yeni evliyim bebek istiyorum ne bu stress :( bu istek buuu..

s_u_l_t_a_n

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
3
0
16
Adana
kızlar ben yeni katıldım aranıza.. 3 aylık evliyim.. 23 yasındayım.. daha cok erken biliyorum ama eşiimi çokk seviyorum ve ona bi bebek vermek istiyorum.. 3 aydır işte olduu derken adetttttt adettt ( offff

bende katılıyırum dha cok yenı önce bi siz birbirinize alısın biz esimle 3 sene sevgili olmamıza ragmen evlilik farklı oluyor iyice otursun evliliginz hem takarsan kafana olmaz bebegnde kendini rahat bırak allahım zamanı gelınce nasıp eder nasılsa..

ılk basta kesınlıkle stres yapma. bende evlendıgımden 5 ay sonra hamıle kaldım. Rabbım onun zamanını ayarlamıstır.rahat olmak stres yapmamak lazım ılk basta:)ınş bıran once kavusursun bebıse:)

kocaniza bebek vermek tabiri garibime gitti :) cunki genelde bebek dogdugu andan itibaren ve sonrasi o bebek size veriliyor yani sorumlusu siz oluyosunuz hazirsaniz buna verin kendinize bir bebek :)

bende daha 3 gunluk evlıyım ama yasım geregı bu sorumlulktan korkuyorum acıkcası hedeflerım var daha dur yenı evlısısn yasyın acık hayatını evlılıgınızı

ben 2,5 yıllık evliyim ve hala düşünmüyorum bebek sahibi olmayı. evliliğimin tadına doyamadım hala, yapacak çok şeyimiz var. allah kısmet etmişse ne gün olsa olacak, acele etmenin bi anlamı yok. ama bu günlerin bir daha geri gelmez, tadını çıkarmaya bak. evliliğinin en güzel günleri mide bulantısıyla, hamilelikle, geceleri uykusuz kalmakla mı geçsin istiyorsun?

1-2 ay sonra evleniyorum
Doğum kontrol hapına başladım
Bugün, birkaç ay önce evlenen bir arkadaşım (kendisi benden küçük, eşi ondan da küçük)
Niye kullanıyorsun ki, çocuklarınız olsun işte falan dedi
Ben 4 yıldır bugünlerin gelmesini bekliyorum
Evlenir evlenmez çocuk yapmayı düşünmüyorum
Birlikte "eş" olarak yapmak istediğimiz şeyler, gitmek istediğimiz yerler var
Siz de acele etmek yerine, zamana bırakın, biraz evliliğinizin keyfini çıkarın
Birbirinize vakit ayırıp, bişeyler paylaşın önce
Zaten Allah vakti zamanını yazmış, olacağı varsa olur
Belki şimdi belki 3 sene sonra
Kendinizi ne kadar strese sokarsanız o kadar zarar verirsiniz
çünkü boşa olur

kızlar ben yeni katıldım aranıza.. 3 aylık evliyim.. 23 yasındayım.. daha cok erken biliyorum ama eşiimi çokk seviyorum ve ona bi bebek vermek istiyorum.. 3 aydır işte olduu derken adetttttt adettt ( offff

canım olur merak etme vücudun kendini hazırlıyodur
bende
2 .adetimde
hamile kaldım 4 aylık evlitim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…