• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim ama çok karışığım :(

O sizi kaybetmekten korkmuyorsa sizde korkmayın

Aslında adam nişanlıyken göstermiş yüzünü de siz görmek istememişsiniz
Elalem ne der annem babam kahrolur üzülür insanlar ne düşünür hayata nasıl devam ederim nasıl tutunurum ruh hali vardı hep o zamanlar şimdikinden çok daha zor çok daha kötüydü aslında

Elalem ne der annem babam kahrolur üzülür insanlar ne düşünür hayata nasıl devam ederim nasıl tutunurum ruh hali vardı hep o zamanlar şimdikinden çok daha zor çok daha kötüydü aslında

Boşanmak daha kolay o zaman sizin için
Nişan atmak bu kadar zorsa

Canım kendini çok üzmüşsun yapma. Kendine ve buyuk sevgine yazik en basta. Benim eşime benzettim esini o da cabuk kuser cabuk sinirlenir ama saman alevidir hepsi ben 17 yillik evliyim ilk yillar çok zordu yillar geçtikçe her şey daha iyi oldu sen iyi oldukçaiyi olur emin ol

İyi de bu evliliğin ilk zamanın da oluşan sonradan duzelebilecek bir şey değil ki adam hasta ve her zaman böyle kalacak.
Problem bence ayrılmaktan korkuyor olman.Bu kadar sinirli adam yakında şiddet bile uygular..

Elalem yaşamıyor ama demi şimdi agrasif sinirli küfürbaz eşinizle

Canım kendini çok üzmüşsun yapma. Kendine ve buyuk sevgine yazik en basta. Benim eşime benzettim esini o da cabuk kuser cabuk sinirlenir ama saman alevidir hepsi ben 17 yillik evliyim ilk yillar çok zordu yillar geçtikçe her şey daha iyi oldu sen iyi oldukçaiyi olur emin ol
Ebet içime attım her şeyi anneme babama arkadaşıma kimseye renk vermedim asla hiçbir şey hissettirmedim bile içime attım öyle zor günler geçirdim ki İnan’ın bu gönderime kimi zaman şükrediyorum inşallh daha da düzelecek Allah yukarda herkesin kalbini bilir o

Back
X