- 28 Mart 2020
- 21.754
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.455
- 598
Birlikte uyumak gibi sevgi dolu bir eylemden mahrum kalmamali bence kimse. Son cumlenize kesinlikle katilmiyorum.Ayrı vakitlerde yatmak için kırk yıllık evli olmaya gerek yok bence.Benim eşim çalışıyor ben tatildeyim,uykusu gelince beni öpüp gidiyo yatağa,ben TV falan izliyorum.
Evliyiz diye her şeyi aynı anda yapmaya gerek yok bence,beraber yapılması gereken 2 şey var evlilikte
1.sevişmek
2.Yemek yemek
Ben sorun varsa çözelim problem nedir niye boyleyiz dedigimde kavga cikarmak istedigimi dusunuyor. AMA birsey demeyip buz gibi hayatimiza Devam edince problem yok.Yine mi kavga cikartacaksın neden diyor size
Buz gibi durusunu sorguladınız mı hıc ?neden boyle duruyorsun dediniz mi? Cevabı ne oldu dedıysenız.Ben sorun varsa çözelim problem nedir niye boyleyiz dedigimde kavga cikarmak istedigimi dusunuyor. AMA birsey demeyip buz gibi hayatimiza Devam edince problem yok.
30lu Yaslardayiz. AMA ruhum 19 galiba. Beni yatirsin istiyorum en azindan o sekilde esim oldugunu hissedeyim diye sacma iste.Sanki biraz evliliğe uyum sağlayamamışsınız gibi geldi. Yaşınız kaç? Küçük gibi geldiniz , kim eşine beni yatirsana derki.
Çocuk ruhlu olmak guzel ama artık evli olduğunuzu hissetmeniz lazim. Nolursa olsun yatağa birlikte girin
yani bu cidden saçma ama. Hep böyle davranıyorsanız çok itici olur bir süre sonra bıkar insan30lu Yaslardayiz. AMA ruhum 19 galiba. Beni yatirsin istiyorum en azindan o sekilde esim oldugunu hissedeyim diye sacma iste.
Outdoor bir kurs kapali alanda degil ve cok az kisi. Bir sorunu yok bildigim kadariyla. Bir suredir boyle oldu ve artik agrima gidiyorŞu dönemde kurs var mı? Varsa ne kursu merak ettim valla. Eşinizle bi anda mı böyle oldu? Ben 1.5 senelik evliyim hala flört faln ediyoz egleceliyiz yani. Eşinin senin bilmediğin başka sorunları olabilir mi?
Sordugum an sacmaladigimi soyluyor asla konusamiyoruz aslaBuz gibi durusunu sorguladınız mı hıc ?neden boyle duruyorsun dediniz mi? Cevabı ne oldu dedıysenız.
Her zaman insanların uykusu aynı zamanda gelmez ki,niye uykum gelmeden yatağa gideyim.Çalismaya başlayınca ben de aynı saatte yatıyorum onla.Ama tatildeyken böyle.Ayrica siz hiç uykudayken bile sarılmaz mısınız birbirinize.Sarilip uyumak için aynı anda yatakta olmaya gerek yok.Birlikte uyumak gibi sevgi dolu bir eylemden mahrum kalmamali bence kimse. Son cumlenize kesinlikle katilmiyorum.
Bu da cok sacma, dıyelım kı sen abartıyorsun. Abartıyorsun desın sen de durumun farkına varırsın. Hıc konusamamak hemen sacmaliyorsun demek dogru degıl.Sordugum an sacmaladigimi soyluyor asla konusamiyoruz asla
Neseli sakaci samimi. Ya en azindan sevgiliyken daha yakindikIliskide evlenene kadar nasildi size karsi?
Sence beni yatırsana normal bir cümlemiHiç bıcır bıcır değiliz. Gergin degilim inaninki. Mesela ben ondan cok erken saatte kalkiyorum o yuzden cok daha erken yatiyorum. Hadi ben uyumaya gidiyorum beni yatirsana diyorum. Çocuk musun sen diyor. Kendimi yapayalniz hissetmeye başladım.
Neseli sakaci samimi. Ya en azindan sevgiliyken daha yakindik
Biz bir suredir ayni yerde bile uyumuyoruz salonda uyuyup kaliyor AMA su zamana kadar buna bile takilmiyordum cok erken kalktigim icon sabah rahatsiz oluyordur belki diyeHer zaman insanların uykusu aynı zamanda gelmez ki,niye uykum gelmeden yatağa gideyim.Çalismaya başlayınca ben de aynı saatte yatıyorum onla.Ama tatildeyken böyle.Ayrica siz hiç uykudayken bile sarılmaz mısınız birbirinize.Sarilip uyumak için aynı anda yatakta olmaya gerek yok.
yok artık. Sizin evliliğiniz evlilik olmaktan çıkmış. Sakın çocuk yapmayın bu öküzle hayat geçmezBiz
Biz bir suredir ayni yerde bile uyumuyoruz salonda uyuyup kaliyor AMA su zamana kadar buna bile takilmiyordum cok erken kalktigim icon sabah rahatsiz oluyordur belki diye
O kadar sogukki en azindan bunu yapsin diye. Sacma farkindayimSence beni yatırsana normal bir cümlemibence değil amac sevısmekse farklı ifade edilmeli
Ortada bir sorun var belli ama,ne,tam olarak karşılıklı konuşmadan asla anlayamazsın.Biz
Biz bir suredir ayni yerde bile uyumuyoruz salonda uyuyup kaliyor AMA su zamana kadar buna bile takilmiyordum cok erken kalktigim icon sabah rahatsiz oluyordur belki diye
Peki cinsellik nasıl ne sıklıkta ateşli mi? Hep mi soguk yada arada sıradada olsa öpüp kokluyor mu seni?Outdoor bir kurs kapali alanda degil ve cok az kisi. Bir sorunu yok bildigim kadariyla. Bir suredir boyle oldu ve artik agrima gidiyor
Kimseye de anlatamiyorum bunlari. Herkes saniyor ki hersey muhtesem. Anlatmak da istemiyorum zaten. Cocuk dusunmem kafam oturmadanyok artık. Sizin evliliğiniz evlilik olmaktan çıkmış. Sakın çocuk yapmayın bu öküzle hayat geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?