Yeni Evliyim ama....

Birlikte uyumak gibi sevgi dolu bir eylemden mahrum kalmamali bence kimse. Son cumlenize kesinlikle katilmiyorum.

Şu dönemde kurs var mı? Varsa ne kursu merak ettim valla. Eşinizle bi anda mı böyle oldu? Ben 1.5 senelik evliyim hala flört faln ediyoz egleceliyiz yani. Eşinin senin bilmediğin başka sorunları olabilir mi?

Ben sorun varsa çözelim problem nedir niye boyleyiz dedigimde kavga cikarmak istedigimi dusunuyor. AMA birsey demeyip buz gibi hayatimiza Devam edince problem yok.
Buz gibi durusunu sorguladınız mı hıc ?neden boyle duruyorsun dediniz mi? Cevabı ne oldu dedıysenız.

30lu Yaslardayiz. AMA ruhum 19 galiba. Beni yatirsin istiyorum en azindan o sekilde esim oldugunu hissedeyim diye sacma iste.

Şu dönemde kurs var mı? Varsa ne kursu merak ettim valla. Eşinizle bi anda mı böyle oldu? Ben 1.5 senelik evliyim hala flört faln ediyoz egleceliyiz yani. Eşinin senin bilmediğin başka sorunları olabilir mi?
Outdoor bir kurs kapali alanda degil ve cok az kisi. Bir sorunu yok bildigim kadariyla. Bir suredir boyle oldu ve artik agrima gidiyor

Birlikte uyumak gibi sevgi dolu bir eylemden mahrum kalmamali bence kimse. Son cumlenize kesinlikle katilmiyorum.
Her zaman insanların uykusu aynı zamanda gelmez ki,niye uykum gelmeden yatağa gideyim.Çalismaya başlayınca ben de aynı saatte yatıyorum onla.Ama tatildeyken böyle.Ayrica siz hiç uykudayken bile sarılmaz mısınız birbirinize.Sarilip uyumak için aynı anda yatakta olmaya gerek yok.

Sence beni yatırsana normal bir cümlemi bence değil amac sevısmekse farklı ifade edilmeli

Neseli sakaci samimi. Ya en azindan sevgiliyken daha yakindik

Ben iki ihtimal görüyorum: sizin anlamadiginiz bir sebepten size kirgin. Ikincisi esiniz narsist..ilk cok iyi davranip sonra karsisindakinden "emin" olunca b** gibi davranmaya baslarlar ama disariyla baglari mükemmel

Biz
Biz bir suredir ayni yerde bile uyumuyoruz salonda uyuyup kaliyor AMA su zamana kadar buna bile takilmiyordum cok erken kalktigim icon sabah rahatsiz oluyordur belki diye

Biz

Biz bir suredir ayni yerde bile uyumuyoruz salonda uyuyup kaliyor AMA su zamana kadar buna bile takilmiyordum cok erken kalktigim icon sabah rahatsiz oluyordur belki diye
yok artık. Sizin evliliğiniz evlilik olmaktan çıkmış. Sakın çocuk yapmayın bu öküzle hayat geçmez

Biz

Ortada bir sorun var belli ama,ne,tam olarak karşılıklı konuşmadan asla anlayamazsın.

Outdoor bir kurs kapali alanda degil ve cok az kisi. Bir sorunu yok bildigim kadariyla. Bir suredir boyle oldu ve artik agrima gidiyor
Peki cinsellik nasıl ne sıklıkta ateşli mi? Hep mi soguk yada arada sıradada olsa öpüp kokluyor mu seni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…