arkadaşım 2 yıl sonra doktor yardımıyla aştı bunu eşi mukemmel bir insandı ya ıkı yıl ne kadar sevmiiş hemen boşanmayı aklnıza getirmeyin belliki çok tanımıyorsunuz birbirnizi hem tanısanız bile inanın evlilik farklı hemen pes etmekte ne bir doktora gidin beraber zaman geçirin bunu bir sorun olarak görme belkide psikolojık utanma vs. bilinçaltını rahatlat önceArtik buraya yazmaktan baska carem kalmadi. Derdimi kimseye anlatamiyorum. Ne yapicagimi bilmiyorum.
Evleneli bi ay olcak nerdeyse. Esimle hersey yolunda ama cinsellik disindailk bi kac gun denedik ve basarisiz olduk. Ondan sonra internetten arastirarak vajinismus diye bi hastalik oldugunu ogrendim. Ama oyle bi hastaligimda olsa asiri derecede oldugunu sanmiyorum. Cunku hic korkum yok. Hep baslarda bn tesvik ediyodum bu sefer olcak diye.
3-4 gun olmayinca artik bana hic yaklasmiyor. durumu kabullendi sanirim. Eskiden bebek istedigini soylerdi hep simdi hic konusu bile gecmiyor.
Ama bn bu durumu kabullenmek istemiyorum. Normal insanlar gibi olmak istiyorum.
Bu isin sonu bosanma olcak sanirim.
MERHABAArtik buraya yazmaktan baska carem kalmadi. Derdimi kimseye anlatamiyorum. Ne yapicagimi bilmiyorum.
Evleneli bi ay olcak nerdeyse. Esimle hersey yolunda ama cinsellik disindailk bi kac gun denedik ve basarisiz olduk. Ondan sonra internetten arastirarak vajinismus diye bi hastalik oldugunu ogrendim. Ama oyle bi hastaligimda olsa asiri derecede oldugunu sanmiyorum. Cunku hic korkum yok. Hep baslarda bn tesvik ediyodum bu sefer olcak diye.
3-4 gun olmayinca artik bana hic yaklasmiyor. durumu kabullendi sanirim. Eskiden bebek istedigini soylerdi hep simdi hic konusu bile gecmiyor.
Ama bn bu durumu kabullenmek istemiyorum. Normal insanlar gibi olmak istiyorum.
Bu isin sonu bosanma olcak sanirim.
Bn kacmadim. Hala da kacmiyorum ama bana teklif dahi etmiyor. Basta sarilip opuyodum. Simdi banyo yapamayiz yada yorgunum diye reddediyodu. Simdi de gecelik giyip yatiyorum sadece sariliyo. Yapmak istemiyo neden bilmiyorum
banyo nıye yapamıyormuşBn kacmadim. Hala da kacmiyorum ama bana teklif dahi etmiyor. Basta sarilip opuyodum. Simdi banyo yapamayiz yada yorgunum diye reddediyodu. Simdi de gecelik giyip yatiyorum sadece sariliyo. Yapmak istemiyo neden bilmiyorum
Bazen ben de vajinusmus olmak istiyorum. Kendimi nasıl kasabilirim? Ciddi soruyorum.
Benim size bi sorum olcaktı bende hera klinikteyim su an tedavi sürecim devam ediyor 3. Günümdeyim ve aşırı kaygı hissediyorum bu normal midirMERHABA
BENDE SENİN DURUMUNU YAŞADIM
DOKTOR DESTEĞİYLE YENDİM
DAHA ÖNCE PARMAK EGZERSİZİ YAPMIŞTIM İLİŞKİDE BAŞARILI OLAMADIM
HERA KLİNİK VAR ANKARA VE İSTANBULDA DR SÜLEYMAN ESERDAĞ
İSTERSEN ARAŞTIR CANIM..BU KLİNİKTE YENDİM BEN HASTALIĞI HEMDE AĞRISIZ ACISIZ İLİŞKİM OLUYOR
Ama hiç bi sorun yok yapılan uygulma ve ödevlerdeBenim size bi sorum olcaktı bende hera klinikteyim su an tedavi sürecim devam ediyor 3. Günümdeyim ve aşırı kaygı hissediyorum bu normal midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?