Yeni evliyim abartıyor muyum?

Ayy ben onu abimin pesine takilip tecrube etmistim yıllar önce o 1 saat hayatimin en sıkıcı 1 saatiydi... sonunda baklava yemek guzeldi sadece

Hayır arkadaşlarından utanıyorum bi yandan Düşünsenize adamın karısı da takılmış peşinde maça gelmiş halimi gormeliydin
Burdan misafirlige gitcez diye kandirmistik milleti

Hayır arkadaşlarından utanıyorum bi yandan Düşünsenize adamın karısı da takılmış peşinde maça gelmiş halimi gormeliydin
Burdan misafirlige gitcez diye kandirmistik milleti

Sorma o tellerin arkasinda süt dökmüs kedi gibi beklememiz yokmuu suan gozumun onunde resmen.
He millette yedi zaten terli terli misafirlige gitceksiniz

Canım beraber dışarda yapacak bir şey yok diyorsa evde mısır patlat kola falan sinema keyfi yapın, öpüşün , sırnaşın,yemek hazırlayıp masalar kurun.ev havasından bunalınca elele yürüyüş yapın vs.
küsünce ki çok küserim başım ağrıyor tüm günüm mahvoluyor.eşini tatlı dile ve cinsellikle yola getirmeyi deneyebilirsin

Bence sürekli dip dibe olmamak en iyisi. Bir süre sonra X'in karısı olmaktan başka birşeylerde olmanız gerektiğini anlayacaksınız hayatta. Onun için ben eşimin evden çıktığı anları seviyorum hemen çalışmaya başlıyorum.
Birde küsmeler zamanla geçer, biz eşimle o kadar çok küser yada kavga ederdik ki şimdi derdimiz neydi hatırlamıyoruz bile.

Hic gecmeyecek akillanmiycaz gibi geliyo bana
Boyle surup gittigini dusunemiyorum ben zaten imkansiz tahammul edemem
Elimde degil kusuyorum beni anlamiyo cunku. Onun kusme sebebi de bu muhtemelen ama ben cok sıkılıyorum hos bir sey degil

Tatli dille kusme mi diycem anlayamadim? Ben kizinca domuz gibi olurum muhattapi keserim aninda. Cinselligi nasil kullanicam? 2 gunluk kusmeden sonra barisinca ilk isimiz o oluyor zaten

Ben bu hafta sonlari disari cikmasindan esimi hic duzeltemedim sen de duzeltemezsin diye dusunuyorum niye korkasiniz ki evinizde kilitleyin kapinizi oturun tv filan izleyin esiniz nasilsa oyle devam eder isiniz cok zor yani ben duzeltemedim simdi giderse gitsin diyorum zaten 2 3 saat sonra evde oluyor yatip kalkiyoruz zaman geciyor . tartismalariniz illaki olur ki daha cok yenisin canm benm ben 4 yillik evliyim daha yeni oturmaya basladi evliligim bizimde cok.sikintilarimiz olmusti kafana takma kucuk seyler bunlar .

Tatli dille kusme mi diycem anlayamadim? Ben kizinca domuz gibi olurum muhattapi keserim aninda. Cinselligi nasil kullanicam? 2 gunluk kusmeden sonra barisinca ilk isimiz o oluyor zaten
Ya ben de küsünce öyle oluyorum malesef ama işe yaramıyor.şımarık hareketlerle bıcır bıcır kendine daha çok aşık etmeyi deneyebilirsin.dışarı çıkmasın diye.
cinselliği de şöyle kullanabilirsin.cinsellik sonrasında çook mutluyken anlat , bebişim beni evde bırakma gezdir beni , sensiz olmak istemiyorum falan döşe yani

En son paragrafa yorum yapıyorum. Eger çok ciddi sorunlar yoksa o küsmeler falan geçiyor evlilik oturdukça. Ama siz bu saydığınız seyleri halledemezseniz gün geçtikçe büyür. Kayınvalideye bırakıp gitmek zaten hoş değil. Kabul etmeyin evde korksanız da yalnız kalın ki kolayına getirip alışkanlık yapmasın eşinizde.

O çıktıkça sen sorun edeceksin sen sorun ettikçe o çıkacak bunun sonu yok yanı
hayatını ona odaklama iki yıllık evliyim aynen senin gibiydim şimdi gülüyorum o hallerime bebis olunca anladım insan boş vakti olunca birbirine sarıyormuş
bol bol kitap okuyup film izlerdim senin yerinde olsam
arkadaş edinmek icin kurslara vs gidebilirsin ya da çalışabilirsin
boş boş evde kocayı beklemek çok sıkıcı olur haklısın

Sakin kayinvalid3 yanina yakinina gitme.gittikten sonra da kv ile ilgili cok konunu okuruz.insallah guzel olur ama hic sanmiyorum nedense.diger konulara yorumum yok

Beraber çıkmıyor musunuz?

Esim her tatil oldugu gun veya haftasonu 2 gun disari çıkıyor. Bana göre cok sizce?
Hic cok gorme bu durumu.alışmaya calissan iyi olur.biz de yeni evliyken her hafta sonu cumartesi ve pazar araba tamir ederdi esim.ya yikardi ya biseyini degistirirdi.çok sinir olurdum.arabayi sattik kurtuldum derken sonra da evde promram yapmaya basladi yine benle ilgilenmedi.sonra baska islerle ugrasti.ayni zamanda sinavlari da var.hayatim erkeklwr cok yogun yasiyorlar hayati.oyle kabullenmek lazim.ama sen sakin kv yanina tasinmak gibi bir hataya dusmeyesin

Hemen öncesinde dosemek daha mantıklı degil mi

Neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…