- 5 Eylül 2015
- 519
- 127
- 18
- 33
- Konu Sahibi Justholdme_
-
enisi doktora gitmek sanrmEnfeksiyon olabilir, doktora gitmen lazım, sonuçta burdakiler doktor değil, olsa bile görmeden kimse bişey diyemez ki.
hayır kullanmıyorumPrezervatif kullanıyorsanız, alerjin olabilir...
peki eşimde enfeksiyon olabilirmiİltihap mantar filan olabilir canım bekleme hiç ilerisi daha kötü olur
peki bu enfeksiyon neden oluyor eşimden kaynaklı ise sürekli devam eder mienfeksıyon
gecmıs olsun
doktora gıdın gecer
eger tedavı olmazsan yaraya kadar gıderpeki bu enfeksiyon neden oluyor eşimden kaynaklı ise sürekli devam eder mi
Henüz 12 günlük evliyim cinsel ilişki sonucu cok canım yanıyor ilk girişte yanma oluyor ilişki bitti zaman daha cok oluyor ve devam ediyorcok kötü bi yanma o acıyı tarif edemem.. yeni evli oldum için alışırım diye düşünüyorum
Ama iki gündür İlişkiden sonra benden açık yeşil akıntı geliyor.. bu neyin nesi anlamış değilim..
Benim bekarken hiç akıntım olmazdı akıntılarım fazlalaştı ve iki gündür yeşil akıntı geliyor ama açık yeşil cok acık yeşil
Dün gece yine birlikte olduk yarm saat yanmam devam etti sabah lavobaya gittim iç çamaşırma açık yeşil bi akıntı gelmiş yine
Acaba enfeksiyon felan mi kaptım.. Kaşıntım yok öyle çok çok kötü bi kokuda yok ama koku var rahatsız edecek kadar telaş oldum ya enfeksiyon kaptıysam die bana yardımcı olurmusunuz
cevremde bilgi verecek kimse yok
prezervatif kullanmıyoruz.. korunmada yapmıyoruz henüz
peki biraz beklesem mi yoksa direk doktora mı gitsem bilemedimMikrop kapmısşın canım büyük ihtimalle benimde başıma geliyor bazen temizlik olayina dikkat etmek gerek iç camasirlariNida utuleyerek giy ve ayaklarıni üşütme
Ben gittim birsey çıkmadı canım o söylediklerine benzer şeyler söyledi sen yinede git amapeki biraz beklesem mi yoksa direk doktora mı gitsem bilemedim
Enfeksiyon cnm acil kadin d. Dr gidiosun yesil akinti pekte normal bisi degil hemen git tedavini ol kabus gibi gecmesin cinsel yasamin gecmis olsunHenüz 12 günlük evliyim cinsel ilişki sonucu cok canım yanıyor ilk girişte yanma oluyor ilişki bitti zaman daha cok oluyor ve devam ediyorcok kötü bi yanma o acıyı tarif edemem.. yeni evli oldum için alışırım diye düşünüyorum
Ama iki gündür İlişkiden sonra benden açık yeşil akıntı geliyor.. bu neyin nesi anlamış değilim..
Benim bekarken hiç akıntım olmazdı akıntılarım fazlalaştı ve iki gündür yeşil akıntı geliyor ama açık yeşil cok acık yeşil
Dün gece yine birlikte olduk yarm saat yanmam devam etti sabah lavobaya gittim iç çamaşırma açık yeşil bi akıntı gelmiş yine
Acaba enfeksiyon felan mi kaptım.. Kaşıntım yok öyle çok çok kötü bi kokuda yok ama koku var rahatsız edecek kadar telaş oldum ya enfeksiyon kaptıysam die bana yardımcı olurmusunuz
Henüz 12 günlük evliyim cinsel ilişki sonucu cok canım yanıyor ilk girişte yanma oluyor ilişki bitti zaman daha cok oluyor ve devam ediyorcok kötü bi yanma o acıyı tarif edemem.. yeni evli oldum için alışırım diye düşünüyorum
Esinde tedavi olacak dr soyler bunu zaten ilac verir korkma devamli olmaz bi an once tedavi ol gecsin sakin kendilignden gecer die bekleme daha kotu olurpeki bu enfeksiyon neden oluyor eşimden kaynaklı ise sürekli devam eder mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?