Tssekkur ederim tipki benim gibi düşünüyorsunuz. Bence de bencil. Peki bunun normal oldugunu düşünen kafa yapisina ne yapmali?Evet esler ayrı vakit gecirebilmeli ama iki taraf içinde durumlar aynı kosuldaysa..
Eğer benim bir dünya arkadaş çevrem olupta eşimin yoksa ben onu düşünmek zorundayım. Ha arkadaşlarımla tanıştırır hep birlikte oturacağımız bir ortam yaratırdım.
Ayrıca daha çok yenisiniz.
Ne ara kafa dinlemelik zaman olsun da esin arkadaşlarına gitsin ki?
Ben bu konuda medeni olamam.
Ben evde tek başıma can sıkıntısından ölürken kocam arkadaşlarıyla kafa dağıtsın keyif yapsın.
Yok yeaa.
İnsanlar karşılıklı empati yapmak zorundalar.
Senin eşin bunu yapmıyor.
Madem ikimizin çıkacağı bir yer yok o zaman ben çıkayım nedir ya? Olamaz öyle bir sey.
Evde otursun, film izleyin, oyun alın oyun oynayın, ya da hic mi cafe yok gidin orada oturun ama birlikte!
Şimdiden böyleyse kv yakınlarına taşınınca durum daha beter olur.
Olmaz diye düsünmeyin çokta güzel olur.
Eşinle otur konuş.
Biraz seni düşünsün.
Bencil olmasın.
Bu bencilligi ona kabul ettiremiyorum. Sonu kuslukle sonuçlanıyor cok sıkıldım.1.5 aylik evlilikte bir adamin esini her haftasonu evde birakip arkadaslariyla cikmasi hic normal degil. Atiyorum cikar birlikte disarda bir kahvalti yaparsiniz sonra esiniz arkadaslarina ugrar siz o esnada alisveris yaparsiniz, spora gidersiniz vs. (Arkadasiniz olsa siz de onlarla takilirsiniz diyecektim ama yokmus) ama sen kir dizini evde otur ben sıkıldım gezecegim demek bence buyuk bencillik.
Bu arada kafe vs varmis çıkın arada hava alin, piknik yeri vardir mutlaka, piknik yapin, evde vakit gecirmek icin tavla, satranc, iskambil kagitlari, scrabble gibi kutu oyunlari alin onlari oynayin, muzik dinleyin, dans edin, birlikte bir enstruman calmayi ogrenin, yabanci dizileri takip edin, film izleyin vs vs Zaten kafadengi iki insan bos bir odada bile butun gun sohbet ederek keyifli vakit gecirebilir...
1,5 ayda nedne taşınıyorsunuz
sanki oturmamış bir şeyler var
birlikte gidilecek yer yok nasıl bir şey
tamam kahveye gitme de en küçük yerde bile lahmacuncu vs vardır yani
ya da hava güzel çıkın dağda bayırda dolanın
Peki tasinmama gerekcem olarak bunu mu gostermeliyim?2 yıllık evliyim eşim hafta sonlari bensiz toplasan 8 9 defa disari cikmamistir. 1.5 ayda sizi biktiracak kadar disari cikmasi hic dogru degil. bence bu konuda ciddi bi konusma yapın. Ben hep evdeyim sıkılıyorum deyin. Bizde cok kucuk bir yerde yasiyoruz. Hic insan gormemis gibi davraniyorlar dusunun.Ama hep beraber cikariz. Konusun sizde beraber cikin. Soyle gezin dolasin hava alın. Eve beraber gelin yemek yapin yatin yuvarlanin ama beraber olun bence. Ayrıca neden kv yakın bir yere tasiniyorsunuz ki? Bence cok yanlis yapiyorsun. Dedigin gibi olabilir. Ve seni kv birakabilir. Orda da sıkıntılar yasayabilirsin. Mecbur degilsen agrisiz basini agritiyorsun bence. Oraya tasininca sen sıkıliyorum yanimda kal desen. Annemlere git o zaman diyebilir. Annesi surekli surekli yalnizsin diye yanina gelebilir mesela. Ben bunlari hic istemezdim. Evimde yalniz kalip yatip yuvarlanmak isterdim daha iyi bence.
Guzel oneriler geldi onlari yapmayi soyliycem bakalımKardeş bi nisanlilik sevgililik doneminiz olmadi mi ? Birlikte yapabileceginiz bir aktivite yok mu ? Hic normal degil bu durum
Çalışmaya başlayınca alıcam ben deBen kocama playstation aldım doğum gününde bazen birlikte oynuyoruz bazen kendi oynuyor hicbiyere gitmiyor
Önüne nasıl gecebilirim bu durumun?Daha yolun başındasınız be güzelim şimdiden küskünlük fazla konuşmadan sessizlikler kendini boşluk bulunca tatil de vs dışarı atmalar araya soğukluk girmiş gibi hiç hayra alamet diğil gidişatınız
Hayir tabiki...Peki tasinmama gerekcem olarak bunu mu gostermeliyim?
hangi tarihte evlendin ben 24 temmuz bende 1.5 aylık evliyim ama eşimin öyle bir huyu yok 18-3 arası çalıştığından beni annemlere bırakır gece gelip beni alır inan çamaşır sepetimiz eksik onu bile almaya gidemedik annemlerdeyim diye sıkılmıyorum galiba gerçi evlenmeden öncede çok gezmezdim arada bir öyleDedigim gibi yeni evliyim. Tecrubelerinize ihtiyacim var. 1 bucuk ay oldu evleneli. Esim her tatil olduğu gun veya izinli oldugu gunler dışarı çıkıyor. Tum gun degil ama. Mesela oglen cikiyor 3 4 saat sonra geliyor. Çalıştığı günler evde hep. Ben alisverise cikcaz desem çıkar. Beraber gidecegimiz pek yer yok küçük bi yerde yaşıyoruz. Anca cikip yürüyüş yapabiliriz. Araba alinca gezebiliriz anca. Ben de sıkılıyorum sonucta hep evdeyim. Ama kendimi sürekli dışarı atmıyorum. Yalnızken sıkılıyorum. Arkadaşlarım uzakta. Benimle otursun istiyorum evde. Ama onun mantığı beraber dışarı çıkacak yerimiz yok nasılsa bari ben çıkayım. Nereye gittigini kimle olduğunu biliyorum. Isleri oldugu zaman çıksın bir sey demiyorum. Ama bu kadarcık surede sanki sıkılmış gibi böyle yapmasi düşündürüyor. Alışkanlık yapmasi korkutuyor. Haksız mıyım ben?
Ailesine 5dk mesafeye tasiniyoruz su an. Beni annesine birakip dışarı çıkmaları başlar mı? Öyle bi dusuncesi varsa ben onsuz kv gitmem zaten sıkılırım. Evde de korkarım akşamları. Gidisatimiz hic iyi olmaz.
Bir de ne zaman tartissak sonu kuslükle sonuçlanıyor benim veya onun tarafından. Kusken cok bunaliyorum ömür boyu tahammül edemem gibi geliyor iyi seyler düşünmüyorum hakkımızda. Bu konuda napabilirim?
Oyle bi istegi olacak olursa ben yapmam tartışırız. Aksamlardan bahsediyorum gündüz zaten çalışıyor. Ki ise gitmeme lüksü yok ben de evde oyalanırım bir sekilde. Ama tatilde kendini dışarı atmamali hemen bence.
Ben eşim nereye gitsen pesine takiliyorum. Bazen sikayet ediyor hic arkadasim olmasin mi ben hic tras olmayim mi diye. Bende diyorum ben vitrin bakar alis veris yaparim 1 2 saat sende git arkadasinin yanina. Yada diyorum beni kuafore birak git tras mi oluyosun napiyosan yap. Sonra beraber yemek yeriz biseyler yapariz diyorum. Hic sesini cikar miyor. Ilk baslarda daha cok soyleniyordu. Her haftasonumu aliyorsun diye bende diyordum tabiki alicam. Ben almiycamda kim alicak. Ben hep evdeyim yalnizim. Ya yanimda dur yada beraber gidelim diyordum. Boyle boyle alistirdim. Simdi bensiz bir isi olsa ciksa arar hemen hadi hazirlan yanima gel yemek yiyelim diye :) sende boyle boyle alistircaksin canikom
Ayy ben onu abimin pesine takilip tecrube etmistim yıllar önce o 1 saat hayatimin en sıkıcı 1 saatiydi... sonunda baklava yemek guzeldi sadeceAynı benbir defasinda arkadaşları ile maça gitcek peşine takıldım orda tek bayan ben oturdum onları izledim en zor günümdü
Ya cok tatlisinizAynı benbir defasinda arkadaşları ile maça gitcek peşine takıldım orda tek bayan ben oturdum onları izledim en zor günümdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?