• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim çok büyük bir çıkmazdayım

Hayatta o durumlarla ilgili adın gibi emin olmak diye bir şey yoktur.
:)) o zmn kimse cocuk yapmasin. Tabiki yuzde yuz emin olunmaz. Ama rayinda gidiyosa hersey olablr. Bu anlamda yazdm canim. Yoksa cocugn 20 yasina gelir yine olan olur. Bazilari durmu kurtarmk icin falan yapar o en kotusu zaten

Evet haklisin. Sadece Icinde bulunduğum toplumun bu kadar sığ olmasindan duyduğum esef.

Zinayla ilgili ayetler de var. Dini konu acmak yasak ama konu icinde onca yazi arasinda bir ayet dile getirmenin ne sakincasi var anlayamadim?.
Demek ki o onca yazı yasak değil, ayet paylaşmak yasak. Madem ayette affedin yazıyor, herkes aldatılmayı, dayağı, küfürlü konuşmayı affetsin. Şimdi siz konuda şiddet yok yazarsınız. Konuyla değil, ayetle alakalı yazdım;)

Demek ki o onca yazı yasak değil, ayet paylaşmak yasak. Madem ayette affedin yazıyor, herkes aldatılmayı, dayağı, küfürlü konuşmayı affetsin. Şimdi siz konuda şiddet yok yazarsınız. Konuyla değil, ayetle alakalı yazdım:KK66:

Sana güzel bir cevap yazardim ama önce terbiyem sonra yönetim izin vermiyor. Şansına küs canim:dua::KK45:

Merhaba. Öncelikle şuan üye oldum ve ilk defa kendimi hiç tanımadığım insanların yardımına muhtaç hissettim. Üç aylık evliyim ve bana göre çok ağır şeyler yaşadım. Şimdi eve geri döndüm eşimle aram sözde iyi ama atlatamıyorum. Daha iki aylık evliyken eşimin bir anlık sinirle (kendisi öyle diyor) eski kız arkadaşına mesaj attığını gördüm. Ben bunun üstüne rezillik çıkardım yapmamalıydım belki ama o an aklım gitti. Aramızda şiddet de oldu. Sonra yalvar yakar kaldım ama tek başına hissettim kendimi. Kayınvalidemlerle evlerimz kapılarımz yapışık. Bu olayda oğullarını tutup benim bağırmalarımın rezillik oldğunu söyleyip laf saydılar. Babamın evinde bir haftadan fazla kaldım eşim dışında kmse aramadı. Şuan döndüm eşimi affettim herkes daha yeni evlisin yıkma yuvanı dedi. Ama delirmek üzereyim . Saç diplerim ağrıyor uyuyamıyorum hep bi korku hep bi kalp çarpıntısı . Aklımı yitircek gibiyim. Kendimi çok değersiz hissediyorum . Kendi evimde hırsız gibi yaşıyorum biri gelir de yine bişey der diye. Bana yardım edin akıl verin lütfen bu kötü düşüncelerden nasıl kurtulabilirim nasl huzura kavuşabilirim. Kendi kendime konuşmaya başladım kendi kendime kızıyorum devamlı. Çok korkuyorum cidden

Malesef el kızıyız bunu eninde sonunda hissettiriyorlar. Ben eşimin yaptıklarına dayanamadım ailesine bildirdim öyle güzel Ağzımın payını aldım ki. Ben kötü oldum neden anlattım oldu. Malesef haklı da olsan haksızsın. Çok dayanamaz durumdaysan bir sakinleştirici işini çözecektir. İki gündür kullanıyorum valla benden mutlusu yok.

zinayla ilgili bi ayet çıksa daha faydalı olabilirmiş. dini içerik yasak ayrıca. kibledim. siz olayı içinize sindirmek için bahaneler arıyorsunuz bence.
tabiki en iyi yaşayan bilir. çoğumuzun evliliği dort dörtlük degil ama affedilcek şeyler var affedilmeyecekler var. bide kvlerle dip dibeymissiniz.. boyle bi olay yaşıyorsunuz ve adamlar reziillik çıkardınız diye haksız buluyor. ben buolayı kurtarmak için çaba falan göstermezdim..

Cift uyelik mi var pardon?

Sana güzel bir cevap yazardim ama önce terbiyem sonra yönetim izin vermiyor. Şansına küs canim:dua::KK45:
Terbiyenizi çok güzel bir şekilde gösterdiniz . İşte dini kullanan ağzı kirli insanlar derken sizin gibilerden bahsediyoruz. Ayrıca buyur yaz da mahkemede görüşelim :KK25:

Buranin mahremiyetine sığınıp haddini aşıyorsun. Istersen telefonda görüşelim. Yok sen; illa ben hakaret edicem diyorsan mahkemede de gorusuruz:)))

Hanımlar banınızı burada mı yersiniz paket mi yapayım?

Kuaföre git, saçını başını yaptır, güzel yemekler yap, kayınvalidene bal aksın ağzından. Eşine bu konudan hiç bahsetme. Unutun gitsin. Ama onu gizli takibe al. Bir daha olursa olay çıkarma. Direk kadını devreden çıkar. Kocamı bırak de sert bir dille. Kocana da birşey belli etme. Kovanı kaptırma kimseye. Bu devirde kocsmı var ortalıkta kızlar kırkında bekar.
Bkz. Başkası adına utanmak.

Merhaba. Öncelikle şuan üye oldum ve ilk defa kendimi hiç tanımadığım insanların yardımına muhtaç hissettim. Üç aylık evliyim ve bana göre çok ağır şeyler yaşadım. Şimdi eve geri döndüm eşimle aram sözde iyi ama atlatamıyorum. Daha iki aylık evliyken eşimin bir anlık sinirle (kendisi öyle diyor) eski kız arkadaşına mesaj attığını gördüm. Ben bunun üstüne rezillik çıkardım yapmamalıydım belki ama o an aklım gitti. Aramızda şiddet de oldu. Sonra yalvar yakar kaldım ama tek başına hissettim kendimi. Kayınvalidemlerle evlerimz kapılarımz yapışık. Bu olayda oğullarını tutup benim bağırmalarımın rezillik oldğunu söyleyip laf saydılar. Babamın evinde bir haftadan fazla kaldım eşim dışında kmse aramadı. Şuan döndüm eşimi affettim herkes daha yeni evlisin yıkma yuvanı dedi. Ama delirmek üzereyim . Saç diplerim ağrıyor uyuyamıyorum hep bi korku hep bi kalp çarpıntısı . Aklımı yitircek gibiyim. Kendimi çok değersiz hissediyorum . Kendi evimde hırsız gibi yaşıyorum biri gelir de yine bişey der diye. Bana yardım edin akıl verin lütfen bu kötü düşüncelerden nasıl kurtulabilirim nasl huzura kavuşabilirim. Kendi kendime konuşmaya başladım kendi kendime kızıyorum devamlı. Çok korkuyorum cidden
Çözüm çok basit. Derhal doktora gideceksiniz.

Merhaba,

Eşiniz size şiddet uygulamış. Evliyken gizli gizli başkasına aşkım demesi, örtbas etme çabası da şiddettir. Yaşamınızı çekilmez kılmış. Bu, ondan uzaklaşmanız için yeterli. Yaklaştıkça canınız yanıyorsa uzaklaşın. Uzaklaşırken de terapi alın muhakkak ama.

Oncelikle hosgeldin esini affedip baba evinden geri donduysen akildaki soru isaretlerini unutman gerek ki geri donmus olasin ve psikiyatr onerim var kotu birsey degil esinide al git konus keske donmeseydin be kuzum keske

Bir gün boyunca engel yemişim garip sadece yeni üye olarak kuralları pek bilmemem ve bir ayetten bahsetmem . Herneyse çok da önemli değil. Hiçbir yorumumda terbiyemi ve edebimi bozmadım. Her yoruma teşekkür ettim. İnsanların bu kadar birbirine tahammül edemeyişini anlamıyorum. Neyse tekrar teşekkür ederim iyi günler herkese

Bence gayette haklısın olay çıkarmakta iki günlük evli adam eski sevgilisine niye msj atıyor pardonda sen yapsan cinayet çıkar
Bide rezillik yaptığın için sana kızmışlar
Bu erkek aileleri kendilerini bi halt sanıyolar
Ben olsam yüz vermrm onlara yapma oğlum yanlış yaptın üzme karını diyeceklerine koskoca insanlar ya

Kuaföre git, saçını başını yaptır, güzel yemekler yap, kayınvalidene bal aksın ağzından. Eşine bu konudan hiç bahsetme. Unutun gitsin. Ama onu gizli takibe al. Bir daha olursa olay çıkarma. Direk kadını devreden çıkar. Kocamı bırak de sert bir dille. Kocana da birşey belli etme. Kovanı kaptırma kimseye. Bu devirde kocsmı var ortalıkta kızlar kırkında bekar.
Hayatı çözmüş tebrikler
Tek başına kalanlar yalnızlıktan ölüyor sanıyor bu galiba

rezillik çıkardın diyenleri takma

eline ağzına sağlık
peze.enklik yapan kocana iyi olmuş

geri döndün madem kabullen
mesajlaşmayı aldatma olarak sayma (bana söylenmesin hemen herkes kadının bundan sonrası için yazıyorum)
unutmaya çalış düşünme
şans verdiğini unutma bu yüzden eskisi gibi olamasanda eskisi gibi olmaya çalış

birlikte programlar yapmaya çalış ailesine de taviz verme

Back
X