• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim ama çok karışığım :(

Herkese merhaba ben yaklaşık 4 aylık evliyim çok zorlu stresli sevgililik nişanlılık süreci sonucunda evlendim. Eşim o zamanlarda da çok zor bi insandı. Her şeyi yanlış anlamaya müsait, sinirli, sinirlenince gözü bi şey görmeyen, hemen ayrılmak isteyen, inanılmaz baskıcı tutumları olan biriydi. Ama öyle bi bağ vardı ki bende ona karşı asla vazgeçemedim kopamadım. Zaman içinde bana karşı tavrı da değişmeye başladı iyi yönde. Sevgisini belli etmeye başlayan biri oldu. Kendisi Zaten çok dik biridir sözünü dinleten ağır bi yapısı vardır çoğu kişi çekinir kendinden. Benimle ilgilidir de Aslı’nda ama. Öyle değişik huyları var ki bazen sinir krizine girecek gibi oluyorum. Bşr defa çok küfğrbaz ağzı inanılmaz bozuk her şeye küfür eder trafikte yolda felan. Boşanma eşiğinden döndük defalarca kendisi boşanmak istedi küçücük mevzulardan. Bana karşı saygısı olmadığını da görüyorum. Sinirlenince çok değişik biri oluyor işin kötü kısmı da her şeye sinirleniyor olması. En ufak şeye sinirleniyor. Bende çalışıyorum ev işlerinde bana yardımcı olmaz. Söylerim söylediğime pişman eder. Her şeyi benden bekliyor 10 yapayım 1 yapmayayım benden kötüsü olmaz. Kavgalarda yatak ayırdığı da oluyor. Bazen bağırarak ağlamak istiyorum. Öyle yoruldum ki. Asla özür dilemez haklı haksız asla. Hep peşinden ben koşarım. Kaybetmekten korkuyorum çünkü. Benden ayrılmak ister felan diye ödüm kopuyor psikolojim iyi değil
Tipkisinin aynisini yaşıyoruz. Bak benimki 7 ay. 3 ay gecsede aynı olck.. bekliyorm

Can çıkar huy çıkmaz yaş 45 50 den sonra biraz durulmuş olur ama o zamana kadar sen ne durumda olursun bilemiyorum.

Evlilik terapistine gidin.. valla evlilikte kimse kimseyi değiştiremiyor malesef sadece o huylara alışıyosun bisüre sonra kii siz daha çokk yeni evlisiniz bikaç sene sonra düzelir ancak bu süre içinde sabırlı ol ve soğutmayın birbirinizi..

Evlilik terapistine gidin.. valla evlilikte kimse kimseyi değiştiremiyor malesef sadece o huylara alışıyosun bisüre sonra kii siz daha çokk yeni evlisiniz bikaç sene sonra düzelir ancak bu süre içinde sabırlı ol ve soğutmayın birbirinizi..

canim ayni durum bendede var bende ne yapacagimi bilmiyorum . iyiylen cok iyi kotuylen cok kotu ne yaptigim yemegi begenir ne cocuklarima bakisimi ne baska sey . cok zor cok kaprisli bi insan . ama bazende hicbisey yokmus gibi sanki dunya melegi . ama tv de uzman soylemisti bu tip insanlar dan icten hasta olan insanlarmis. ve yapacak gicbisey yok maalesef ya bosanicaz ya da kadere boyun egcez . evlenmeden oncekiyle aimdiki arasinda daglar var . ve unutma insan 7 sinde neyse 70 inde de odur . ben hic inanmadim bu aoze ve o niyetle evlendim ama gordum yasadim asla degismiyorlar degistiremiyorsun . o yuzden isimiz cok zor ben anlatsam dag olur dag

İnşallah yardımcı olur bazen çok kötü hissediyorum ailemde uzakta öyle zoruma gidiyor ki bazen ahhhh Allahım bugünüme çok şükür bugünümü aratmasın ama inşallah düzelir bazı şeyler de.
benimde ailem uzakta. ay bian düşündüm benmiyim bu nasıl bu kadar benzer şeyler yaşamışız

Ah ya valla herkes dertli herkesin kendi dünyasında başetmeye çalıştığı bi mücadelesi bi sınavı var. Rabbim yardımcımız olsun. Evlilik bambaşka bi boyut bambaşka bi hayat. Hayatın değişiyor tepeden tırnağa. Bazen kader kısmet bazen içinde bulunulan durumlar İşte. Yapacak bi şey Yok. Dua etmekten başka elden ne gelir. Oysaki bi kadını mutlu etmek ne kolaydır. İki güzel hoş söze inanırız hemen. Hemen içimize güller laleler dolar. Kendimi hizmetci gibi görüyorum. Artık yaptıklarımdan zevk almıyorum mecburiyetten yapıyorum. Her gün yemek derdi evlendiğimden beri. Bir yapma bakıyım oyu oy. Çok doluyum çok. Anlatamadım şimdiye kadar hiçbir şekilde kimseye resmen kk ya kustum içimde ne var ne Yok. Ve daha yazmak istemediğim şeyler de var.
bu yemek derdi benide bitirmişti. çalışıyorum küçük yerdeyim öğlenleri yemeğe eve geliyoru öğlene 2 akşama 2 günde 4 çeşit yemek yapmaktan fenalık gelmişti. bide değer bilme< eline sağlık demez küstah biri için

Herkese merhaba ben yaklaşık 4 aylık evliyim çok zorlu stresli sevgililik nişanlılık süreci sonucunda evlendim. Eşim o zamanlarda da çok zor bi insandı. Her şeyi yanlış anlamaya müsait, sinirli, sinirlenince gözü bi şey görmeyen, hemen ayrılmak isteyen, inanılmaz baskıcı tutumları olan biriydi. Ama öyle bi bağ vardı ki bende ona karşı asla vazgeçemedim kopamadım. Zaman içinde bana karşı tavrı da değişmeye başladı iyi yönde. Sevgisini belli etmeye başlayan biri oldu. Kendisi Zaten çok dik biridir sözünü dinleten ağır bi yapısı vardır çoğu kişi çekinir kendinden. Benimle ilgilidir de Aslı’nda ama. Öyle değişik huyları var ki bazen sinir krizine girecek gibi oluyorum. Bşr defa çok küfğrbaz ağzı inanılmaz bozuk her şeye küfür eder trafikte yolda felan. Boşanma eşiğinden döndük defalarca kendisi boşanmak istedi küçücük mevzulardan. Bana karşı saygısı olmadığını da görüyorum. Sinirlenince çok değişik biri oluyor işin kötü kısmı da her şeye sinirleniyor olması. En ufak şeye sinirleniyor. Bende çalışıyorum ev işlerinde bana yardımcı olmaz. Söylerim söylediğime pişman eder. Her şeyi benden bekliyor 10 yapayım 1 yapmayayım benden kötüsü olmaz. Kavgalarda yatak ayırdığı da oluyor. Bazen bağırarak ağlamak istiyorum. Öyle yoruldum ki. Asla özür dilemez haklı haksız asla. Hep peşinden ben koşarım. Kaybetmekten korkuyorum çünkü. Benden ayrılmak ister felan diye ödüm kopuyor psikolojim iyi değil
Biliyordun boyle keske evlenmeseydin

Ask insanin gozunu kor kulagini sagir ediyor iste. Ilk aylar evliligin en guzel zamanlari esini mutlu etmek varken neden burnunuzdan getiriyor esiniz ya sinir oldum.. O ortamda kendisi de mutlu olamaz bi seyleri duzeltmeye calismiyor mu? Huylu huyundan vazgecmez ama daha iyiye gidebilir. Gerektiginde sizde tavrinizi koyun beni kaybetmekten korkuyor diye dusunmesin asil o sizi kaybetmekten korksun:sinirli:

Ask insanin gozunu kor kulagini sagir ediyor iste. Ilk aylar evliligin en guzel zamanlari esini mutlu etmek varken neden burnunuzdan getiriyor esiniz ya sinir oldum.. O ortamda kendisi de mutlu olamaz bi seyleri duzeltmeye calismiyor mu? Huylu huyundan vazgecmez ama daha iyiye gidebilir. Gerektiginde sizde tavrinizi koyun beni kaybetmekten korkuyor diye dusunmesin asil o sizi kaybetmekten korksun:sinirli:
Çok haklısın keşke yapabilsem keşke bazı inşalar gibi sapasağlam dimdik korkusuz olabilsem her şeye üzülmeyen ve umursamaz biri olmayı cidden çok isterdim

Hiçbir ilişki ite kaka iyi gidemez

Baştan biliyormussun değişmeyecegi de bellidir keşke evlenmeseydin demek istemiyorum ama bile bile evlenmissin. Oturup düzgünce konusup anlasamiyor musunuz

Back
X