- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.980
- 798
Annen sevmiyor mu?Bazen hayat hayal ettiğiniz gibi ilerlemiyor. Düşündüklerinizle yaşadıklarınız tamamen zıtlaşabiliyor. Üç buçuk yıl önce babamı kaybettiğimde her şeyin bittiğini düşündüm bu sürece kadar da atlatamadım. Güçsüz bir insan değildim ama kolum kanadın kırıldı. Hayattaki en büyük dayanağımı desteğimi kaybettim. Evlilikten hep kaçtım hep korktum. Eşimle kuZenlerimiz aracılığıyla kriterlerimiz uyuşuyor diye tanıştık. Ailelerin haberi olmadan . İlk önce kendimiz karar vermek istedik. Birbirimze ısındık sonra tamam dedik. Tanışmamızla evlenmemiz arasında beş ay yoktu çok hızlı ilerledi her şey. Bu süreçte eşim benim için maddi manevi çok sıkıntıyı göze aldı. Bu yüzden beni sevdiğinden emindim hep. Evlendik mutsuz bir çift olmadık sadece alışma sürecindeki problemleri yaşıyorduk . Sonra bu olay yaşandı ve ben babamdan sonra biz kez daha kırıldım. Belki ilk kırılışım olsaydı, babam yanımda olsaydı kalmazdım . Onun sevgisi herkesten fazlaydı. Ama şuan ihtiyacım var. Birinin sevmesine. Belki de eşime bu yüzden inandım. Bu yüzden gururumu ayaklar altına aldm. Ne alakası var diyecek olanlar var. Yirmi gündür ne yaşadığımı nasıl yandığımı ben biliyorum. Gitmekle kalmak arasındaki o acının ne olduğunu anlatamıyorum bile. Sadece yazarak rahatlayabileceğimi düşündüm. Acı geçmiyor , alışmıyorsun da . Sadece zaman yeni acılar ekleyip bir öncekini aratıyor. Ve ben 27 yaşında olan ben bu zamana kadar herkes tarafından ne kadar dik durduğu konuşulan ben artık yıkıldım .
Eşin baban değil.
Eşin seni gerçekten sevseydi, ailesine ezdirmezdi, eski aşkıyla kırıştırmazdı.
Kız onu rahat bırakmıyor lafı palavra. Çünkü "aşkım" yazmış. Ve geçmiş mesajlarda neler var kimbilir.
Eğer eşin seni seviyorsa, işi ve evi değiştirme teklifini kabul eder.
Babanın yokluğu seni yanlış kararlar almaya itmemeli.