- 14 Aralık 2011
- 1.712
- 1.703
- 333
- Konu Sahibi JASMINE_84
-
eşini başkasının yanında azarlayacak kocanın üzerinine bile yürünür...öyle kim ne der falan düşünmeden o derece...adın cadıya çıkar o kadar
Allah yardımcın olsun konu sahibi arkadaşım, kocanın seni ezmeye çalıştığı besbelli ama susmak çözüm değil bence, ister tatlı tatlı konuş iknaya çalış, ister arkadaşın anlattığı gibi mizansen yarat ama sana böyle davranmaya hakkı olmadığını öğrensin
Amin canim tesekkur ederim.. Evet bi sekilde bilmeli bana ne yaptigini anlamali..eşini başkasının yanında azarlayacak kocanın üzerinine bile yürünür...öyle kim ne der falan düşünmeden o derece...adın cadıya çıkar o kadar
Allah yardımcın olsun konu sahibi arkadaşım, kocanın seni ezmeye çalıştığı besbelli ama susmak çözüm değil bence, ister tatlı tatlı konuş iknaya çalış, ister arkadaşın anlattığı gibi mizansen yarat ama sana böyle davranmaya hakkı olmadığını öğrensin
Cok haklisin canim zaten en buyuk korkum o gecer duZelir diye bekleyip de senelerimi mutsuzlukla gecirmek..Tam yapamamışsın demek ki...Allah yardımcın olsun ama asla sana saygısı olmayan bir insana temiz sevgini verme çünkü haketmiyorlar. Olan senin geçen yıllarına olur. Bir insanın en değerli şeyi sadece zamandır...!
düğün öncesi yada düğünde bi olay mı yaşadınız canım?
yani ailene göre böyle kinli konuştuğuna göre:44:
Peki bise sorabilir miyim canim?? Bagirip cagirdiginda seni dinliyo mu ve istedigini veriyo mu hakli oldugunu anliyo mu..??? İnan anlamak icin soruyorum sakin altinda baska anlam arama, yani susmak mi daha etkili konusmak mi onu cozmeye calisiyorum
Arkadaşlar merhaba, ben bir ay önce evlendim cicim ayları yaşıyor olmam gerekirken her gün biraz daha mutsuzum biraz daha hayalkirikligi yasiyorum.. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum Allah rizasi icin bana bir akil verin... Esim bana karsi cok soguk cok ters sebebi ne anlayamiyorum.. En ufacik bi hatami hosgormuyo hemen kavga cikariyo bagiriyo cagiriyo hem de yanimizda biri var mi yok mu umursamadan, hatta dun gorumcemin yaninda o kadar sacma bi sebepten azarladi ki beni..ben de kotu bi huy var kasimi alirken eger batik varsa cikarana kadar ugrasiyorum o da yara yapiyo en son kavgamiz bu yuzden cikti kasimla oynadim yara yaptim diye dedigini birakmadim boyle yapmaya devam edersen sana dokunmam bile dedi bagirdi cagirdi ben cevap verince iyice sinirlendi sabaha kadar uyumadim ertesi gun ozur bekledim ama nerdee... Arkadaslari yemege cagirmisti ertesi aksam bise olmamis gibi davranmaya calistim ama yuzune bakmak istemedigim icin fazla muhabbet etmedim ona bi bagirdi arkadaslarinin yaninda yuzune bakmadan konusuyomusum diye aksam eve geldik anneni ornek alma annen de babanin yuzune bakmadan konusuyo yanlis kisiyi ornek aliyosun vs dedi.. Dun aksam da altinlari sayiyoruz abim de kismetse evlenecek bileziklerden birini ona takalim dedim o sana ne takti ki sen ona takiyosun dedi takamazsin dedi iyibben de kendi paramla alirim dedim yok oyle bise alamazsin dedi ve butun bunlar gorumcemin yaninda oluyo.. simdiden dayanamamaya basladim, cocuk oyuncagi da degil ki bosaniyorum bitti diyebileyim ama ne yapacagim nasil davranacagim dogru olan ne inanin bilmiyorum nolur bana yardim edinnn
işte kilit bu...ona vazgeçilmez olmadığını göster...o kadar emin ondan vazgecmeyecegimden
Yok canim o kadar degildir diye umit ediyorum.. Kasimdaki yarayi yapan ben oldugum icin bi daha yapmamam icin ainca tehdit ederek vazgecirmeye calisiyo ama bunu bagira cagira yapiyo o kadar komikki kasimda yara var diye su anda nerdeyse bosanmaktan bahsetmeye baslayacagizkaşında yara var diye sana bir daha dokunmam mı dedi
allah göstermesin bir kaza geçirsen yüzünde kalıcı bir yara filan kalsa boşayacak mı yani seni????
canım bu kişisine göre değişir...
yani her koca bir değil ki, birine bağırır çağırırsın gıkını çıkarmaz.. diğerine ağzını açsan demeğini bırakmaz...
bizdede ben susarım genelde sonra gelir özür diler, hediyeler alır vs...
ama başlarda özür, hediye nerde....
tavsiyem o ateşse sen su ol...
evlliğin söz konusu....
sabır... ama nereye kadar tabi o da var
Amin canim tesekkur ederim.. Evet bi sekilde bilmeli bana ne yaptigini anlamali..
Cok haklisin canim zaten en buyuk korkum o gecer duZelir diye bekleyip de senelerimi mutsuzlukla gecirmek..
Canim dugunde butun akrabalar sozlesmis gibi kizimiza iyi bak ona bise yaparsan kotu davranirsa karismam tarzi konusmuslar yani normal tabi bu tarz konusmalar ama bizimkiler biraz tehditvari konusmuslar hele dayim resmen kufretmis yasemini uzers seni s....m diye.. Bi de bizim aile ici iliskiler bi garip dayilarim birbiriyle konusmuyo benim dugunumde bu yuzden benimle bile ilgilenmediler kimi karisinin kirkusuna taki bile takmadi falan sanirim bunlar gozune batti
Yok canim o kadar degildir diye umit ediyorum.. Kasimdaki yarayi yapan ben oldugum icin bi daha yapmamam icin ainca tehdit ederek vazgecirmeye calisiyo ama bunu bagira cagira yapiyo o kadar komikki kasimda yara var diye su anda nerdeyse bosanmaktan bahsetmeye baslayacagiz
Orasi oyle ama icim aciyo bu kadar lafi bagirtiyi ofkeyi hakedicek ne yapiyorum acaba diye
Amin canim cok tesekkur ederimyuh ya böyle şeyleri okudukça evlenmekten korkuyo insan :18: en nefret ettiğim şeydir başkasının yanında falan azarlanmak bağırıp çağırılmasıya ne yapmaya çalışıyo aceba erkeklik kocalık öyle mi olur sanıyo otur konuş bu halinle mutlu değilim kendine çeki düzen vermezsen iş kötü yerlere gidecek falan diyebilirsin çok sinir oldm vlla cnm allah yardımcın olsun
işte kilit bu...ona vazgeçilmez olmadığını göster...
Umarim canim evdeki huzur gibi hicbise yokmus..canım akrabaların bi hata yaptı diye suçlu sen değilsin ki...
konu falan açılırsa takı düğün benden sana tavsiye pek lafını etme yanında..
sıkıntı yaşamayan yok inan bana bana sorsan benimki berbattı diğerine sorsan düşman başına denilenecek cinsten...
başkalarının lafını etmediğinizde ne kadar huzurlu olduğunu göreceksin...
sonra benim gibi 10 ay sonra doya doya yapılan haksızlığı da sustuklarını da bir bir söyler rahatlarsın
umarım senin dediğin gibi olur. ama bu kadar yeni bir evlilikte gözünün üstünde kaşın var bile dememeli.
burada neler okuyoruz.... erkekler zıvanadan çıkmış durumda......
Aramıza hoşgeldin
Evlenip hayal kırıklığı yaşayanımız çok aslında ben başlığı okuyunca daha küçük daha
sıradan kavgalar bekledim. Ama yazdıklarını okurken bile çok gerildim.
Özellikle görümcenin yanında böyle davranması çok kötü.
Çünkü sana değer vermeyen bir eşin varken ailesinin değer vermesini,
saygı duymasını hiç bekleyemeyiz.
Bence güzellikle konuşulup halledilecek gibi değil.
Çok ciddi bir tepkiyi haketmiş.
Genelde sinirli biri midir? Evlenmeden önce nasıldı?
Canını sıkan şeyler var da mı böyle davranıyor bilemiyorum.
Hemen asıp kesmek de istemem ama.
Seni bu kadar kırdıktan sonra lütfen bir şey olmamış gibi konuşma bu adamla..
bak canım ben kocamla 7 yıl çıktıktan sonra evlendim ve evlendiğim ilk günden sonra pişmanlığım dank etti. hiç unutmuyorum bi defasında 3 yada 4 aylıkken tokat bile yedim.. çok kötüydü ya milletin yanında küçük düşürüyodu. sesimi çıkarmama müsade etmiyodu. bi sinir gösterileri bi üzerime yürümeler tamam dedim ben artık yok bu benim tanıdığım adam değil buraya kadarmış. sonra biri bana dediki bi hocaya gitsene.. çok iyi bi hoca buldum yani öyle para maymunlarından değil. allah dostu bi adam kaldıki para bile almadı yani. bana yapılmış bi büyü varmış benim kocxamla evlenmemi istemeyen birileri yapmış hoca adını vermedi tabi ki neyse beni okudu etti bide bi muska verdi bana. onu hep takıyorum ben. o günden sonra sanki biz artık kavga etmiyoruz . düşünüyorum da eski şeyler kalmadı.. çok şükür iyiyiz şimdi. bu arada eşimin haberi yok hocaya gittiğimden tabi :) şimdi de bebeşimiz olmuyo hiç bi sorun olmamasına rağman yine mi gitsem diye düşünüyorum =) bi şansını dene derimm olabilir yani ortalık fesat kötü çekemeyen insan kaynıyo neticede canım umarım yuvanda hep huzur mutluluk sevgi olur...Arkadaşlar merhaba, ben bir ay önce evlendim cicim ayları yaşıyor olmam gerekirken her gün biraz daha mutsuzum biraz daha hayalkirikligi yasiyorum.. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum Allah rizasi icin bana bir akil verin... Esim bana karsi cok soguk cok ters sebebi ne anlayamiyorum.. En ufacik bi hatami hosgormuyo hemen kavga cikariyo bagiriyo cagiriyo hem de yanimizda biri var mi yok mu umursamadan, hatta dun gorumcemin yaninda o kadar sacma bi sebepten azarladi ki beni..ben de kotu bi huy var kasimi alirken eger batik varsa cikarana kadar ugrasiyorum o da yara yapiyo en son kavgamiz bu yuzden cikti kasimla oynadim yara yaptim diye dedigini birakmadim boyle yapmaya devam edersen sana dokunmam bile dedi bagirdi cagirdi ben cevap verince iyice sinirlendi sabaha kadar uyumadim ertesi gun ozur bekledim ama nerdee... Arkadaslari yemege cagirmisti ertesi aksam bise olmamis gibi davranmaya calistim ama yuzune bakmak istemedigim icin fazla muhabbet etmedim ona bi bagirdi arkadaslarinin yaninda yuzune bakmadan konusuyomusum diye aksam eve geldik anneni ornek alma annen de babanin yuzune bakmadan konusuyo yanlis kisiyi ornek aliyosun vs dedi.. Dun aksam da altinlari sayiyoruz abim de kismetse evlenecek bileziklerden birini ona takalim dedim o sana ne takti ki sen ona takiyosun dedi takamazsin dedi iyibben de kendi paramla alirim dedim yok oyle bise alamazsin dedi ve butun bunlar gorumcemin yaninda oluyo.. simdiden dayanamamaya basladim, cocuk oyuncagi da degil ki bosaniyorum bitti diyebileyim ama ne yapacagim nasil davranacagim dogru olan ne inanin bilmiyorum nolur bana yardim edinnn
bak canım ben kocamla 7 yıl çıktıktan sonra evlendim ve evlendiğim ilk günden sonra pişmanlığım dank etti. hiç unutmuyorum bi defasında 3 yada 4 aylıkken tokat bile yedim.. çok kötüydü ya milletin yanında küçük düşürüyodu. sesimi çıkarmama müsade etmiyodu. bi sinir gösterileri bi üzerime yürümeler tamam dedim ben artık yok bu benim tanıdığım adam değil buraya kadarmış. sonra biri bana dediki bi hocaya gitsene.. çok iyi bi hoca buldum yani öyle para maymunlarından değil. allah dostu bi adam kaldıki para bile almadı yani. bana yapılmış bi büyü varmış benim kocxamla evlenmemi istemeyen birileri yapmış hoca adını vermedi tabi ki neyse beni okudu etti bide bi muska verdi bana. onu hep takıyorum ben. o günden sonra sanki biz artık kavga etmiyoruz . düşünüyorum da eski şeyler kalmadı.. çok şükür iyiyiz şimdi. bu arada eşimin haberi yok hocaya gittiğimden tabi :) şimdi de bebeşimiz olmuyo hiç bi sorun olmamasına rağman yine mi gitsem diye düşünüyorum =) bi şansını dene derimm olabilir yani ortalık fesat kötü çekemeyen insan kaynıyo neticede canım umarım yuvanda hep huzur mutluluk sevgi olur...
Daha once baska bi arkadas daha ayni seyden bahsetti, aslinda ben de korkarim nazardan buyuden keske buralarda bulabilsem de gitsem icim rahat olsun en azindan.. Amin canim hepimize Allah yuvasinda huzur mutluluk versin tesekkur ederim
Evet normalde de sinirli bi yapisi var ama bu derece saygisizlik boyutuna cikmamisti hic.. Zaten icimden gelmiyo ki konusmak istiyorum ki anlasin kirginligimi ama o daha cok kendi hakliligini dusunup benim adim atmami bekliyo ben onu biraz tanidiysam bu boyle.. Gorumcemin yaninda yaptiginin benzerini ben ailemin yaninda yapsam sinirden kudurur kudururrr... Bilmiyorum ne zamana kadar boyle davranacak benim adim atmami bekleyip kendi hatasini dusunmeden duracak
Daha once baska bi arkadas daha ayni seyden bahsetti, aslinda ben de korkarim nazardan buyuden keske buralarda bulabilsem de gitsem icim rahat olsun en azindan.. Amin canim hepimize Allah yuvasinda huzur mutluluk versin tesekkur ederim
iyide arkadaşım seninki zaten nişanlıykende asabiymiş, yani adam pırlantadan oduna dönüşmedi, büyü müyü işine kapılıpta paranı sokağa dökme, neticede sende dua edebilirsin Allahla arana kimseyi sokmana gerek yok[/Q
elbette parasını sokağa dökmesine gerek yok ben zaten yazımda da söyledim benim gittiğim hoca allah dostu bi adamdı.. para bile almadı yani hiç hemde . ağladı adam karşımda bu insanlar allaha nasıl hesap vercekler diye.. yapıyolar işte canım fesatlıktan işte. istedikleri olmayınca bu yola başvuran insanlar var.. kaldı ki büyü kuranda bile geçiyo.. tabi ins. yasemin arkadaşımızda yoktur böyle bişey inş. yuvasında huzara kavuşurr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?