aslında seviyorum ama körkütük sen olduktan sonra heryer güzel gibi düşünemiyorum.sanırım en başta öyleydi ama okadar bunaldım ki ve özlüyorum ki eskiyi sevgimi bile hissedemez oldumBende evlenip baska bir sehire geldim kasaba gibi bi yer isde bulamadim burda ki 15 yasindan beri calisiyorum 32 yasindayim tek bir komsum arkadasim yok bide 7.5 aylik hamileyim hamileligim ilk basindan beri riskli geciyor yani hareketler hep kisitli beraberlik desen zaten yasak ama esimi cok sevdigim icin bunlar gozume gozukmuyor bence sen sevmeden evlenmissin onun pismanligini yasiyorsun. Sehir is bebek bos muabbet
kesinlikle haklısınız..Nasibin gitmiş oraya canım. Biz ailecek neden düşünemedik diyoruz hadi ben düşünemedim ne annem ne babam siz 9 kardeşsiniz benim kızım bi tane yanımızda olsun diyemediler. Nasibin olunca ağzın gözün bağlanıyor göremiyorsun bazen.
işte bende bu yüzden çıkamıyorum işin içinden.şu an içinde bulunduğum hayatta mutsuzum .Ya mutsuz bir hayat ve çocuğum babasız büyümesin yada kendi isteklerim mutluluğum. 2.seçenek bencillik olarak görünüyor uzaktan . bu ikilemi arasında sıkıştımEsas olan senin mutlulugundur....herkesi mutlu eden seyler farklıdır...bazı insanlara evli ve cocuklu olmak mutluluk verirken bazılarina bekar ve özgūr olmak veya daha farklı seyler mutluluk verir..diger insanların istedigi seyleri istememen de seni şükürsüz yapmaz...Dolayısıyla önceliklerini belirle ve ona göre kararını ver...
Bence etraflıca konuş ve dönmenin yollarını ara ikna et. Burda böyle devam edersek ben mutsuz olacam evliliğimiz yıpranacak de. Çünkü bu kadar isteyenlerin zamanla alıştıklarını pek görmedim ben. Allah yardımcın olsun canımişte bende bu yüzden çıkamıyorum işin içinden.şu an içinde bulunduğum hayatta mutsuzum .Ya mutsuz bir hayat ve çocuğum babasız büyümesin yada kendi isteklerim mutluluğum. 2.seçenek bencillik olarak görünüyor uzaktan . bu ikilemi arasında sıkıştım
Ne oldu son durum?işte bende bu yüzden çıkamıyorum işin içinden.şu an içinde bulunduğum hayatta mutsuzum .Ya mutsuz bir hayat ve çocuğum babasız büyümesin yada kendi isteklerim mutluluğum. 2.seçenek bencillik olarak görünüyor uzaktan . bu ikilemi arasında sıkıştım
Sizin sorun nedir?seni çok iyi anlıyorum.aynı şeyleri yaşadım bebeğim için bırakmadım... kızım 2.5 yaşında ama hiçbişey değişmedi.... hala çok mutsuzum ve ağlıyorum yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?