Cok detay vermek istemedim Belki taniyan biri olur diye ama cok yeni diyeyim siz anlayinKaç aylık evlisin onu yazmamışsın?
Cinsellikte sorun yok su anPeki cinsellik nasıl ne sıklıkta ateşli mi? Hep mi soguk yada arada sıradada olsa öpüp kokluyor mu seni?
Sizden soğumuş görünüyor. Nedenini biz bilemeyiz. Yanlış yönlendirmek istemem.Hiç bıcır bıcır değiliz. Gergin degilim inaninki. Mesela ben ondan cok erken saatte kalkiyorum o yuzden cok daha erken yatiyorum. Hadi ben uyumaya gidiyorum beni yatirsana diyorum. Çocuk musun sen diyor. Kendimi yapayalniz hissetmeye başladım.
Eşinizi biraz gözlemleyin. Etrafımda eski sevgilisi ile evlenemeyip aman evde insan olsun deyip elalemin gül gibi kızını önce seviyorum ayağına kandırıp evine hizmetçi alan ya da toplum baskısından kurtulmak için evlenen hatta ve hatta banka kredisini ödetmek ya da araba modeli yükseltebilmek için evlenen çok insan var.Kimseye de anlatamiyorum bunlari. Herkes saniyor ki hersey muhtesem. Anlatmak da istemiyorum zaten. Cocuk dusunmem kafam oturmadan
Biz esimle ayni anda yataga gireriz. Evlilik oncesinde de beraberdik. Çok nadirdir birbirimizden ayri yataga girdigimiz. Onun nöbetçi calistigi gecelerde bile sirtima yastik koyarim varmis gibi hissetmek icin. Sadece sevismek icin ayni saatte yataga girmek bana cok tuhaf geldi. Herkes ayni olamaz tabii eşle de alakali bir durum. Sizinki uyuyabiliyorsa, yanimda ol demiyorsa ayri yatilabilir. Benimki yatamiyor, bu da beni hiç mi hiç rahatsiz etmiyor.Her zaman insanların uykusu aynı zamanda gelmez ki,niye uykum gelmeden yatağa gideyim.Çalismaya başlayınca ben de aynı saatte yatıyorum onla.Ama tatildeyken böyle.Ayrica siz hiç uykudayken bile sarılmaz mısınız birbirinize.Sarilip uyumak için aynı anda yatakta olmaya gerek yok.
Yazik gerçekten yazik. Artik ben de toplum baskısından evlendigini dusunmeye basladim zaten. Annesi çok istedi evlenmesini. Ben bir kere bile evlenelim demedim baskı yapmadım inanin kendisi istedi evlenmeyi.Eşinizi biraz gözlemleyin. Etrafımda eski sevgilisi ile evlenemeyip aman evde insan olsun deyip elalemin gül gibi kızını önce seviyorum ayağına kandırıp evine hizmetçi alan ya da toplum baskısından kurtulmak için evlenen hatta ve hatta banka kredisini ödetmek ya da araba modeli yükseltebilmek için evlenen çok insan var.
Kendi arkadaşlarımdan bile beğenmediği kıza bile ama canım sen yemek yemezsen bende yemem. Bak fotoğraf bekliyorum diyen pislik insan dolu. Çoğu böyle maalesef
Her ilişki farklı gördüğünüz gibi.Biz yatağı genelde uyuyup rahatlamak için kullanıyoruz.Sevişmek,öpüşmek ve bilimum sevgi fıtfıtları için evin başka bölümlerini kullanıyoruz,Biz esimle ayni anda yataga gireriz. Evlilik oncesinde de beraberdik. Çok nadirdir birbirimizden ayri yataga girdigimiz. Onun nöbetçi calistigi gecelerde bile sirtima yastik koyarim varmis gibi hissetmek icin. Sadece sevismek icin ayni saatte yataga girmek bana cok tuhaf geldi. Herkes ayni olamaz tabii eşle de alakali bir durum. Sizinki uyuyabiliyorsa, yanimda ol demiyorsa ayri yatilabilir. Benimki yatamiyor, bu da beni hiç mi hiç rahatsiz etmiyor.
Arada sogukluk olmadiktan sonra benim için de onemli degil AMA bazı şeylerin anormallestigini dusunmeye basladim ondan sonra kafamda hersey büyüdü. Ayrı uyumak vs.Her ilişki farklı gördüğünüz gibi.Biz yatağı genelde uyuyup rahatlamak için kullanıyoruz.Sevişmek,öpüşmek ve bilimum sevgi fıtfıtları için evin başka bölümlerini kullanıyoruz,
Yazik gerçekten yazik. Artik ben de toplum baskısından evlendigini dusunmeye basladim zaten. Annesi çok istedi evlenmesini. Ben bir kere bile evlenelim demedim baskı yapmadım inanin kendisi istedi evlenmeyi.
Vala şaşırdm ne desem. Zaten ne söylesek varsayım olacak. Sakince ılımlı bi şekilde konuşmayı dene tekrar. Soruların cevabı onda malesef.Cinsellikte sorun yok su an
Bunu yapmak istiyorumOnu hayatinin merkezinden cikarip merkeze kendini koysan?
Bana göre eşinin sorunu başka.O bu soruna kafayı takmışken sen de üstüne ilgi istiyosun bu yüzden bunalıyor sanırım.O yüzden uygun bir zamanda suçlamadan konuşmayı denemek en iyisi.Arada sogukluk olmadiktan sonra benim için de onemli degil AMA bazı şeylerin anormallestigini dusunmeye basladim ondan sonra kafamda hersey büyüdü. Ayrı uyumak vs.
"Niye böylesin" tamamen "sen" diliyle kurulmuş bir cümle. Karşı taraf suçlandığını hissedip savunmaya geçiyor - niyetiniz bu olmasa bile iç güdüsel gelişiyor biraz bu.Niye böylesin dediğim an kendisi bagirmaya başliyor ve kavga çıkıyor malesef
Bence hiç saçma değil. Ben de eşime gel uyuyana kadar yanımda yat derdim. İçinizdeki o çocuğa sağlık. Yoksa tabi ki odanın yolunu bulabilirsiniz.30lu Yaslardayiz. AMA ruhum 19 galiba. Beni yatirsin istiyorum en azindan o sekilde esim oldugunu hissedeyim diye sacma iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?