Canim bende ilk günler yapamayinca tam 40 gun bekledim. 40. Gunde oldu. Sende hep kacmışsın. Korkunun uzerine git. Her gun dene mutlaka. Eşin gelmiyosa sen yaklaş. Inan olduktan sonra bu mu diyeceksin. Agri senin kafanda. Hic bi agrı yok ve herkes bunu isteyerek yapiyoArtik buraya yazmaktan baska carem kalmadi. Derdimi kimseye anlatamiyorum. Ne yapicagimi bilmiyorum.
Evleneli bi ay olcak nerdeyse. Esimle hersey yolunda ama cinsellik disindailk bi kac gun denedik ve basarisiz olduk. Ondan sonra internetten arastirarak vajinismus diye bi hastalik oldugunu ogrendim. Ama oyle bi hastaligimda olsa asiri derecede oldugunu sanmiyorum. Cunku hic korkum yok. Hep baslarda bn tesvik ediyodum bu sefer olcak diye.
3-4 gun olmayinca artik bana hic yaklasmiyor. durumu kabullendi sanirim. Eskiden bebek istedigini soylerdi hep simdi hic konusu bile gecmiyor.
Ama bn bu durumu kabullenmek istemiyorum. Normal insanlar gibi olmak istiyorum.
Bu isin sonu bosanma olcak sanirim.
Bn kacmadim. Hala da kacmiyorum ama bana teklif dahi etmiyor. Basta sarilip opuyodum. Simdi banyo yapamayiz yada yorgunum diye reddediyodu. Simdi de gecelik giyip yatiyorum sadece sariliyo. Yapmak istemiyo neden bilmiyorumCanim bende ilk günler yapamayinca tam 40 gun bekledim. 40. Gunde oldu. Sende hep kacmışsın. Korkunun uzerine git. Her gun dene mutlaka. Eşin gelmiyosa sen yaklaş. Inan olduktan sonra bu mu diyeceksin. Agri senin kafanda. Hic bi agrı yok ve herkes bunu isteyerek yapiyo
Denemiyoruz hic durumu kabullendi sanirimE simdi denemiyor musunuZ?
Yenmeye calis hemen bosanmayi dusunme.
Yaw konu yine nasi erkege geldi ben anlamadim. Konu sahibi ben yapamiyorum demis, burdaki kadinlarda sorun erkekte demisler.
Internette vajinismus olan kadinlarin eslerinde de bi sure sonra sorun olur yaziyodu. Galiba simdi ikimizde de sorun var. Cunku bi defa oyle demistiCanım kız korkmuyormuş denemek istiyormuş. Ama adam o anda olmazsa hemen ereksiyonu kesiliyor demekki ve bırakıyor. İstememe sebebi de o bence ereksiyon sorunu var.
Ya iyi de vajinusmus olmayan insanlar da her defasında başarıya ulaşmıyor kiInternette vajinismus olan kadinlarin eslerinde de bi sure sonra sorun olur yaziyodu. Galiba simdi ikimizde de sorun var. Cunku bi defa oyle demisti
Internette vajinismus olan kadinlarin eslerinde de bi sure sonra sorun olur yaziyodu. Galiba simdi ikimizde de sorun var. Cunku bi defa oyle demisti
Artik buraya yazmaktan baska carem kalmadi. Derdimi kimseye anlatamiyorum. Ne yapicagimi bilmiyorum.
Evleneli bi ay olcak nerdeyse. Esimle hersey yolunda ama cinsellik disindailk bi kac gun denedik ve basarisiz olduk. Ondan sonra internetten arastirarak vajinismus diye bi hastalik oldugunu ogrendim. Ama oyle bi hastaligimda olsa asiri derecede oldugunu sanmiyorum. Cunku hic korkum yok. Hep baslarda bn tesvik ediyodum bu sefer olcak diye.
3-4 gun olmayinca artik bana hic yaklasmiyor. durumu kabullendi sanirim. Eskiden bebek istedigini soylerdi hep simdi hic konusu bile gecmiyor.
Ama bn bu durumu kabullenmek istemiyorum. Normal insanlar gibi olmak istiyorum.
Bu isin sonu bosanma olcak sanirim.
Bazen ben de vajinusmus olmak istiyorum. Kendimi nasıl kasabilirim? Ciddi soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?