yeni evliyim yardım edin..

siz plan yapın sıkıldıgınızı gezmek ıstedıgınızı bırlıkte vakıt harcamak ıstedıgını soyleyın bendcee

Değişik bir olaymış bu.
Evde olalım derken, sizden bahsetmiş çünkü kendi çoktan program yapmış bile.

Ben sizin yerinizde olsaydım 'ne yapacağım ben' gibi bir cevap asla vermezdim mesela.
Onunkinden daha iyi ve kızacağı bir program bulup, asıl onun aklına kurt düşürürdüm.
Örneğin kardeşiniz ya da bir arkadaşınızla şehir dışı gezisi olabilir, çok hoşlanmadığı biriyle yapılan bir program olabilir, aynı şekilde deniz ya da havuz planı olabilir vs.
Ben kuduracağıma, o delirsin der, böyle damarına basardım.
Ayrıca o vurduğu su bardağını da bir daha göremeyeceğini, bundan sonra adam gibi saygılı davranana kadar, iletişime geçmemesi ve kendi başının çaresine bakması gerektiğini eklerdim.
Ha aşırı mı tepki verdi, yapamazsın edemezsin mi dedi, sen bir git bakalım bayram günü arkadaşlarına da neler oluyor gör der, rahat rahat ayağımı uzatır, tv mi izlerdim.
Gece yatınca bir iki tekmeleyin uykuda bilinçsizce yapıyormuş gibi, hırsınızı alın.
Ama ayrı yatmayın, yatağı terkeden siz olmayın.
Ayrıca o güzelim yatakta yatarken niye sizin biryerleriniz tutulsun, kalkıp gidecekse o gitsin.

Aaa aha ahaha son cümlede koptum :))
Biliyor musun onu sürekli yapıyorum saçını çekiyorum vuruyorum kafasının altından yastığı alıyorum neler yapmıyorum ki. QUOTE
Şimdi konuya gelecek olursak oda zaten onsuz program yapmamı istiyor. Ayrıca hoşlanmadığı kimsem de yok.
Kuzenimin nişanı olabilirdi bayram da aslının nişanı olacak mı dedi bende yok olmayacak ertelenmiş dedim. Tamm ozaman gitmeyiz bayRama olsaydı giderdik dedi ondan snra bunlar oldu. Başını atlamışım.

Benimki de şu an oyun oynuyor ve ben altı aylık kızımı sallıyorum daha sahur hazırlıycam çok yaramaz Bi kızım var asla kalkıp yardım etmez tek yardımı sofrayı yerden kaldırmaz erkeklerin üstüne gidince daha beter oldukları kanısındayım bir olay olduğunda Karsına alıp tatlı dille konuşmak lazım bence herkes farklı huylar değişmez bence bilgisayarı kırmak yerine konuşmayı deneyin tatlı dille iananın o siZin sabırlı olduğunuzu görünce geri dönüş yapacak ve sizi anlayacaktır ben çok başaramıyorum ama seni de anlıyorum diyor en azından

Benim eşim olsa, olayı çözmüştüm de tabi, tanımadığım biri olunca fikirler azalıyor.
Bir kere, aileleriniz bayramda 'nerede bunlar' demeyecek mi ve bunu eşiniz kaale almayacak mı?
Bayramda erkeklerle takılacaksa ve bunu size danışmadan yapıyorsa niye evlenmiş acaba?

Bence iki seçeneceğiniz var, tabi eşinizin karakterine göre siz seçeceksiniz onu yola getirecek olanı.
İlki cıngar çıkaracaksınız, gitmemesi için tartışma kavga dövüş ne varsa, hayatı zindan edeceksiniz ona ki 'off tamam yeter ki normalde dön' deyip sizinle olacak.
Ya da hiçbir şey olmamış gibi davranıp, bayram günü hiç arayıp sormayıp onu rahat bırakacaksınız, aynı şekilde siz de dediğim gibi onun hoşlanmayacağı bir şey bulup yapacaksınız.
Genelde erkekler alışverişten pek haz etmez, mesela o günü kendinize yeni bir gardrop edinmeye ya da evde eksik olan, onun ertelediği şeyleri temin etmeye harcayacaksınız.

Tabi bunlar yine herkes için geçerli değil.
Doğru düzgün konuşun, bayram bu ailelerin birlikte olması gerektiğini anlatın diyeceğim ama; arkadaşıyla denize gitmek için masaya bardak vuran adama ne deseniz boş...

Ben onbes senelik evliyim, ipk zamanlar cok takılıyordum bu knulara şimdi artık çok zorlamiyorum ama isterdim gelip gitmeleri sevsin eş dost akraba ile, ama tabi bazen inatlaşırsam istedigimi yaptırırım. Yazdiklarindan kocalarımızın tek yumurta ikizi olabileceginden şuphe etmeye başladım aynisini tarif etmişsin gercekten.

Şimdi ikimizin memleketı de ayrı. Ailelerimiz memleketinde. O diyor ki her bayram gidiyorz bu bayram gitmeyelim kurbana gideriz diyor. Şimdi ona zindan etsm inadına gider inat yapar. İnatçıdır.
Alışverişe gitmeme kızmaz. Kendime bişeyler almama da kızmaz. Al der . Hatta ona alışverişe çıktığımızda ısrar eder sana da alalım diye. Kıskanmaz kısıtlamaZ.
Sadece arada ben of gycek biseyim yok dediğim de Allahtan kork bi dünya var der. Kısacası kardeş bu adama karışma arkadaşlarina gitsin eğlensin ona karismaym benden başka hicbusey istemez ve bana karışmaz. Kıskanır arada ama karışmaz. Böyle de cins . Özetle bu yani. Şimdi ben napiyim

Gerçekten anlattiklarimin aynısı.
Ona karışmamı hiç istemez. Ona karismayum dünyalar onun olur.
İstediğimi alır ne istersem getirir kısıtlamaz. Ama işte benm annem de damadını çok seviyor oğlu olmadigi için. Eşimde anneme yakınlık göstersin istiyorum ama yok göstermiyor. Kötü şey de söylemiyor ama yakınlık göstermiyor. Hoş kendi ailesiyle de yakın değil. Annem sürekli söylüyor bana anne desin beni niye hiç aramıyor. İşte niye hiç konuşmuyor vs vs vs
Yıpratıyor beni artık bunlar
Eşim içine kapanık bi insan ama isterdim ki canlı bi adam olsun arkadaşlarımız gelsin gitsin biz gidelim ya böyle çılgın isterdim.

Bence bu iş çözülmesi zor Bi iş bizi düşünseler iyi olacak ama kesinlikle kendilerini çok düşünüyorlar erkekler evlendikten sonra hele dışarı gidelim dediğimde evlenmeden önce yeterince geZdik kafelere gitmekten midemiz bulandı zor bela çıkarıyorum bende dışarı ama insan hep evde bunalıyor şimdi bir de bebeğimiz oldu sen onu büyüt beraber gideriz diyor millet Nasıl bebekleriyle geziyor anlamıyorum kimyaları farklı erkeklerin ya beyinleri farklı çalışıyor bence olay bu

Galiba eşlerinizin yapısı bu kızlar değişmezler yani eminim bunda ne var kı deyip gayet normal karşılıyorlardır konuşsanız bile rahat varlıklar kimyaları farklı bizden aslında çok fazla bir şey bellememek gerek üzmeyin kendinizi

Terazi burcu mu :)

Hahahahahaha filmdelisi harikasın sen

Öf dert ettiğin şeye bak. Zamanla onlarda olur herkese ısınır bi anda pat diye olmaz üstüne gitme.

Anne ve babanıza saygıda kusur etmemesi yeterli, beklentinizi azaltın ve mutlu olmaya çalışın.Belkide eşinizin ailesinde akraba bağları kuvvetli değildir.Bir insanı degisdiremezsiniz.

Valla bende akraba ziyaretlerini hiç sevmem çok sıkılırım Rahat olamam bide eşimin ailesi maşallah say say bitmez ama ben çok girmem aralarına sizli biZli konuşurum. ayrıcA benim eşimde oyun delisi niye bu zevkini elinden alayım ki hatta ne anlıyorsun bakayım bana da öğret diye onunla oynarım bile çok zevkli onun sevdiği şeyleri yapmak bence. Bu eşine verdiğin değeri gösterir ve karşılığını da kat kat geri alırsın dene gör. Yani eşini Mutlu eden şeyler niye rahatsız ediyor ki seni. Dayı demiyorsa bırak demesin Ada'm öyle rahat ediyor demek ki öyle mutlu. Niye kocanın mutluluklarına göz dikiyorsun

Allah Allah yaylarda sıcaktır ama o niye öyle olmuş :) benim ki de annesine babasına anne baba diyemez,sarılamaz öpemez,kendi annesigile yapmayan benim anneme babamada yapmıyo tabi,iyide senin anan baban biliyo senin bu uyuz halini,onlar alınmazda annemin zoruna gider,gidiyoda zaten.Ama nerde onu anlayacak kapasite.Aileden geliyo işte,bunların annesiyle babası arasında ki ilişkide bu,şu diye konuşmalarla oluyo hep,ismiyle bile hitap etmezler ama bi şekildede derdini anlatırlar.Bende tam tersi hitap etmeyi seven insanım,hiç gocunmam.Amaaan Allah insanı her konuda dengiyle karşılaştırsın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…