Yeni Evliyim ama....

Sizden soğumuş görünüyor. Nedenini biz bilemeyiz. Yanlış yönlendirmek istemem.

Kimseye de anlatamiyorum bunlari. Herkes saniyor ki hersey muhtesem. Anlatmak da istemiyorum zaten. Cocuk dusunmem kafam oturmadan
Eşinizi biraz gözlemleyin. Etrafımda eski sevgilisi ile evlenemeyip aman evde insan olsun deyip elalemin gül gibi kızını önce seviyorum ayağına kandırıp evine hizmetçi alan ya da toplum baskısından kurtulmak için evlenen hatta ve hatta banka kredisini ödetmek ya da araba modeli yükseltebilmek için evlenen çok insan var.

Kendi arkadaşlarımdan bile beğenmediği kıza bile ama canım sen yemek yemezsen bende yemem. Bak fotoğraf bekliyorum diyen pislik insan dolu. Çoğu böyle maalesef

Biz esimle ayni anda yataga gireriz. Evlilik oncesinde de beraberdik. Çok nadirdir birbirimizden ayri yataga girdigimiz. Onun nöbetçi calistigi gecelerde bile sirtima yastik koyarim varmis gibi hissetmek icin. Sadece sevismek icin ayni saatte yataga girmek bana cok tuhaf geldi. Herkes ayni olamaz tabii eşle de alakali bir durum. Sizinki uyuyabiliyorsa, yanimda ol demiyorsa ayri yatilabilir. Benimki yatamiyor, bu da beni hiç mi hiç rahatsiz etmiyor.

Yazik gerçekten yazik. Artik ben de toplum baskısından evlendigini dusunmeye basladim zaten. Annesi çok istedi evlenmesini. Ben bir kere bile evlenelim demedim baskı yapmadım inanin kendisi istedi evlenmeyi.

Her ilişki farklı gördüğünüz gibi.Biz yatağı genelde uyuyup rahatlamak için kullanıyoruz.Sevişmek,öpüşmek ve bilimum sevgi fıtfıtları için evin başka bölümlerini kullanıyoruz,

Her ilişki farklı gördüğünüz gibi.Biz yatağı genelde uyuyup rahatlamak için kullanıyoruz.Sevişmek,öpüşmek ve bilimum sevgi fıtfıtları için evin başka bölümlerini kullanıyoruz,
Arada sogukluk olmadiktan sonra benim için de onemli degil AMA bazı şeylerin anormallestigini dusunmeye basladim ondan sonra kafamda hersey büyüdü. Ayrı uyumak vs.

Yazik gerçekten yazik. Artik ben de toplum baskısından evlendigini dusunmeye basladim zaten. Annesi çok istedi evlenmesini. Ben bir kere bile evlenelim demedim baskı yapmadım inanin kendisi istedi evlenmeyi.

Erkeklerde bu var maalesef. İnanın öyle cins cins fikirleri var ki insan bunların yatacak yeri yok diyor. Annesi baskı yaptıysa sırf ağzını kapatmak içinde evlenmiş olabilir. Çünkü bu adamlar için çok normal birşey seviyormuş rolü yapmak. Gördükçe tiksinir oldum artık.

Tavsiyem mutsuz olduğunuz yerde mutsuz olduğunuz insanla devam etmeyin. O zamanı sizi seven şımartan insanla geçirirsiniz bu öküzle geçireceğinize. Hiç üzülmeyin

Arada sogukluk olmadiktan sonra benim için de onemli degil AMA bazı şeylerin anormallestigini dusunmeye basladim ondan sonra kafamda hersey büyüdü. Ayrı uyumak vs.
Bana göre eşinin sorunu başka.O bu soruna kafayı takmışken sen de üstüne ilgi istiyosun bu yüzden bunalıyor sanırım.O yüzden uygun bir zamanda suçlamadan konuşmayı denemek en iyisi.

Yaşlarınız küçük değilmiş, eşinizi veliniz gibi görmeyin. Yaptığınız seyleri kontrol etmek (kursu gelip görmek gibi) zorunda değil. Ya da sizi yatağa yatırmasını istemeyin, bunu anne babalar yapar ne biliyim bu düşünceniz değişik değil açıkçası.
Karşınıza alıp, disarda cok iyi olan birinin eve gelince neden buz gibi bir adama dönüştüğünü sakince kavga etmeden sorun. Mutlaka bir yerde sorun var ama bunun cevabını size sadece eşiniz verebilir

Cinsellikte sorun yok diyorsunuz ama ayrı ayrı yattığınizi söylüyorsunuz. Sizin işiniz mi var neden erken yatıp erken kalkıyorsunuz

Uyuma kismina cok takilmayin,benim esimde firsat bulunca uyur ,yogun ve agir calisiyor ,
Malesef erkekler degisiyor ,neyseki benim okuzle is arkadasiydik ,cok kibar eglenceli adam sevgili olunca minik bir okuze dondu ,cay koy kizimla basladi ilk sinyal ,biraz daha isveli cilveli olun ,sorun yaratmayin ,sabirli olun ,hersey aninda cozulmuyor iliskilerde

Kisilerin kendi zevklerine özel seçip gittiği hobi kursunu siz seviyorsunuz diye kocanizi da zorlamak, arkadaşınız yapıyor diye imrenip size gözcülük yapsın diye kocanizin da orda oturmasını istemeniz, beni yatağa yatirsaniza demeniz. Sizi ben biraz toy bı kız buldum kusura bakmayın. Kocanizla iletisim istiyorsanız sokulun yanına hadi film seçelim diyin. Beraber uyumak istiyorsanız ben seninle beraber uyumak istiyorum bu akşam aynı vakitte yatalım diyin. Sanırım durdugunuz yerden talepkar davraniyosunuz aklinizdakileri tahmin etsin isteklerinizi siz eyleme geçirmeden yapsın istiyosunuz. Vermeden alamazsınız.

Niye böylesin dediğim an kendisi bagirmaya başliyor ve kavga çıkıyor malesef
"Niye böylesin" tamamen "sen" diliyle kurulmuş bir cümle. Karşı taraf suçlandığını hissedip savunmaya geçiyor - niyetiniz bu olmasa bile iç güdüsel gelişiyor biraz bu.

Acaba biraz "ben" dilini mi deneseniz?

"Bana karşı değiştiğini hissediyorum. Bu benim kuruntum mu acaba, yoksa seni üzen/yoran bir şey mi var?"

"Seninle ev dışında bir şeyler paylaşmayı çok istiyorum. Senin de keyif alacağın bir aktivite bulsak, beraber yapsak. Ne düşünürdün?"

" Kursa başladığım yeri gelip gören beni çok mutlu ederdi. Keşke vakit ayırıp gelebilsen."

Gibi gibi.. örnekler çoğaltılabilir.

Sihirli bir değnek demiş gibi bir an da değişmez işler ama uzun vadede faydasını görebilirsiniz.

Bir de sizin evlilikte beklentiniz neydi, neyi bulamadınız şu an? Ben yokum gibi falan, ağır ifadeler. Ne isterdiniz, nasıl olsun isterdiniz?

30lu Yaslardayiz. AMA ruhum 19 galiba. Beni yatirsin istiyorum en azindan o sekilde esim oldugunu hissedeyim diye sacma iste.
Bence hiç saçma değil. Ben de eşime gel uyuyana kadar yanımda yat derdim. İçinizdeki o çocuğa sağlık. Yoksa tabi ki odanın yolunu bulabilirsiniz.

Aradaki sıcaklığı kaybetmişsiniz sanırım öyle görünüyor. Birde yatak odası kısmı erkeklerin bazılarında çok önemlidir belki orada sıkıntı yaşadığı şeyler vardır o duruma da bakın isterseniz. Mesela erken yatmak istediniz ama o gelmedi mi ben böyle olunca eşimin üstüne yatıyorum kaldırıp götürüyor yani böyle değişik bir ilişki kuruyorum şakaya vurur gibi ilgi beklediğimi gösteriyorum. Baktınız olmuyor susun bekleyin. Bir şeyler eksik belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…