yeni evliyim yardım edin..

ahmtmne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
167
123
103
İstanbul
Merhaba...ben daha nce hiç buraya yazmıyordum ama takip ediyorum...ama insan bazı şeyleri başkasına anlatamıyor...bendde size danışmaya karar verdim..

ben 8 ay önce evlendim...ben eşimi eşimde beni çok sever...her konuda hep biribirimizi alttan alırız taki evlenene kadar...evlendik biz kendi annemin yakınında oturuyoruz..eşim evlendi,kten snra çok değişti..sevgiliyken her haftasonu gezip tozan biz evlendikten snra geziğimiz gün sayısı bir elin parmağını geçmemiştir...eşim in birazda iş yoğunluğu var bu ara bu tabiki bir bahane değil..arabamız yok arabasız kesinlikle bir yere gitmek istemez...evlendikten snra siz de bilirsiniz ki sizin dayınız teyzeniz artık onun da akrabasıdır..geçende dayımlara misafirlere gittiğimizdde saygıda en ufak bir kusur yok ama benim dayıma dayı diyemiyor..nie öylesin dediğimdede ben diyemem yaa deyip geçiştiriyor..kendi akrabalarınada çok gitmiyor ama yine ara sıra ziyaret ederiz... ama söz konusu benim akrabalarım olduğu zaman zar zor geliyor.ya da bir bahane buluyor..annem de herşeyin farkında ve damatları olarak yaptığı şey çok ayıp..annemde çok üzülğyor....eşime bir tv bir bilgisayar oyunları verin yeterlidir onun için...ben böylr yaptığı sürece soğuyorum kendisinden.evlenmeden önce bana yaşayacağım hayatın fragmanını gösterseler yemin ederim evlenmezdim..ben hiç böyle hayal etmemiştim..((( bana bi akıl verin ne olurr..

Eşiniz belli ki utangaç, çekingen birisi. Bazılarının yapısı böyledir. Akraba ziyaretlerine gitmeyi bu yüzden sevmiyordur ve geriliyordur diye tahmin ediyorum. Benim 26 yaşındaki erkek kuzenimde aynen böyle maalesef. Çekingen olduğu için genelde evde durur, oyun oynar.. Belki eşinizde böyledir. Tatlı tatlı konuşsan, üzüldüğünü anlatsan iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü daha tazecik evlisiniz, her şey hallolur inşaallah.

Daha aynı evde değiliz bi fikrim yok ama bende akraba olaylarinin zorla yaptırılmasını sevmiyorum. Kendi akrabalarına sizi zorla suruklese eyvallah ama onlarada öyle değilmis.
Size daha çok zaman ayırması konusunda haklisiniz ama hep diyoruz 0 beklenti.

Aha aynı benm eşim.
Yemin ederim benm eşimi anlattın . 2 yıldır evliyiz aynen devam ediyor böyle yapmaya. Benm akrabalarıma gitmeyi sevmez. Annemlerde gitmeyi sevmez. İşin garibi kendi ailesine ve akrabalarına gitmeyi de sevmez. Aileme anne baba demez.
Ama kendi ailesine de demez. Böyle de garip bi adamla evliyim.
Çıldırtıyor bazen beni. Ama bunlar içinde insan ayrılmaz yani.
Hem ayrılsak Nolcak mutlu mu olcaz.
İşte öyle idare ediyorz. Allah görüyor. Sabrın sonu selamet inşallah

E canım dayı da demesin dayına oraya kadar tamam ama bu ailenle takilmam durumlarina alistirmazsan cok yorulursun, arada cok kalirsin

yok benim eşim annemlere gider..ben çalıştığım için ramazan boyu anemdeyiz iftarlarda mesela..anne baba demeye daha nişanda başladık...o kadar değil çok şükür...ayrılsak kesinlikle daha kötü bir hayat bizi bekliyor..biiz bunlar içinmi evlendik yaaa..

Sende benim kocamı anlattin valla

Malesef bunlar için evlenmisiz.
Ta az önce kavga ettik yattı uyudu. Aileme uzak oturuyorum.
Neymiş efendim bayram da evde olacakmışımz hatta o arkadaşlarıyla denize gidecekmiş.
Ee ben napicam dedim sen bilirsin istersen bayram da git ailene ben burda kalçam dedi. Sen olmadan gidemem ben bayrama ayıp dedim millet kocan nerde diye sorunca ne dicem dedim. Sinirlendi masaya suyu vurdu gitti yatmaya. Çıldırtıyor bazen beni. Sadece sabrediyorum

Yaa adamin saygida kusuru yoksa neyi sorun ediyirsun anlamadim, zaten kendi akrabasina da cok gitmiyormus hadi seninkini ayirt etme durumuda yok demkki hoslanmiyor akraba muhabbetlerinden. Bende sevmem hatta nefret ederim hic hoslanmam ne kendi akrabalarimdan nede esiminkilerden sadece anne baba ve kardesler le girusmek bile basli basina bir yuk gibi geliyor bana. Adam seni aldi diye paket program olarak sulalenide almadiya 8 ayda herkesle icli disli olmasini bekleyemezsin. Sonucta sen o dayiyi gore gore buyumussun adam bu yasindan sonra tanimadigi zoraki bir dayi sahibi oluyor yani olaydaki kazigi anlayabiliyormusun bilmiyorum. ben iki taraf icinde cok fazla bu konularda baski yapilmamasi taraftariyim.

Siz şu evliliği ne sanıyordunuz evlenmeden önce ah bi anlasam
Ben şimdiye kadar iyi ki evlendim diyen bitane kadın görmedim.
O fragmanı görsek evlilik diye bişey kalmaz emin ol.
Aslında bence evlilik çok saçma
Tam gençliğe eriyoruz hayatımızı yaşamadan birini tanıyoruz hatta tanıyamıyoruz, aynı evin içine giriyoruz adınada karı koca diyoruz. Ömür boyu çocuk bak iş yap bide kocanın kahrını çek
Çekilecek gibi değilse bide hapı yuttun

Ha bide senin dayı meselesi var.
Ben olsam hiç umursamam istemiyorsa demesin nolcak ki.
Onun dayısı değil ki senin dayın.
Benim kocam isterse anneme anne bile demesin, ben istemesem demem valla herkesin kendi annesi babası dayısı var. Bunlar zaten hep formalite boşanınca dayı teyze kalmıyor. Herkes kendiliklerine desin yeter

Senin dayina neden dayi desin ?
Bir seyler icin neden zorluyorsunuz insanlari ?
Cok bunaltici ..
Her zaman bik bik bik akrabalarla olmakta ayni ...
X bey diye hitap etse olmuyor mu ?
Ayip mi oluyor ?

Gülme kız bende kv anne demeyi sevmiyorum hatta kendi zorlamasa demiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…