- 25 Aralık 2017
- 279
- 292
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız.Ben de genelde bunu soylemek isterim. Ama kız erkek ayrımı yapmadan. EVLADINI olarak.
Kızın olsun, oğlun olsun farketmez. Binbir emekle, sevgiyle, fedakarlikla büyüt, Evlensin bi manyağa ve manyaklar ordusu bir ailenin esiri olsun, seni tanimasin,saymasin, manyagin esiri olsun. Ne kadar acı.
Ben gerektiği kadar empati yapıyorum tek fark bu.
İyi söylüyorsunuz,hoş söylüyorsunuz da adam o kıza "aşkım" diye mesaj atmış.Rabbim yardımcınız olsun inanın bunu anlatmasi çok zor. Eğer ayrılmayi göze alamiyorsaniz bunu unutturmasida eşinizin elinde.
Ama o densiz insan hala eşinizi rahatsız ediyorsa dersini vermelisiniz.
Ben de böyle düşndümo evden taşının. evliliğe devam edecekseniz mümkünse eşin de başka bir iş baksın kendine.
Aynen katiliyorum. Amin..Haklısınız.
Konu sahibi bir kız evlat olduğu için ve benim de iki kızım olduğu için o şekilde yaklaşmış olabilirim.
Ama elbette düşüncelerim tüm evlatlar adına.
Erkeği de kızı da,Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ve iyi insanlara eş etsin.
Şu cümle çok klasikleşti ama içi boş değil,hiç boş değil.
Çok güzel dua..gerçekten "iyi insanlara" ihtiyaç var.
Merhamet sahibi,empatik,vicdanlı iyi insanlara..
Sevgiler...
kapatın artık tekrar açarak içinizdeki acıyı taze tutmayınBiraz önce eşime açtım bu konuyu tekrar hazmedemediğimi unutamadğımı söyledim. Biliyorum bakışlarından bile anlıyorum dedi . O zaman da söyledim şimdi de söylüyorum öyle bir şey yok lütfen içini rahatlat artık devamlı bunları düşünme dedi. Erkek olmak güzelmiş . Kazara birine bi mesaj atsam ve bu duyulsa kendimi paralayıp yeminler de etsem kmse inanmaz . Biliyorum okuyan herkes gurursuz olduğumu düşünüyor belki de haklılar . Geri gelerek yutmuş gibi göründüm. Ama olmadı üç aylık evliliğimi bitiremedim. Belki de sevgimden ziyade insanlar ne der diye düşündüm. Normalde asla böyle şeyleri takmayan bir insandım evlenene kadar . Dışarıdan bakıldığı gibi değilmiş. Buraya yazarken her türlü yorumun yapılacağını biliyordum fakat inanın ki bi kalemde silip atmayı çok istedim denedim de ama olmadı .
Adamın aşkım dediği kısmı görmedim. Yani insanın hazmedemeyeceği bi durum tabikide kendi adıma söylemem gerekirse ben kabullenemezdim.İyi söylüyorsunuz,hoş söylüyorsunuz da adam o kıza "aşkım" diye mesaj atmış.
Kız eğer adamı rahatsız eden bir tip olsa idi o mesaja karşılık vermez miydi?
Burda bi çelişki var anlayamadım.
Ya adam yalan söylüyor,kızın uğraştğı filan yok.
Ya da mesajlaşmaları 'aşkım' dan ibaret değil.
27 yaşında misin? Eşin kaç yaşında?
Görücü usulü evlendik diye yazmisyin galiba ama görücü usulu değilmiş.
Eşinin mesaj gönderdiği bayani evlenmeden once taniyor muydun?
Siz evlenmeden önce eşinle nasıl bir diyalog ya da iliskileri varmış?