yeni evliyim,hamileyim ama malesef mutsuzum:(

Aynı şeyleri yaşadığım için çok iyi anlıyorum. Eşim için buradayım ama burası berbat Bi yer, memleketime gitmek için ölüp bitiyorum. Eşim çok tatlıdır çok severek evlendim evliliğimde Bi sıkıntı yok Bi de kızım var maddi anlamda eşimin ailesiyle bazı sorunlarımız var o Can'ımı sıkıyor onun dışında en büyük derdim burada olmak gün sayıyorum eşim gitmek istemiyor ben gün sayıyorum umudum bu yazda. Allah gönlünüze göre versin çooook iyi anlıyorum

dönemin bitmesine az kaldı, sanırım hamileliğiniz dolayısıyla önümüzdeki dönem de işe dönmeyeceksiniz.
bu süreyi değerlendirin.
ailenizi ve arkadaşlarınızı ziyaret edin, işe döndüğünüzde de daha fazla sosyal hayata zaman ayırmaya çalışın.
sizinki bu zorunlu taşınmayı kabullenememeye benziyor.
sırf eşinizin ihtiyaçları için taşınılmış, siz bir çok şeyden feragat ederken o hiç bir şeyden etmek zorunda kalmamış.
bence bunu henüz kabullenememişsiniz.
bu durumu avantaja çevirin, mesela ben normalde çok fazla eşlerin ayrı takılmasından yana değilimdir ama sizin tüm tanıdıklarınız şehir dışında olduğundan daha fazla yatılı misafirlik yapmak zorunda kalacaksınız mecbur olacak.
eşinizle bu konuda anlaşıp böyle bir düzen oturtun, tüm fırsatlarda kendi çevrenize kaçın.
bu arada şu an bulunduğunuz şehirde de çevre yapmaya çabalayın.

Erkek eşinden soğuduğunda filan bi nebze olsun kadın yuvayı ayakta tutuyor ama kadın soğuduysa o yuvanın vay haline çabalayacak kimse kalmıyor.inşallah herşey düzelir.

aslında seviyorum ama körkütük sen olduktan sonra heryer güzel gibi düşünemiyorum.sanırım en başta öyleydi ama okadar bunaldım ki ve özlüyorum ki eskiyi sevgimi bile hissedemez oldum çok zor bir durum arada kalmak.

işte bende bu yüzden çıkamıyorum işin içinden.şu an içinde bulunduğum hayatta mutsuzum .Ya mutsuz bir hayat ve çocuğum babasız büyümesin yada kendi isteklerim mutluluğum. 2.seçenek bencillik olarak görünüyor uzaktan . bu ikilemi arasında sıkıştım

Bence etraflıca konuş ve dönmenin yollarını ara ikna et. Burda böyle devam edersek ben mutsuz olacam evliliğimiz yıpranacak de. Çünkü bu kadar isteyenlerin zamanla alıştıklarını pek görmedim ben. Allah yardımcın olsun canım

seni çok iyi anlıyorum.aynı şeyleri yaşadım bebeğim için bırakmadım... kızım 2.5 yaşında ama hiçbişey değişmedi.... hala çok mutsuzum ve ağlıyorum yine

Ne oldu son durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…