Yani küçük bir şehir merkez aslında ama burdaki hersey ve herkese gıcık olur mu insan aynen oyleyimkendinizi iyi hissettirecek evde uğraşlar bulun kendinizi bir uçuruma sürüklemeyin karnınızdaki bebeğe yazık bulunduğunuz ortama alışmaya çalışın çok mu küçük bir yer merkeze uzaklığı nedir ?
pHamile olduğunuzu belirtin lütfen
Her verilen ilacı tüketemezsiniz artık, verilse bile
Anlattıklarınız çok büyük şeyler değil ama eşinizden neden kaçıyosunuz onu anlamadım
Şehir kötü olabilir, işyeriniz kötü olabilir de eşle ne ilgisi var
Yani küçük bir şehir merkez aslında ama burdaki hersey ve herkese gıcık olur mu insan aynen oyleyimankarayla kıyaslanmaz tabi
Hem şehir ama esas eski işinin ortamı,seni tatmin etmesi, sevmen vs.. burada yaptığın işten nefret etmen iyice tetikledi.Gerçekten çok zormuş bence herkes kendi memleketinden biriyle evlensin..Ben neden evlendim diye her gün kendime soruyorum..Sadece yaşadığınız yere adaptasyon sorunu yaşıyorsunuz yani?Bu yüzden mi depresyona girip hergün ağlıyorsunuz?Biraz abartmissiniz gibi geldi bana..büyük ihtimalle hamilelikte oluşan duygusallıktan ileri geliyor olabilir. .
ahh cnm nerde.. ya boşanırız yada ben alışırım onun gelmesi çook zor.çok konuştuk çünkü .tüm çevresini bırakıp orada sıfırdan başlamak istemiyorHamilelik sendromu, duygusallık tavan yapmış, herşeyi 10 kat büyütüyorsun.
Tamam kolay değil yaşadıkların ama bu şekilde yaparak eşine ve bebeğine zulmediyorsun. Ayrıca antidepresan içip sakat bebek mi doğurmayı düşünüyorsun?
Bence silkelen, kendine gel, hakkında hayırlısı için dua et. Boşanıp ailenin yanına gidince de bu psikolojiyle ben ne yaptım diyip yine kafanı taşlara vurursun.
Düzelir herşey, çocuk doğsun belki eşin Ankara'ya bile gider.
Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşıyorum. Herşeye evet diyip şehrimi ailemi arkadaşlarımı bıraktım geldim öğretmenim sevmediğim bi okula atandım ve ilk aydan hamile kaldım. Kısacası üst üste bu kadar değişiklik artı hormonlar bünyeye ağır geldi canım. Kaldı ki ben zaten depresyon hastasıyım. Hamilelik daha da arttırdı depresyonumu. İstersen uzman birinden yardım al derim çünkü iç sıkıntın daha da ilerleyebilir. Sabretmekten başka bişey gelmiyor elimden sende biraz sabretmeye çaliş doğumdan sonra daha iyi olacakaın bence.Merhaba bayanlar.. Burada o kadar büyük sıkıntısı olan insan gördüm ki bazen kendime kızıyorum şükret saçmalama diye ama elimde değil insan yaşadığını biliyor.Sanırım piskolojim iyi değil çünkü sağlıklı düşünemiyorum.
Ben 32 yaşındayım yeni evlendim ve hemen hamile kaldım.Aslında hemen yapanlara karşı olan ben,nasıl oldu diceksiniz, haklısınız.Bazen insanın basireti bağlanıyor.
Ben öğretmenim ama 6 yıldır Ankara da bir kurumda güzel bir görevde çalışıyordum.Eşim ise ufak bir şehirde çalışıyordu.Çevre gerektiren bir iş olduğu için ankaraya gelemedi.Ben o dönem gözüm bir şey görmeden kabul ettim.Sevdiğim işimi,ailemi arkadaşlarımı ve çok sevdiğim şehri bırakıp buraya geldim.Hiç sevmediğim bir okulda çalışıyorum ,sevmediğim bir şehirde yaşıyorum.Kaynanam 2 sokak ötemde . Eşim iyi biri bir zararı yok ama 6 aydır inanılmaz mutsuzum.Her gün ağlıyorum.Eşimle birlikte olmak istemiyorum .Resmen kaçıyorum aman yaklaşmasın diye.Hatta eşim beni boşasa da gitsem,vs.. diye okadar ilginç düşünceler geçiyor ki beynimden.Bekarken fazla sosyal olmanın dezavantajı olabilir bu belki. Her gün tası tarağı toplayıp dönmeyi düşünüyorum ama bebek elimi kolumu bağlıyor.Bugun psikoloğa gitmeyi antidepresan bile kullanmayı düşünüyorum çünkü hayat okadar anlamsız ve zor geliyorki.
Ben nasıl bu şekilde yaşıyacağım(
sanırım bu da bizim imtahanımız.sabrediyorum ama bi an oluyo patlıyor resmen .umarım bebek doğunca herşey farklı görünür gözüme.siz doğum yaptınız mı?Bebek cidden fikirlerinizi değiştirdi mi?Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşıyorum. Herşeye evet diyip şehrimi ailemi arkadaşlarımı bıraktım geldim öğretmenim sevmediğim bi okula atandım ve ilk aydan hamile kaldım. Kısacası üst üste bu kadar değişiklik artı hormonlar bünyeye ağır geldi canım. Kaldı ki ben zaten depresyon hastasıyım. Hamilelik daha da arttırdı depresyonumu. İstersen uzman birinden yardım al derim çünkü iç sıkıntın daha da ilerleyebilir. Sabretmekten başka bişey gelmiyor elimden sende biraz sabretmeye çaliş doğumdan sonra daha iyi olacakaın bence.
ahh cnm nerde.. ya boşanırız yada ben alışırım onun gelmesi çook zor.çok konuştuk çünkü .tüm çevresini bırakıp orada sıfırdan başlamak istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?