Yeni evliyim abartıyor muyum?

Evet esler ayrı vakit gecirebilmeli ama iki taraf içinde durumlar aynı kosuldaysa..

Eğer benim bir dünya arkadaş çevrem olupta eşimin yoksa ben onu düşünmek zorundayım. Ha arkadaşlarımla tanıştırır hep birlikte oturacağımız bir ortam yaratırdım.

Ayrıca daha çok yenisiniz.
Ne ara kafa dinlemelik zaman olsun da esin arkadaşlarına gitsin ki?
Ben bu konuda medeni olamam.
Ben evde tek başıma can sıkıntısından ölürken kocam arkadaşlarıyla kafa dağıtsın keyif yapsın.
Yok yeaa.

İnsanlar karşılıklı empati yapmak zorundalar.
Senin eşin bunu yapmıyor.
Madem ikimizin çıkacağı bir yer yok o zaman ben çıkayım nedir ya? Olamaz öyle bir sey.

Evde otursun, film izleyin, oyun alın oyun oynayın, ya da hic mi cafe yok gidin orada oturun ama birlikte!

Şimdiden böyleyse kv yakınlarına taşınınca durum daha beter olur.
Olmaz diye düsünmeyin çokta güzel olur.

Eşinle otur konuş.
Biraz seni düşünsün.
Bencil olmasın.

2 yıllık evliyim eşim hafta sonlari bensiz toplasan 8 9 defa disari cikmamistir. 1.5 ayda sizi biktiracak kadar disari cikmasi hic dogru degil. bence bu konuda ciddi bi konusma yapın. Ben hep evdeyim sıkılıyorum deyin. Bizde cok kucuk bir yerde yasiyoruz. Hic insan gormemis gibi davraniyorlar dusunun.Ama hep beraber cikariz. Konusun sizde beraber cikin. Soyle gezin dolasin hava alın. Eve beraber gelin yemek yapin yatin yuvarlanin ama beraber olun bence. Ayrıca neden kv yakın bir yere tasiniyorsunuz ki? Bence cok yanlis yapiyorsun. Dedigin gibi olabilir. Ve seni kv birakabilir. Orda da sıkıntılar yasayabilirsin. Mecbur degilsen agrisiz basini agritiyorsun bence. Oraya tasininca sen sıkıliyorum yanimda kal desen. Annemlere git o zaman diyebilir. Annesi surekli surekli yalnizsin diye yanina gelebilir mesela. Ben bunlari hic istemezdim. Evimde yalniz kalip yatip yuvarlanmak isterdim daha iyi bence.

1,5 ayda nedne taşınıyorsunuz

sanki oturmamış bir şeyler var

birlikte gidilecek yer yok nasıl bir şey

tamam kahveye gitme de en küçük yerde bile lahmacuncu vs vardır yani

ya da hava güzel çıkın dağda bayırda dolanın

1.5 aylik evlilikte bir adamin esini her haftasonu evde birakip arkadaslariyla cikmasi hic normal degil. Atiyorum cikar birlikte disarda bir kahvalti yaparsiniz sonra esiniz arkadaslarina ugrar siz o esnada alisveris yaparsiniz, spora gidersiniz vs. (Arkadasiniz olsa siz de onlarla takilirsiniz diyecektim ama yokmus) ama sen kir dizini evde otur ben sıkıldım gezecegim demek bence buyuk bencillik.

Bu arada kafe vs varmis çıkın arada hava alin, piknik yeri vardir mutlaka, piknik yapin, evde vakit gecirmek icin tavla, satranc, iskambil kagitlari, scrabble gibi kutu oyunlari alin onlari oynayin, muzik dinleyin, dans edin, birlikte bir enstruman calmayi ogrenin, yabanci dizileri takip edin, film izleyin vs vs Zaten kafadengi iki insan bos bir odada bile butun gun sohbet ederek keyifli vakit gecirebilir...

Tssekkur ederim tipki benim gibi düşünüyorsunuz. Bence de bencil. Peki bunun normal oldugunu düşünen kafa yapisina ne yapmali?

Bu bencilligi ona kabul ettiremiyorum. Sonu kuslukle sonuçlanıyor cok sıkıldım.

Tesekkur ederim bi de oyle deneyecegim.

Peki tasinmama gerekcem olarak bunu mu gostermeliyim?

Önüne nasıl gecebilirim bu durumun?

Peki tasinmama gerekcem olarak bunu mu gostermeliyim?
Hayir tabiki...
Bunu gosterirsen derki sen benim anamı babamı istemiyo musun? Simdi neden tasinma karari aldiniz? Ona gore bir gerekce sun. Ama sizi ilgilendirsin. Isin icinde kv kp olmasin yani.

hangi tarihte evlendin ben 24 temmuz bende 1.5 aylık evliyim ama eşimin öyle bir huyu yok 18-3 arası çalıştığından beni annemlere bırakır gece gelip beni alır inan çamaşır sepetimiz eksik onu bile almaya gidemedik annemlerdeyim diye sıkılmıyorum galiba gerçi evlenmeden öncede çok gezmezdim arada bir öyle

Ben eşim nereye gitsen pesine takiliyorum. Bazen sikayet ediyor hic arkadasim olmasin mi ben hic tras olmayim mi diye. Bende diyorum ben vitrin bakar alis veris yaparim 1 2 saat sende git arkadasinin yanina. Yada diyorum beni kuafore birak git tras mi oluyosun napiyosan yap. Sonra beraber yemek yeriz biseyler yapariz diyorum. Hic sesini cikar miyor. Ilk baslarda daha cok soyleniyordu. Her haftasonumu aliyorsun diye bende diyordum tabiki alicam. Ben almiycamda kim alicak. Ben hep evdeyim yalnizim. Ya yanimda dur yada beraber gidelim diyordum. Boyle boyle alistirdim. Simdi bensiz bir isi olsa ciksa arar hemen hadi hazirlan yanima gel yemek yiyelim diye :) sende boyle boyle alistircaksin canikom

Valla cnm bana göre siz haklısınız
Daha 1 aylık eş bırakılırsa gezmeye gidilmez öyle? ?
Ben eşlerin birlikte vakit gecirmelerinden yanayım ne o öyle bekar gibi takilmak

Aynı ben bir defasinda arkadaşları ile maça gitcek peşine takıldım orda tek bayan ben oturdum onları izledim en zor günümdü

Aynı ben bir defasinda arkadaşları ile maça gitcek peşine takıldım orda tek bayan ben oturdum onları izledim en zor günümdü
Ayy ben onu abimin pesine takilip tecrube etmistim yıllar önce o 1 saat hayatimin en sıkıcı 1 saatiydi... sonunda baklava yemek guzeldi sadece

yaaaw yapma baksana calistigi gunlerde ciksa hadi neyse adam kafa dagitmak istiyor beraber cikalim de cikin iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…