• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim...İçimde Öyle Büyük Bir Bebek İsteği Var ki...

• Konu Sahibi Konu Sahibi MyHoS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offfffff ben de bunları okuyup deli oluyorum çünkü bende de tam tersi annelik duygularım sanki alınmış gibi üstelik 3 yı bitti 4.yıla girdik ve ben de hala tık yokk artık eşim de kabul etti sesini bile çıkarmıyo yaşım da 29 üstelik hiç ama hiç istekkk yokkkkkkkkkkkkkkkkk

canım bikaç ay öncesine kadar bende böyleydim birden ne olduysa oldu annelik duygularım kabardı ama şimdi daha iyiyim başka şeylerle avunuyorum...sende hazır değilsin demek ki anneliğe herşey zamanında güzel :69:

canım yaa çocuk rızkıyla gelir..allah inş.sanada nasip eder
bide böyle düşün hem kira ödeyip geçinenler var maddi durumu olup çocuğu olmayanlar
seninde vardır bi vaktin saatin zaten yeni evlisin çok erken uzmanlar bile 2 yıl diyor çocuk için..allah gönlüne göre versin canım

Canım kadınlar için biyolojik saat denen bişey var ve zamanı geldiğinde kendiliğinden çalışmaya başlıyo.Annelik isteğinin artmasının nedeni bu senin biyolojik saatin çalışmaya başlamış benimde durumum seninle aynı bende eylül ayında evlendim ve evim olsun işim olsun kenarda birikimim olsun diye bekliyorum üstelik 27 yaşındayım.Ama mantıklı davranıp ertelemeliyiz içinin rahat etmesi için bi dr a git ve durumunu anlat muayene ol umarım beklemen için bi engel çıkmaz ve rahatlarsın :71:

ya kusura bakma ama bence çok acele ediyosun daha 5 ay olmuş evleneli ne kadar çok sevsende evliliklerin oturması için zaman gerekir bence.. birçok evlilik ilk yıllarda ayrılıkla sonuçlanıyo bunların bi çoğuda severek evlenenler en az 3 yıl beklenmeli bence hem hamilelik sürecide bebek olduktan sonrada sıkıntılı zamanlar geçirmen muhtemel hormonlar ve yorgunluk insanı daha tahammülsüz yapıyor birçok arkadaşım ilk kavgalarını çocuk yüzünden yapmış bende şu an hamileyim ve eskisinden çok daha alınganım evlilik şekil değiştiriyo sevgili gibiyken artık 3 kişilik aile olucaz ve bazen telaşlanıyorum açıkçası çünkü geri dönüşü yok.üstelik sizin maddi problemlerinizde var kim ne derse desin bence maddiyatta önemli ihtiyaçlarını zor karşılıyorsan bazı şeylerede daha tahammülsüz olursun diğer arkadaşlarada katılmıyorum daha sonra çocuk olmaz falan diye düşünme bunlar tamamen batıl olmayacağı bi sorun varsa zaten şimdide olmaz.. neyse sonuçta senin hayatın umarım kararlarından pişman olmazsın..

Back
X