Yeni evliyim, mutlu olmam gerekiyor ama...

ne yazıkki nasıl başlarsa öyle gider...
sen alttan aldıkça bu senin görevin haline gelir ve her konuştuğunda haklıda olsan suçlu sen olursun...
eşinle konuşarak çözmen lazım..
inan 3 yıl sustum sürekli üstüme geldi eşim...
şimdi bende bağırıp çatır çatır kavgamı ediyorum gözleri doluyo karşımda....

Gercekten mi canim yaa... peki sen nasil davraniyosun bu tarz seyler yasadiginda.?? Ben istiyorum ki suclu oldugunu beni kirdigini onlarin deyimiyle dirdir yapmadan anlasin..

Peki bise sorabilir miyim canim?? Bagirip cagirdiginda seni dinliyo mu ve istedigini veriyo mu hakli oldugunu anliyo mu..??? İnan anlamak icin soruyorum sakin altinda baska anlam arama, yani susmak mi daha etkili konusmak mi onu cozmeye calisiyorum

ben de yeni evlyim ve gözyaşı çook akıttım sonra kendı durumuma üzüldüm tekrar gözyaşı...

susmak çözüm değil...
bağırınca anlıyo..
tabi sürekli bağırmıyorum ona..
o bana bağırınca hakkımı arıyorum...
ters davranınca ben gitmiyorum artık peşinden...
ezdirme kendini...
daha çok yeni evlisin..
böyle alıştırırsan çok çekersin...
önce güzelce konuşmayı dene mutlaka anlat ne istediğini neler beklediğini..
baktın değişmiyo sende tavrını çok ileri gitmeden değiştir...
herşeyin onun istediği gibi olmayacağını anlasın...

ben hep sakinliğimi korudum.halada koruyorum.tartışırken bile sesimi yükseltmedim.çok dua ettim.hatasını anlıyor geliyor bende bunu yaptım diyor.ama iş işten geçiyor.kalbimi okadar çok kırıyor ki.eğer karşına alıp kunuşabileceğin biri ise eşin tatlı dille konuş canım.de ona beni üzüyorsun kalbimi acıtıyorsun diye konuş.ben bunu beceremedim. bir gün melek gibi oluyor bi bakmışım bir gün merhametsiz birsi.benim en büyük sorunum ise surat asması herşeye.aynı evde surat asan biriyle yaşamak okadar zor ki .birde benim ailem yakında değil.burda kendimi yapayalnız hissediyorum böyle durumlarda. sen surat asarsan hatasını anlasın diye boşuna çaba sarferdesn.çünkü anlamıyorlar.yine üzülen sen oluyorsun.içine hiç bişey atma .rahatsız olduğun konuları tatlı dille anlat ona

üzgünüm ama bende düzeleceğini sanmıyorum. 2.5 yıllık evliliğim bu sebepten bitti. bu kadar ağır olmasada söylediği sözler gerçekten beni rahatsız edici boyuttaydı ki ben bir arkadaşımla bile bi başka arkadaşımın yanında münakaşaya girmem ki eşim beni ailesinin yanında azarlasın. azarlarsada cevabını alır asla altta kalmam. ama bi dönem sonra yoruldum susmaya başladım. sonra yüzlerce özürlerr hak vermeler. ama aynı mavinin lacivertinden gene kavga etmeler. daha fazla katlanamadım. eğer senin yaşadıklarını yaşasaydım 1 ay bile katlanmaz ya kendim gider yada onu kapının önüne koyardım.
seni tanımıyorum bazıları için bu çok normal kocam tabiiki beni eleştirebilir diyor hatta takmıyorlar bile.

ben de yeni evlyim ve gözyaşı çook akıttım sonra kendı durumuma üzüldüm tekrar gözyaşı...
Allah yardimcin olsun arkadasim..
Anladim canim, bikac kere ayni sekilde bagirarak cevap verdim diye uste cikti sen nasil bagirirsin bana diye hakliyken haksiz konuma soktu beni o yuzden sordum ise yariyo mu diye.. Sagol canim tavsiyelerin icin

Keske konusabilsem, ne yazik ki hatasini kabullenen biri degil zannedersin ki o dort dortluk asla hata yapmaz hep o dogrudur ben de surekli yanlislar yapan dogru hicbiseyi olmayan biriyimdir... Haklisin soylediklerinde sansimi son kez deneyecegim bakalim konusabilecek miyiz..?? Tavsiyen icin cok tesekkur ederim canim

senin kocan senden tam itaat bekliyo biat bekliyo, anne ve kardeşine sarmış bak gör ilerde ailene gitmene gelmenede karışacak

Canim eger benim iyiligim icinse tabii ki elestirecek ben de bundan yanayim ama elestirinin bi dozu ve tarzi olmali.. Benim esimin yaptigi elestiri degil ki surekli olarak en ufacik kucucuk toz zerresi kadar bi hatamda hata bile demek komik geliyo gerci ama hemen sinirleniyo bagiriyo goZu kimseyi gormuyo.. Akraba es dost herkesin yanind bi laf saydirmisligi var ne yazik ki ve hepsi su son iki haftada oldu

Ne yapacaksın biliyormusun yine böyle başkalarının yanında sana bağırdığında sesinin en yüksek oktavıyla bağıracaksın ve önünde ne varsa kırıp dökeceksin. Yeter ben senin kölen değil karınım diyeceksin. işine gelirse adam gibi davranacan işine gelmezse anam beni senin eziyetlerin için doğurmadı defolup gidecem diyeceksin. Ama bunu evliliğinde bir kere yapacaksın tam yapacaksın. Bu davranışından sonra %90 sana karşı düzelecek, %10 dayak yiyeceksin( şaka tabi) bitsin bu iş diyecek oda afedersin g....t ister. Her zaman etkilidir merak etme. Kim olursa olsun kimsenin seni üzmesine izin verme bu dediğim atağı 1 sene sonra yaparsan işe yaramaz baştan yapmalısın.

bence eşine şimdiden tepkini koy canım...yoksa bu seni yakında annenede göndermez..

Buna benzer bi cikis yaptim gecen aksam sen beni kole diye almadin ben senin karinim bunu bi anla ona gore davran diye bagirdim ama ondan sonra o sinirle o uzuntuyle daha bir suru sey saydirdim tabii ki haksiz duruma dusmus oldum uste cikti dedigim hersey bosa gitmis oldu...
bence eşine şimdiden tepkini koy canım...yoksa bu seni yakında annenede göndermez..

Peki nasil bi tepki koymaliyim onu bilmiyorum iste

o sana bağırıyor ise sende ona birgün sesini yükselteceksin..ama o anda herşeyi göze alabilmen lazım..sonrada çekip bir arkadaşına gideceksin..fellik fellik arasın dursun seni..
şunu anlasın sen ona muhtaç değilsin...

Canim benim evliliginiz hayirli olsun ins. Konusmayi denedin mi cnm neden böyle davraniyor sana diye? Görümcenim tepkisi ne oldu esin sana öyle davranimca?

eşini başkasının yanında azarlayacak kocanın üzerinine bile yürünür...öyle kim ne der falan düşünmeden o derece...adın cadıya çıkar o kadar

Allah yardımcın olsun konu sahibi arkadaşım, kocanın seni ezmeye çalıştığı besbelli ama susmak çözüm değil bence, ister tatlı tatlı konuş iknaya çalış, ister arkadaşın anlattığı gibi mizansen yarat ama sana böyle davranmaya hakkı olmadığını öğrensin

Tam yapamamışsın demek ki...Allah yardımcın olsun ama asla sana saygısı olmayan bir insana temiz sevgini verme çünkü haketmiyorlar. Olan senin geçen yıllarına olur. Bir insanın en değerli şeyi sadece zamandır...!

düğün öncesi yada düğünde bi olay mı yaşadınız canım?
yani ailene göre böyle kinli konuştuğuna göre:44:

Aslinda tam da bu tavri hakediyo o kadar emin ondan vazgecmeyecegimden istedigi gibi kirip dokebiliyo..
Canim benim evliliginiz hayirli olsun ins. Konusmayi denedin mi cnm neden böyle davraniyor sana diye? Görümcenim tepkisi ne oldu esin sana öyle davranimca?
Amin canim sagol.. Denedim konusmayi sen beni bu hale getiriyosun diyo sen boyle yapiyosun da ben oyle karsilik veriyorum diye uste cikti ben uzatinca da ufff tamam tamam sıkıldm deyip kapatti konuyu.. Bilmiyorum o anda kafami bile kaldiramadim gozleri dolu dolu oldu gormesinler diye ama bi sustular ilk once sonra gorumcem havadan sudan konusmaya calisti espri yapmaya calisti ortam degissin diye esinin hosuna gitmedi durum esimin o sekilde davranmasini pek hos karsilamadi gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…