Merhaba. Öncelikle şuan üye oldum ve ilk defa kendimi hiç tanımadığım insanların yardımına muhtaç hissettim. Üç aylık evliyim ve bana göre çok ağır şeyler yaşadım. Şimdi eve geri döndüm eşimle aram sözde iyi ama atlatamıyorum. Daha iki aylık evliyken eşimin bir anlık sinirle (kendisi öyle diyor) eski kız arkadaşına mesaj attığını gördüm. Ben bunun üstüne rezillik çıkardım yapmamalıydım belki ama o an aklım gitti. Aramızda şiddet de oldu. Sonra yalvar yakar kaldım ama tek başına hissettim kendimi. Kayınvalidemlerle evlerimz kapılarımz yapışık. Bu olayda oğullarını tutup benim bağırmalarımın rezillik oldğunu söyleyip laf saydılar. Babamın evinde bir haftadan fazla kaldım eşim dışında kmse aramadı. Şuan döndüm eşimi affettim herkes daha yeni evlisin yıkma yuvanı dedi. Ama delirmek üzereyim . Saç diplerim ağrıyor uyuyamıyorum hep bi korku hep bi kalp çarpıntısı . Aklımı yitircek gibiyim. Kendimi çok değersiz hissediyorum . Kendi evimde hırsız gibi yaşıyorum biri gelir de yine bişey der diye. Bana yardım edin akıl verin lütfen bu kötü düşüncelerden nasıl kurtulabilirim nasl huzura kavuşabilirim. Kendi kendime konuşmaya başladım kendi kendime kızıyorum devamlı. Çok korkuyorum cidden