Niye böylesin dediğim an kendisi bagirmaya başliyor ve kavga çıkıyor malesef“Kavga mı çıkartacaksın?” Çok kilit bir ifade. Bu şekilde donuklaşmasını içinize atıp Olur olmaz kavga çıkartıyor olabilir misiniz?
Yatakta mutlu musunuz,onu bir gözden geçir bence.Cunku erkekler böyle şeylerini çok açık konuşamayınca gergin ya da ilgisizleşebiliyolar.Ya da hayatınızın başka bir yerinde başka bir sorun mu yaşıyorsunuz,sen mi farkında değilsin acaba??Üzerine düşünmeni tavsiye ederimYeni evliyim. Öncesinde tanışıyorduk sevgiliydik yani gorucu usulu değil onu belirteyim. Evlenince çok şey degişti sanki. Kısaca anlatayım. Eşim dışarıya karşı mesela aileme, arkadaşlarıma karşı çok kibar ve düşünceli. Hoşsohbettir. Beni asla rezil etmez başkalarının yanında. O yuzden butun çevrem eşime bayılır. AMA yalnızken buz gibi donuk biri oldu. İki güzel laf etmiyor. Birsey deyince kavga mı çıkartacaksın diyor. İletişimimiz koptu bir suredir bu sekilde. Eskiden şakalaşırdık konuşurduk vs.
Ikincisi arkadaşımla gitmek istedigim bir kurs vardı. Eşim de gelsin beraber gidelim diye günlerce yalvardım ama esim asla gelmeyi kabul etmedi. Bari izlemeye gel kenarda otur dedim bakariz fln diye geçiştirdi. Sonra arkadaşımın eşi ortamı görmek istemiş benim eşime sen de gel beraber gidelim deyince benimki ikna olmus. Eşini önemseyen insan zaten başta kendisi merak edip gelmek istemez mi. Daha böyle çok Konu var. Bugün bir arkadaşıma yuzeysel olarak dertlesme anlaminda anlattim. Insanlar evlenince yavas yavas rutine bağlar bunlar normal dedi. AMA benim hislerim baska seyler soyluyor. Sizce saçma mı düşünüyorum?
Hiç bıcır bıcır değiliz. Gergin degilim inaninki. Mesela ben ondan cok erken saatte kalkiyorum o yuzden cok daha erken yatiyorum. Hadi ben uyumaya gidiyorum beni yatirsana diyorum. Çocuk musun sen diyor. Kendimi yapayalniz hissetmeye başladım.Yeni evlisiniz, evin icinde bıcır bıcır olmanız gereken bir zamandasınız buraya yazamadiginiz problemlermi oldu neden böyle oldunuz acaba? Ya da siz mi cok gergin hep kavgayı başlatan tarafsınız neden oyle bir cümle kuruyor?
Kurs işini biraz fazla abartıyorsunuz gibi geldi, kursa gelmiş gelmemiş nolcak ki?
Ayrıca evliliğin ilk dönemleri rutine fln bağlamaz. Birbirinizi yeni yeni tanıyorsunuz yahu ne rutini.
Niye böylesin biraz suçlayıcı bir ifade. O donukluğu çözmeye çalışsan canım. Mesela “canım sıkıldı, biraz sohbet etsek ya, eskiden ne güzel gülerdik beraber” “film izleyelim mi?” gibi yapıcı ifadelerle ve tekliflere gidebilirsin. Herkesin tarzı, karakteri farklı. Arkadaşının eşi kursu merak etmiş olabilir. Senin eşin de etmeli diye bir kural yokki. Karşılaştırma yapmamalısın. Bu işin tek doğrusu yok çünkü. Kursa gitmek istiyorsan gitmelisin ama onu da götürmeye zorlamamalısın.evlenince yapışık gibi yaşamam doğru değil. Tam tersine kendine ait bir alan yarat ki; özlesin. Hayatını merak etsin.Niye böylesin dediğim an kendisi bagirmaya başliyor ve kavga çıkıyor malesef
Ayri vakitlerde mi yatiyorsunuz 40 yıllık evli gibi?Hiç bıcır bıcır değiliz. Gergin degilim inaninki. Mesela ben ondan cok erken saatte kalkiyorum o yuzden cok daha erken yatiyorum. Hadi ben uyumaya gidiyorum beni yatirsana diyorum. Çocuk musun sen diyor. Kendimi yapayalniz hissetmeye başladım.
Sanki biraz evliliğe uyum sağlayamamışsınız gibi geldi. Yaşınız kaç? Küçük gibi geldiniz , kim eşine beni yatirsana derki.Hiç bıcır bıcır değiliz. Gergin degilim inaninki. Mesela ben ondan cok erken saatte kalkiyorum o yuzden cok daha erken yatiyorum. Hadi ben uyumaya gidiyorum beni yatirsana diyorum. Çocuk musun sen diyor. Kendimi yapayalniz hissetmeye başladım.
Ben de pişman olduğunu düşünmeye başladım. Keşke insan gibi konuşabilsek bunları."Yalnızken buz gibi donuk biri oldu. İki güzel laf etmiyor."
Şu kısmın evlilik rutiniyle alakali oldugunu dusunmuyorum. Kaç sene olursa olsun eşler birbirine buz gibi olmaz, oluyorsa vardir sikinti. Yeni evliyim diyorsunuz pişman filan mi olmuş derdi ne acaba sakin konusmuyor mu bu adam hiç?
Tam anlamıyla böyle. Dışarıda kibarlik abidesi evde ise ben yokum gibi...Disari mükemmel imaj cizip evdekine b** gibi davranan adama killanirim ben.
Ayrı vakitlerde yatmak için kırk yıllık evli olmaya gerek yok bence.Benim eşim çalışıyor ben tatildeyim,uykusu gelince beni öpüp gidiyo yatağa,ben TV falan izliyorum.Ayri vakitlerde mi yatiyorsunuz 40 yıllık evli gibi?
Tam anlamıyla böyle. Dışarıda kibarlik abidesi evde ise ben yokum gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?