Yeni evliyim, mutlu olmam gerekiyor ama...

Öyle başkalarının yanında eşim azarlamayı bırak laf yapacak. Yerim onu hiç dinlemem kim var yanımızda...Sinirleniyorum böyle erkeklerin varlığını duyunca ve kendi eşime şükrediyorum, kıymetini anlıyorum...Allah yardımcısı olsun nerde varsa çünkü evdeki huzursuzluk bişeye benzemez...

kaşında yara var diye sana bir daha dokunmam mı dedi
allah göstermesin bir kaza geçirsen yüzünde kalıcı bir yara filan kalsa boşayacak mı yani seni????

Amin canim tesekkur ederim.. Evet bi sekilde bilmeli bana ne yaptigini anlamali..
Cok haklisin canim zaten en buyuk korkum o gecer duZelir diye bekleyip de senelerimi mutsuzlukla gecirmek..

düğün öncesi yada düğünde bi olay mı yaşadınız canım?
yani ailene göre böyle kinli konuştuğuna göre:44:

Canim dugunde butun akrabalar sozlesmis gibi kizimiza iyi bak ona bise yaparsan kotu davranirsa karismam tarzi konusmuslar yani normal tabi bu tarz konusmalar ama bizimkiler biraz tehditvari konusmuslar hele dayim resmen kufretmis yasemini uzers seni s....m diye.. Bi de bizim aile ici iliskiler bi garip dayilarim birbiriyle konusmuyo benim dugunumde bu yuzden benimle bile ilgilenmediler kimi karisinin kirkusuna taki bile takmadi falan sanirim bunlar gozune batti

canım bu kişisine göre değişir...
yani her koca bir değil ki, birine bağırır çağırırsın gıkını çıkarmaz.. diğerine ağzını açsan demeğini bırakmaz...
bizdede ben susarım genelde sonra gelir özür diler, hediyeler alır vs...
ama başlarda özür, hediye nerde....
tavsiyem o ateşse sen su ol...
evlliğin söz konusu....
sabır... ama nereye kadar tabi o da var

yuh ya böyle şeyleri okudukça evlenmekten korkuyo insan :18: en nefret ettiğim şeydir başkasının yanında falan azarlanmak bağırıp çağırılması ya ne yapmaya çalışıyo aceba erkeklik kocalık öyle mi olur sanıyo otur konuş bu halinle mutlu değilim kendine çeki düzen vermezsen iş kötü yerlere gidecek falan diyebilirsin çok sinir oldm vlla cnm allah yardımcın olsun

kaşında yara var diye sana bir daha dokunmam mı dedi
allah göstermesin bir kaza geçirsen yüzünde kalıcı bir yara filan kalsa boşayacak mı yani seni????
Yok canim o kadar degildir diye umit ediyorum.. Kasimdaki yarayi yapan ben oldugum icin bi daha yapmamam icin ainca tehdit ederek vazgecirmeye calisiyo ama bunu bagira cagira yapiyo o kadar komikki kasimda yara var diye su anda nerdeyse bosanmaktan bahsetmeye baslayacagiz

Orasi oyle ama icim aciyo bu kadar lafi bagirtiyi ofkeyi hakedicek ne yapiyorum acaba diye

canım akrabaların bi hata yaptı diye suçlu sen değilsin ki...
konu falan açılırsa takı düğün benden sana tavsiye pek lafını etme yanında..
sıkıntı yaşamayan yok inan bana bana sorsan benimki berbattı diğerine sorsan düşman başına denilenecek cinsten...
başkalarının lafını etmediğinizde ne kadar huzurlu olduğunu göreceksin...
sonra benim gibi 10 ay sonra doya doya yapılan haksızlığı da sustuklarını da bir bir söyler rahatlarsın

umarım senin dediğin gibi olur. ama bu kadar yeni bir evlilikte gözünün üstünde kaşın var bile dememeli.
burada neler okuyoruz.... erkekler zıvanadan çıkmış durumda......

Amin canim cok tesekkur ederim
işte kilit bu...ona vazgeçilmez olmadığını göster...

Evet bunu anlamasini saglamaliyim cunku bu olanlardan sonra aslinda benim icin vazgecilmez olmadigin anladim

Umarim canim evdeki huzur gibi hicbise yokmus..
umarım senin dediğin gibi olur. ama bu kadar yeni bir evlilikte gözünün üstünde kaşın var bile dememeli.
burada neler okuyoruz.... erkekler zıvanadan çıkmış durumda......

Aynen canim bazen bela ariyolar heralde diye dusunuyorum ne esler var adamlarin canina okuyo o olsun bu olsun bunu yap sunu yapma ben hep oldugu kadar deyip fazla bise istemedim maddi manevi hic zorlamadim gordugum muameleye bak

Aramıza hoşgeldin

Evlenip hayal kırıklığı yaşayanımız çok aslında ben başlığı okuyunca daha küçük daha
sıradan kavgalar bekledim. Ama yazdıklarını okurken bile çok gerildim.

Özellikle görümcenin yanında böyle davranması çok kötü.
Çünkü sana değer vermeyen bir eşin varken ailesinin değer vermesini,
saygı duymasını hiç bekleyemeyiz.

Bence güzellikle konuşulup halledilecek gibi değil.
Çok ciddi bir tepkiyi haketmiş.

Genelde sinirli biri midir? Evlenmeden önce nasıldı?
Canını sıkan şeyler var da mı böyle davranıyor bilemiyorum.
Hemen asıp kesmek de istemem ama.

Seni bu kadar kırdıktan sonra lütfen bir şey olmamış gibi konuşma bu adamla..

Evet normalde de sinirli bi yapisi var ama bu derece saygisizlik boyutuna cikmamisti hic.. Zaten icimden gelmiyo ki konusmak istiyorum ki anlasin kirginligimi ama o daha cok kendi hakliligini dusunup benim adim atmami bekliyo ben onu biraz tanidiysam bu boyle.. Gorumcemin yaninda yaptiginin benzerini ben ailemin yaninda yapsam sinirden kudurur kudururrr... Bilmiyorum ne zamana kadar boyle davranacak benim adim atmami bekleyip kendi hatasini dusunmeden duracak

bak canım ben kocamla 7 yıl çıktıktan sonra evlendim ve evlendiğim ilk günden sonra pişmanlığım dank etti. hiç unutmuyorum bi defasında 3 yada 4 aylıkken tokat bile yedim.. çok kötüydü ya milletin yanında küçük düşürüyodu. sesimi çıkarmama müsade etmiyodu. bi sinir gösterileri bi üzerime yürümeler tamam dedim ben artık yok bu benim tanıdığım adam değil buraya kadarmış. sonra biri bana dediki bi hocaya gitsene.. çok iyi bi hoca buldum yani öyle para maymunlarından değil. allah dostu bi adam kaldıki para bile almadı yani. bana yapılmış bi büyü varmış benim kocxamla evlenmemi istemeyen birileri yapmış hoca adını vermedi tabi ki neyse beni okudu etti bide bi muska verdi bana. onu hep takıyorum ben. o günden sonra sanki biz artık kavga etmiyoruz . düşünüyorum da eski şeyler kalmadı.. çok şükür iyiyiz şimdi. bu arada eşimin haberi yok hocaya gittiğimden tabi :) şimdi de bebeşimiz olmuyo hiç bi sorun olmamasına rağman yine mi gitsem diye düşünüyorum =) bi şansını dene derimm olabilir yani ortalık fesat kötü çekemeyen insan kaynıyo neticede canım umarım yuvanda hep huzur mutluluk sevgi olur...

Daha once baska bi arkadas daha ayni seyden bahsetti, aslinda ben de korkarim nazardan buyuden keske buralarda bulabilsem de gitsem icim rahat olsun en azindan.. Amin canim hepimize Allah yuvasinda huzur mutluluk versin tesekkur ederim

Daha once baska bi arkadas daha ayni seyden bahsetti, aslinda ben de korkarim nazardan buyuden keske buralarda bulabilsem de gitsem icim rahat olsun en azindan.. Amin canim hepimize Allah yuvasinda huzur mutluluk versin tesekkur ederim

iyide arkadaşım seninki zaten nişanlıykende asabiymiş, yani adam pırlantadan oduna dönüşmedi, büyü müyü işine kapılıpta paranı sokağa dökme, neticede sende dua edebilirsin Allahla arana kimseyi sokmana gerek yok

Sırf bu yüzden pes edip sen adım atma sakın.

Biliyorum içinin huzursuzluğu yüzünden haklı da olsan konuşmak isteyeceksin.
Neden böyleyiz diye üzülerek sorman bile bu erkek milletinin poposunu tavan yaptırıyor.
Hmmmm duramıyor benle küs, nasıl olsa yine gelip konuşacak moduna giriyorlar.

Daha 1 aylık evlisin çok üzücü.
Senin peşinde dört dönmesi gerekiyor şuan.
Yanlış anlama biz de o dönem kedi köpek gibiydik ama gelip
yalvarmasını, özür dilemesini bilirdi en azından.

Önce sadece küs. Eski ilgine hasret bırak onu baktın hala odunluğa devam ediyor..

Senin yerinde olsam o zaman onu zor durumda bırakacak şeyler yapardım.
Mesela kesinlikle ailesinin yanına gitmezdim.
Ya da onlar gelince odadan çıkmazdım.
Kavga için geldiğinde de sen bunu istedin derdim.

Yemek yap ama kendin ye tabağına bile koyma,hizmet etme bu adama.
Önce sana nasıl davranması gerektiğini öğrensin.
Baktın bu gidişattan memnun. Yabancı gibi devam ediyor.

Al karşına böyle evlilik olmaz niyetin ne diye ciddi ciddi sor.
Bu gidişle sonumuz ayrılık ben gençliğimi böyle tüketmem.
Çok soğuyorum bilmiş ol de.

Eşini en iyi tanıyan sensin.
Çözüm sende ama çözüm asla susmak, katlanmak değil..

Son düzenleme:

bence bi araştır derim eşinden habersiz tabi yoksa kesinlikle karşı çıkacaktır... faydası mutlaka olur. bana fayda etti gibi yani çok şükür iyiyiz şimdi.. ama o ilk günleri düşünüyorum da kabussstu ya.. benim de çok kavgalı gürültü bi düğününm oldu hiç bişey düzgün değildi.. sonrası da öyle oldu falan.. hocanın demesi kocamdan hariç beni bi isteyen daha varmış çok istiyomuş güya ama kim olduğunu bilmiyorum öyle aman aman da isteyen yoktu.. neyse işte o şahıslar beni bağlamak için kocamla evlenemiyim diye 3 saç telimi alabilmişler ve mezara gömmüşler. hoca diyoki bu 5 ols evlenemezdiniz. ne kadar doğru bilemem ama ben çok inanırım böyle seylere yani.. umarım sende yok tur öyle bişe. yeni evlenenlerle şeytanda çok uğraşır derler.. sabret canım yeni evlendiniz alışma süreci falan da var. en az 1 sene ver evliliğine.. sonra pişman olma diye diyorum yani hele bi de seviyosan.. umarım herşey güzel olur senin için..

bence arkadaşlarında dediği gibi konuşmalısın işe yaramazsa sende artık alttan alma tavrını koymalısın ortaya diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…