- 26 Şubat 2011
- 70
- 20
- 88
- Konu Sahibi Tosbikella
Böyle hayat mı geçer?
Ona sorarsak sorunlu taraf benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle hayat mı geçer?
Kader...Bile bile ateşe atlamak bu olsa gerek
SağolunAhh -zamanla düzelir-ler yok mu???
Yok düzelmez arkadaşım .
Geçmiş olsun.
Kader...
Elalem ne der annem babam kahrolur üzülür insanlar ne düşünür hayata nasıl devam ederim nasıl tutunurum ruh hali vardı hep o zamanlar şimdikinden çok daha zor çok daha kötüydü aslındaAslında adam nişanlıyken göstermiş yüzünü de siz görmek istememişsiniz
Şimdiye kdar beni kaybetmekten korktuğunu hiç görmedim... hepinizin duasına ihtiyacım varO sizi kaybetmekten korkmuyorsa sizde korkmayın
Elalem ne der annem babam kahrolur üzülür insanlar ne düşünür hayata nasıl devam ederim nasıl tutunurum ruh hali vardı hep o zamanlar şimdikinden çok daha zor çok daha kötüydü aslında
Onu bu şekilde çekmek zorunda değilsin. Neden kendine eziyet ediyorsun.Ona sorarsak sorunlu taraf benim
Şimdiye kdar beni kaybetmekten korktuğunu hiç görmedim... hepinizin duasına ihtiyacım var
Elalem ne der annem babam kahrolur üzülür insanlar ne düşünür hayata nasıl devam ederim nasıl tutunurum ruh hali vardı hep o zamanlar şimdikinden çok daha zor çok daha kötüydü aslında
Valla o hiç kolay değil. Ben boşanmak istemiyorum Zaten sadece düzelmesini istiyorum çok mu şey istiyorumBoşanmak daha kolay o zaman sizin için
Nişan atmak bu kadar zorsa
Valla o hiç kolay değil. Ben boşanmak istemiyorum Zaten sadece düzelmesini istiyorum çok mu şey istiyorum
Öyle... yaşadığım çok zor günlerdi gerçekten hiç haketmemiştimElalem yaşamıyor ama demi şimdi agrasif sinirli küfürbaz eşinizle
Öyle... yaşadığım çok zor günlerdi gerçekten hiç haketmemiştim
Mucize bekliyorum belki de..İnşallah düzelir ama nasıl başlarsa öyle gidiyor
Ebet içime attım her şeyi anneme babama arkadaşıma kimseye renk vermedim asla hiçbir şey hissettirmedim bile içime attım öyle zor günler geçirdim ki İnan’ın bu gönderime kimi zaman şükrediyorum inşallh daha da düzelecek Allah yukarda herkesin kalbini bilir oCanım kendini çok üzmüşsun yapma. Kendine ve buyuk sevgine yazik en basta. Benim eşime benzettim esini o da cabuk kuser cabuk sinirlenir ama saman alevidir hepsi ben 17 yillik evliyim ilk yillar çok zordu yillar geçtikçe her şey daha iyi oldu sen iyi oldukçaiyi olur emin ol