- 2 Şubat 2013
- 2.730
- 529
- 323
- 29
Arkadaşlar yardım istiyorum birşey danışacağım Ağustos sonunda düğünüm oldu evlendim şimdi size olanları anlatacağım düğünden 3 4 gün önce akrabam babamın kız kardeşi, babannem ve kız kardeşinin kızı bize geldi düğünden iki gün önce kınam oldu kına gecesi uzak şehire gideceğim için kuzenim babamın kardeşinin o kızı benle geldi hattasa benim eşimle kalacağım evde kalın demiştiler Kaynanamlar rahat yatın o gün gelinlik Kaynanamlara verdik aldığımızda bişeyi yoktu kuzenim gelinliği aldı bağcığını ayarlayım dedi neyse kuaför gelinliği giydirmek istediğinde getirdi sürekli gelinliğimde iğne çıkıyor kuaför kapalıyım ama iğne kullanmam şal geniş bağlıyorum dedi küçük görümcem acaba kına günü mü ailen bol geldi filan da batırdı dedi bende hayır sanmam gelinlikçi tam yaptı dedim kuzenim o ara dün sandalyede çıktı az daha üstüne oturacaktım dedi bana da o geldiğimizde dedi kuzen bu Aysel kapalı o batırmış olabilir mi dedi unuttu galiba dedi sandalyade gösterdi bende buraya gelirken tülbent takıyordu temizlik için dedim bilmiyorum ki dedim Aysel büyük görümcem benim neyse geçenlerde çeyiz için kadın ve erkeğe gecelik alınıyor ya erkeğin üstüne giydiği sabahlık demir vardı çıkardık dolaba yerleştirdik küçük görümcem ile beraber katladık geçen eşimle bakarken onun kolunda da iğne çıktı bazı yerlerden çıktı ve kuzenimle evdeyken eşim bana siyah gömleğini getirdi koydu dolaba bak en çok sevdiğin gömleği getirdim sana karım aşkım filan dedi sarıldı o gömlek kayıp yeni farkediyoruz eşimin ailesi ve benim aileden bazı kişiler kuzenimin kocama sürekli baktığını ayartmak istediğini hissettiklerini söylediler yakıştırmak istemem ama sizce bu büyü mü sizce sürekli gelinlikte ve bazı eşyalar eşimin sabahlığında bile toplu iğne çıktı ve eşimin gömleği en beğendiğim gömleği beraber koyduk o kayıp sürekli bu ara sağlığım bozuluyor migrenim tutuyor gibi dün kustum gece bişeyler yaşamak istiyoruz genelde yapıyoruz ama hep böyle yorgun oluyoruz küçük görümcem de şüphelendi kuzenimden eşime yılışmaya çalıştığını söyledi eşim bu kızı eve alma enerjisi kötü gibi fesat dedi kalmaya gelmesin bunda şeytanlık sezdik ailemde öyle seziyor dedi bişey yapmış olabilir mi psikolojim bozuldu lütfen yardım edin