizce kötü birşey mi?
Çok aşıktık çok zor evlendik hemen hamile kaldım peş peşe 2 kızım oldu
Ben eşim akşam 7 de evde olduğu için daha gündüzden saate bakıp şu kadar saat kaldı gelmesine diye teselli olurdum
Öyle sever öyle özlerdim
Dünyam oydu
Mahallede de adımız çıkmıştı çifte kumrular diye
Zaten küçük bir mahalleydi
Derken eşim yurtdışına gönderildi işyeri tarafından
2 yıllık bir görevdi
Nasıl ağladım bilemezsiniz
Bir kızım 3 yaşında diğeri 6 aylıktı...
Ve şimdi on yıl oldu tam ON YIL
on yıldır orada
Gerisini boşverin...

Yalniz tasinmiycam diyince kavga cikmamasi im-kan-siz.
Nasil alttan alicam bilmiyorum. Bir de calismiyorum eve katkim yok ya henuz, soz hakkim da yokmus gibi geliyor bana
Olur mu öyle şey güzelim
Şirket değil ki bu herkes sermayesi kadar söz sahibi olsun evlilik bu
Çalışsan da çalışmasan da söz Hakkı'n var
Ama dediğim gibi kavga etmeden tatlı tatlı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…