muhtemelen siz diyordur
Bir kelime daha yazarsan boşanacam efkar bastı gençlik mençlikSiz şu evliliği ne sanıyordunuz evlenmeden önce ah bi anlasam
Ben şimdiye kadar iyi ki evlendim diyen bitane kadın görmedim.
O fragmanı görsek evlilik diye bişey kalmaz emin ol.
Aslında bence evlilik çok saçma
Tam gençliğe eriyoruz hayatımızı yaşamadan birini tanıyoruz hatta tanıyamıyoruz, aynı evin içine giriyoruz adınada karı koca diyoruz. Ömür boyu çocuk bak iş yap bide kocanın kahrını çek
Çekilecek gibi değilse bide hapı yuttun
Adam tam benim kafada:))aynen..sizli bizli konuşuyor..nasılsınız falan çok garip..
OYok bacim rahat ol bitanede bende var tıpkısının aynısı. Ama tek kusuru bu olunca bo§ayamiyor insan.Gerçekten mi ? Vay be .böyle cins koca sadece ben de var sanıyordum için rahatladı
Yazmıyım o ZamanBir kelime daha yazarsan boşanacam efkar bastı gençlik mençlik
Aynen öyle. Her istediğimi alır paramı verir arada gezmeye götürür kalbimi fazla kırmaz genelde susar kavga ederken kim tutmaz eve para getirir yemek yapmasam hayatta bişey demez. Arkadaşlarıma giderim kızmaz onlar gelir kızmaz. Yani iyi yönleri de var kötü yönleri de.OYok bacim rahat ol bitanede bende var tıpkısının aynısı. Ama tek kusuru bu olunca bo§ayamiyor insan.
Nasıl doğru laf ettin var ya kardeşBencil koca yoktur; dırdır etmeyen, yaptıklarını misliyle ödetmeyen kadın vardır.
Hayatta her zaman inandığım bir söz var 'ne kadar ekmek, o kadar köfte'.
Aldığınızdan fazlasını veriyorsanız mutlu olma ihtimaliniz yok, mükemmeli oynamaktan vazgeçin.
Kimse taç ya da madalya takmıyor.
Hakedene iyi olacaksın ki yaptıklarınız gözüne batmasın.
Çok katılıyorum valla Aynen öyle!Bencil koca yoktur; dırdır etmeyen, yaptıklarını misliyle ödetmeyen kadın vardır.
Hayatta her zaman inandığım bir söz var 'ne kadar ekmek, o kadar köfte'.
Aldığınızdan fazlasını veriyorsanız mutlu olma ihtimaliniz yok, mükemmeli oynamaktan vazgeçin.
Kimse taç ya da madalya takmıyor.
Hakedene iyi olacaksın ki yaptıklarınız gözüne batmasın.
Ya hicbiseyden değil de çocuk olmadığı için evlendıgıme pişmanım. Allahın gücüne gitmesin. Milletin laflarindan sıkıldığım için pişmanımYa varya evlilikte en başta ipleri eline alıcaksın!
Kibarcılıkla olmuyo o işler sonra diyorsunuz Ada'm niye değişti. Sen önce kibarlıktan kırılırsan oda çıkar tepene bi kerede erkekler desin çok değişti böyle değildi diye noolcak
Mükemmel eş ya da kadın olmanın avantajı nedir, önce bunu tartışmak ya da anlayabilmek gerek.Nasıl doğru laf ettin var ya kardeş
Yeminle mükemmelı oynuyordm her fedakarlığı yapıyordum. Demekki yapmamak lazım değil mi
Merhaba...ben daha nce hiç buraya yazmıyordum ama takip ediyorum...ama insan bazı şeyleri başkasına anlatamıyor...bendde size danışmaya karar verdim..
ben 8 ay önce evlendim...ben eşimi eşimde beni çok sever...her konuda hep biribirimizi alttan alırız taki evlenene kadar...evlendik biz kendi annemin yakınında oturuyoruz..eşim evlendi,kten snra çok değişti..sevgiliyken her haftasonu gezip tozan biz evlendikten snra geziğimiz gün sayısı bir elin parmağını geçmemiştir...eşim in birazda iş yoğunluğu var bu ara bu tabiki bir bahane değil..arabamız yok arabasız kesinlikle bir yere gitmek istemez...evlendikten snra siz de bilirsiniz ki sizin dayınız teyzeniz artık onun da akrabasıdır..geçende dayımlara misafirlere gittiğimizdde saygıda en ufak bir kusur yok ama benim dayıma dayı diyemiyor..nie öylesin dediğimdede ben diyemem yaa deyip geçiştiriyor..kendi akrabalarınada çok gitmiyor ama yine ara sıra ziyaret ederiz... ama söz konusu benim akrabalarım olduğu zaman zar zor geliyor.ya da bir bahane buluyor..annem de herşeyin farkında ve damatları olarak yaptığı şey çok ayıp..annemde çok üzülğyor....eşime bir tv bir bilgisayar oyunları verin yeterlidir onun için...ben böylr yaptığı sürece soğuyorum kendisinden.evlenmeden önce bana yaşayacağım hayatın fragmanını gösterseler yemin ederim evlenmezdim..ben hiç böyle hayal etmemiştim..((( bana bi akıl verin ne olurr..
Merhaba...ben daha nce hiç buraya yazmıyordum ama takip ediyorum...ama insan bazı şeyleri başkasına anlatamıyor...bendde size danışmaya karar verdim..
ben 8 ay önce evlendim...ben eşimi eşimde beni çok sever...her konuda hep biribirimizi alttan alırız taki evlenene kadar...evlendik biz kendi annemin yakınında oturuyoruz..eşim evlendi,kten snra çok değişti..sevgiliyken her haftasonu gezip tozan biz evlendikten snra geziğimiz gün sayısı bir elin parmağını geçmemiştir...eşim in birazda iş yoğunluğu var bu ara bu tabiki bir bahane değil..arabamız yok arabasız kesinlikle bir yere gitmek istemez...evlendikten snra siz de bilirsiniz ki sizin dayınız teyzeniz artık onun da akrabasıdır..geçende dayımlara misafirlere gittiğimizdde saygıda en ufak bir kusur yok ama benim dayıma dayı diyemiyor..nie öylesin dediğimdede ben diyemem yaa deyip geçiştiriyor..kendi akrabalarınada çok gitmiyor ama yine ara sıra ziyaret ederiz... ama söz konusu benim akrabalarım olduğu zaman zar zor geliyor.ya da bir bahane buluyor..annem de herşeyin farkında ve damatları olarak yaptığı şey çok ayıp..annemde çok üzülğyor....eşime bir tv bir bilgisayar oyunları verin yeterlidir onun için...ben böylr yaptığı sürece soğuyorum kendisinden.evlenmeden önce bana yaşayacağım hayatın fragmanını gösterseler yemin ederim evlenmezdim..ben hiç böyle hayal etmemiştim..((( bana bi akıl verin ne olurr..
Vallahi sende ders almam gerek benim :))))))Mükemmel eş ya da kadın olmanın avantajı nedir, önce bunu tartışmak ya da anlayabilmek gerek.
Bana göre daha fazla iş gücü, daha fazla düşünülmezlikten başka bir şey değil.
Sürekli 'sen halledersin, yaparsın ne olacak'tan ileri gitmeyen gaz cümleleri.
Evliliğimin ilk aylarında öyleydim, hiçbir iş yapmayı bilmezdim ama öğrenmek için deli gibi çabalardım.
Onun sevdiği yemek olsun, akşamları ilgilenmek, sırnaşmak, özel günlerde hediyelere boğmak vs...
Aklınıza gelebilecek her şeyi yaptım.
Sonuç hüsran tabi.
Ne taktir ne de teşekkür eden, kıymet bilen var, bir de görevimmiş gibi davranılması da cabası.
Madem öyle, yapmıyorum bende.
Eşim mutsuz mu etti beni, hemen evde grev başlıyor.
Ya da bencilce davranıp kendine ayrıcalık mı istiyor, hop o daha yapamadan 2 katını bende görüyor.
İçeride yan gelip yatıyor, yüzüme bakmıyor mu; hemen kendime bir program yapıp dışarıda alıyorum soluğu.
Herhangi bir şeyime karıştığı andan itibaren hemen alışveriş yapıyorum sen bunu hakettin diyerek.(damarı bu benimkinin, lüzumsuz para harcamam onu delirtiyor)
İnanın şimdi çok kıymetliyim ve sevgiliyken bile odun olan adam, incelik öğreniyor, su versem teşekkür ediyor, özel günleri asla es geçmiyor ve uzun zamandır baş başa kalmadık deyip kendi program ayarlıyor, sevdiğim yiyecekleri eve gelirken alıyor vs.
Eskiden yapmadığım için söylendiği şeyleri, arada sırada yapınca ödül almış gibi seviniyor.
İnsanoğlu işte, iyilik gerçekten yaramıyor.
3 sevip, 2 dürtmek lazım.
2 yıldır evliyim. Tam 3 kez eşimin bilgisayarını kırdım sinirimden. O oyunlar beni delirtiyor bitiriyor. İçimi dökmek gibi olacak ama bir kere böyle romantik bir akşam geçirdik evliliğimizin 6.ayı falandı. Dedim ben odaya geçiyorum canım sen de gel gidip hazırlanıcam falan.Bu Allah'ın odunu,oturmuş oyunun başına. Yarım saat geçti hazırlandım bekliyorum yok,cilveli mesajlar atıyorum yok anam adam yok. En sonunda sinirlendim salona gittim dengesiz yayılmış oyun oynuyor. Napıyon burda dedim,hee ben de sen gelcen sandım ne güzel olmuşsun dedi..Hadi al ne yaparsan yap yani. Gece kızıma süt ısıtmaya kalktığında çocuğu unutup candy crusha dalan bir adam benimki de. Aile ziyaretine gideriz o telefon elinde,tuvalete gider 3 saat çıkmaz sebep oyun oynaması. Anneme anne diyor,babama baba diyemiyor,utanıyormuş. Daha dayımın teyzemin lafını bile ettiğini görmedim,hoş kendi ailesiyle de öyle. Biraz kendi içimi döktüm ama diyeceğim o ki,evlilik bu kadar yani. Evden kaybolsam eşime sınırsız yemek,oyun,tv kalsa yokluğumu hissetmez bile. Kendini üzme bak daha benim gibiler var.
Vallahi sende ders almam gerek benim :))))))
Süpersin valla. Ben de yapmaya çalışıyorum memnun ediyorum onu. Ama aynı şeyleri beklediğim için mutsuz oluyorum . Çünkü kafa yapilarimuz çok faklı o asla benm gbi düşünmüyor. Şimdi bana akıl ver.
Bu akşam oturuyoruz çay içiyoruz ikimiz . Bayram da evde olalım dedi. Napcaz ki evde sıkılırım ben dedim . Valla arkadaşlarıma denize gitcem ben dedi tepem atti o anda. Eee ben napcam dedim . Otur evde yada bayrama annenlere gidebilirsin sen bilirsin dedi. Of saçmalama millet kocan nerde diye sorarsa ne dicem dedim. Sinirlendi suyu vurdu masaya gitti yattı. Bende hiç gitmedim yanına aldım yastığımı aldım başka odada yatıyorum. Şimdi napım ben sence akıl ver bana valla delirtiyor bu adam beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?