Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu süreçte sosyallesmek için hiçbir sey yapmamalısınız.Arkadaşlar Ben Sakaryaliyim(Bu arada Sakaryalı olan hemehrilerim yoruma yazarsa sevinirim hem tanışırız.) bir ilçesine Yeni evlendim 2 sene oldu olacak.Hic komşu çevrem yok nasil çevre edinirim bilmiyorum kızım var ve bu yüzden kursa falan da gidemedim.Ne yapabilirim?
İnternete zaten güvenmiyorum Facebook ta erkekler av peşinde olduğu icinİnternetten sosyalleşmeyin bence. Buzlu küvetlerde uyanıverirsin sonra ne gerek
Orası da öyle de işte insan göremeyince pendemi umrunda olmuyorBu süreçte sosyallesmek için hiçbir sey yapmamalısınız.
Aslında gerek yok ama ben niye gerek var gibi hissediyorum?Şuan gerek yok bence![]()
Enfekte olursaniz da insan goremeyeceksiniz. O zaman ne umrunuzda olacak?Orası da öyle de işte insan göremeyince pendemi umrunda olmuyor
Yalnzlııktandr. Benim de eşim ve çocuğum dışında kimsem yok.. kaynvalidemle altlı üstlüyüz. Arada ona gidiyorum. Korona gelene kadar arkadaşlarıyla tanştm (50 yaş+) o kadar. Bulunduğum şehirde çocukluk arkadaşlarmda var hiçbirisiyle de görüşemiyorum..Aslında gerek yok ama ben niye gerek var gibi hissediyorum?
Eşinizin iş arkadaşlarının eşleriyle görüşebilirsiniz. Ailecek gezi piknik birşeyler ayarlarsınız bakarsın anlaşabileceğin tipler varsa görüşmeye devam edersinArkadaşlar Ben Sakaryaliyim(Bu arada Sakaryalı olan hemehrilerim yoruma yazarsa sevinirim hem tanışırız.) bir ilçesine Yeni evlendim 2 sene oldu olacak.Hic komşu çevrem yok nasil çevre edinirim bilmiyorum kızım var ve bu yüzden kursa falan da gidemedim.Ne yapabilirim?
Hangi ilcesine evlendiniz? Esinizin ailesi yakinmiArkadaşlar Ben Sakaryaliyim(Bu arada Sakaryalı olan hemehrilerim yoruma yazarsa sevinirim hem tanışırız.) bir ilçesine Yeni evlendim 2 sene oldu olacak.Hic komşu çevrem yok nasil çevre edinirim bilmiyorum kızım var ve bu yüzden kursa falan da gidemedim.Ne yapabilirim?