• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim ama çok karışığım :(

Herkese merhaba ben yaklaşık 4 aylık evliyim çok zorlu stresli sevgililik nişanlılık süreci sonucunda evlendim. Eşim o zamanlarda da çok zor bi insandı. Her şeyi yanlış anlamaya müsait, sinirli, sinirlenince gözü bi şey görmeyen, hemen ayrılmak isteyen, inanılmaz baskıcı tutumları olan biriydi. Ama öyle bi bağ vardı ki bende ona karşı asla vazgeçemedim kopamadım. Zaman içinde bana karşı tavrı da değişmeye başladı iyi yönde. Sevgisini belli etmeye başlayan biri oldu. Kendisi Zaten çok dik biridir sözünü dinleten ağır bi yapısı vardır çoğu kişi çekinir kendinden. Benimle ilgilidir de Aslı’nda ama. Öyle değişik huyları var ki bazen sinir krizine girecek gibi oluyorum. Bşr defa çok küfğrbaz ağzı inanılmaz bozuk her şeye küfür eder trafikte yolda felan. Boşanma eşiğinden döndük defalarca kendisi boşanmak istedi küçücük mevzulardan. Bana karşı saygısı olmadığını da görüyorum. Sinirlenince çok değişik biri oluyor işin kötü kısmı da her şeye sinirleniyor olması. En ufak şeye sinirleniyor. Bende çalışıyorum ev işlerinde bana yardımcı olmaz. Söylerim söylediğime pişman eder. Her şeyi benden bekliyor 10 yapayım 1 yapmayayım benden kötüsü olmaz. Kavgalarda yatak ayırdığı da oluyor. Bazen bağırarak ağlamak istiyorum. Öyle yoruldum ki. Asla özür dilemez haklı haksız asla. Hep peşinden ben koşarım. Kaybetmekten korkuyorum çünkü. Benden ayrılmak ister felan diye ödüm kopuyor psikolojim iyi değil
Kardesim senin durumun biraz benzeri tamamen olmasada bendede var..ama bilerek evlenmissin zoraki bsy yok bosanmakta istemiyorsun. Zorda olsa huzursuzda etse aglatsada ziril ziril seviyorsun kaybetme korkunda buyusden zaten.. ama onu basta boyle kabul ettin tabi zamanla insan yoruluyor hep ayni adrenalin insani biktiriyor bi sure sonra.. esini pek fazla degistirebilecegine inanmiyorum.. ama kendine biraz dur de evlenmissin namusu olmussun bir zahmet oda evleninginin arkasinda dursun naz yapip durmasn biraz agirligini koy . Kacan kovalanir durumu sende. Otur konus kendine gel de :KK12:

Kardesim senin durumun biraz benzeri tamamen olmasada bendede var..ama bilerek evlenmissin zoraki bsy yok bosanmakta istemiyorsun. Zorda olsa huzursuzda etse aglatsada ziril ziril seviyorsun kaybetme korkunda buyusden zaten.. ama onu basta boyle kabul ettin tabi zamanla insan yoruluyor hep ayni adrenalin insani biktiriyor bi sure sonra.. esini pek fazla degistirebilecegine inanmiyorum.. ama kendine biraz dur de evlenmissin namusu olmussun bir zahmet oda evleninginin arkasinda dursun naz yapip durmasn biraz agirligini koy . Kacan kovalanir durumu sende. Otur konus kendine gel de :KK12:
Onda değişmeler görüyorum Aslı’nda ilk aya göre özellikle. umudumu kaybetmicem seviyorum elbet Zaten o yüzden takıyorum sevmesem önemsemem tartışmaya girmem hiçbir konuda haliyle de sorun çıkmaz

:110:
Siz neler yapıyorsunuz? Durumunuzu bilemiyorum şu an ama nasıl bi yol izliyorsunuz. Aslında evlilikte kadın hiçbir şeyi kafasına takmayıp umursamıcak çok fazla. Annesi değiliz annesi gibi de davranmamalıyız. Kafamıza her şeyi takıyoruz beklenti içindeyiz galiba

Onda değişmeler görüyorum Aslı’nda ilk aya göre özellikle. umudumu kaybetmicem seviyorum elbet Zaten o yüzden takıyorum sevmesem önemsemem tartışmaya girmem hiçbir konuda haliyle de sorun çıkmaz
Biraz daha sabir ozaman kardesim.. konusmayi birazdaha dene icini dok nekadar incitildigini anlat.. elinden geldikce pess etme .. ama kimseyi tamamen degistrmek marifet degildir bence bazi seyleri oldugu gibi sevip kabul etmek guzel.. herseyi icin demiyorum tabi..tolere edilcek sana zarari olmiycak seyleri..

Boyle bir adami kaybetmekten korkuyorsan sana ne diyelim ne bekliyorsun bizden?

Alttan almaya devam et. Ne derse onu yap.

Boyle bir adami kaybetmekten korkuyorsan sana ne diyelim ne bekliyorsun bizden?

Alttan almaya devam et. Ne derse onu yap.
Sizden hiçbir şey beklemiyorum bayan. İnsanlar buraya terslenmek içim bir şeyler yaZmıyor. Üslubunuz hoş değil. Sıkıntımız üzüntümüz var biraz nefes almak insanlarla dertleşmek bir nebze olsa rahatlamak belki mantıklı çözüm yolları bulabilmek için yazıyoruz. Terslenmek için daha beter üzülmek için değil.

Sizden hiçbir şey beklemiyorum bayan. İnsanlar buraya terslenmek içim bir şeyler yaZmıyor. Üslubunuz hoş değil. Sıkıntımız üzüntümüz var biraz nefes almak insanlarla dertleşmek bir nebze olsa rahatlamak belki mantıklı çözüm yolları bulabilmek için yazıyoruz. Terslenmek için daha beter üzülmek için değil.
Peki bayan

Back
X