Yeni evliyim ve sanirim bosanicaz

bilgin100

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
124
37
43
Kocaeli
Artik buraya yazmaktan baska carem kalmadi. Derdimi kimseye anlatamiyorum. Ne yapicagimi bilmiyorum.
Evleneli bi ay olcak nerdeyse. Esimle hersey yolunda ama cinsellik disinda ilk bi kac gun denedik ve basarisiz olduk. Ondan sonra internetten arastirarak vajinismus diye bi hastalik oldugunu ogrendim. Ama oyle bi hastaligimda olsa asiri derecede oldugunu sanmiyorum. Cunku hic korkum yok. Hep baslarda bn tesvik ediyodum bu sefer olcak diye.
3-4 gun olmayinca artik bana hic yaklasmiyor. durumu kabullendi sanirim. Eskiden bebek istedigini soylerdi hep simdi hic konusu bile gecmiyor.
Ama bn bu durumu kabullenmek istemiyorum. Normal insanlar gibi olmak istiyorum.
Bu isin sonu bosanma olcak sanirim.

Canim bende ilk günler yapamayinca tam 40 gun bekledim. 40. Gunde oldu. Sende hep kacmışsın. Korkunun uzerine git. Her gun dene mutlaka. Eşin gelmiyosa sen yaklaş. Inan olduktan sonra bu mu diyeceksin. Agri senin kafanda. Hic bi agrı yok ve herkes bunu isteyerek yapiyo

Bn kacmadim. Hala da kacmiyorum ama bana teklif dahi etmiyor. Basta sarilip opuyodum. Simdi banyo yapamayiz yada yorgunum diye reddediyodu. Simdi de gecelik giyip yatiyorum sadece sariliyo. Yapmak istemiyo neden bilmiyorum

Eşin saçmalamış. Neden istemiyo ki yani. Yine olmicak diye heralde. Bence bi konuş bakalım neden istemiyor.

sağlam bir psikiyatr a gidin dünyanın sonu değil ne erkek ne kadın seks filmlerinden fırlamış değil böyle şeyler olması doğal zamanla hallediliyor.bir seneyi aşarsa o zaman düşünün siz boşanmayı.mücadele etmeden kolaya kaçmayın.

Yaw konu yine nasi erkege geldi ben anlamadim. Konu sahibi ben yapamiyorum demis, burdaki kadinlarda sorun erkekte demisler.

Yaw konu yine nasi erkege geldi ben anlamadim. Konu sahibi ben yapamiyorum demis, burdaki kadinlarda sorun erkekte demisler.

Canım kız korkmuyormuş denemek istiyormuş. Ama adam o anda olmazsa hemen ereksiyonu kesiliyor demekki ve bırakıyor. İstememe sebebi de o bence ereksiyon sorunu var.

Canım kız korkmuyormuş denemek istiyormuş. Ama adam o anda olmazsa hemen ereksiyonu kesiliyor demekki ve bırakıyor. İstememe sebebi de o bence ereksiyon sorunu var.
Internette vajinismus olan kadinlarin eslerinde de bi sure sonra sorun olur yaziyodu. Galiba simdi ikimizde de sorun var. Cunku bi defa oyle demisti

Internette vajinismus olan kadinlarin eslerinde de bi sure sonra sorun olur yaziyodu. Galiba simdi ikimizde de sorun var. Cunku bi defa oyle demisti
Ya iyi de vajinusmus olmayan insanlar da her defasında başarıya ulaşmıyor ki
eşimi günlerce reddettiğim oldu
ee o zaman bi daha hiç mi olmayacak yani

sen zaten kendi kendine teşhis koymuşsun
vajinismus olduğun ne belli?

Bu konuda doktora mı psikologa mı gidilir bilen yaşayan arkadaşlar yardımcı olur.
Ama konuşun bundan boşanmak olmaz daha yeni evlisiniz. Ve sorunlu olan sen değilsin sadece.

Ben de evleneli 1 ay olmak üzere ve hala biz de birlikte olamadık. Sorun bende tabiki ben çok korkuyorum yanaşamıyorum deneyemiyorum bile. Ama eşim çok anlayışlı sabırla bekliyor deneyelim desem hemen ister eşinizin istememesi garip geldi siz kendinizi kasıyorsunuz diye olmuyordur büyük ihtimal. Eşinizle konuştunuz mu peki belki de sizin canınız acıyor ya da korkuyorsunuz diye mi denemek istemiyor? İyi ihtimali düşünüyorum tabi eşinizde de problem olabilir. Bence en mantıklısı bir uzmandan destek almanız. Umarım en kısa zamanda bu sorundan kurtulursunuz boşanılacak bir şey değil bu siz bu ara çok hassassınızdır bende öyleyim çünkü herşeye çok alınıp büyütüyorum. Herşey düzelir zamanla üzülmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…