Yeni evliyiz ama eşim çok ilgisiz

Yasımız küçük derken ikiniz de 20 nin altındasınız sandım.evlilik için ideal yastasınız.yeni evlendik derken daha bir kaç aylık evli oldugunuzu düşündüm.2aylık falan .her şeyi bu kadar abartıyor olmayasın

1 sene olucak abartdığımı düşünmüyorum ilgisiz dedim sadece

cok dogru soyledın...belkı senı sevıyor ama cocugu kabullenmekte sonradan pişman olmustur...netıcede baskasının cocguuna babalık etmek zordur...

onun uzerıne gıtme bence...yoksa daha cok kaybedersin...
onun üzerine gitdiğimi düşünmüyorum insan yaşamadan bilemez başkasının çocuğunu kabullenmekte pişman olmuştur yazmışın bana bu sözler kırıcı geldi açıkcası

onun üzerine gitdiğimi düşünmüyorum insan yaşamadan bilemez başkasının çocuğunu kabullenmekte pişman olmuştur yazmışın bana bu sözler kırıcı geldi açıkcası

kırdıysam özurdılerım..ama tam acıklayıcı bır sekılde yazmadıgın ıcın bende boyle bır yorumda bulundum yani..

yok evlenmeden hamile kalmadım. benim bu 2. evliliğim çocuğum ilk evliliğimden çocukla ilgili problem yaşamıyorum

ve anlamadıgım nokta nedir bılıyormusun?
madem sen 1 yıldır evlısın eşinle..ve o cocukta bu esınden degıl ılk esınden...
nasıl oluyor yanı...ve cocuk kucuk daha dıyorsun....

lutfen yanlıs anladıysam duzelt beni...burada herseyı yazamıyoruz kırıcı oluruuz yanlıs anlarız dıye....

ve anlamadıgım nokta nedir bılıyormusun?
madem sen 1 yıldır evlısın eşinle..ve o cocukta bu esınden degıl ılk esınden...
nasıl oluyor yanı...ve cocuk kucuk daha dıyorsun....

lutfen yanlıs anladıysam duzelt beni...burada herseyı yazamıyoruz kırıcı oluruuz yanlıs anlarız dıye....

çocuğum 3 yaşında 2 aylık hamileyken ayrıldım eski aşimden

amin canım 3 ay içersinde evlendik yeni tanıyoruz birbirimizi

inanılmazsın;

benim beş yıllık birlikteliğim var huyunu suyunu,hangi ilacı kullandığını,neyin midesine dokunduğunu, neyi nasıl söylemem gerektiğini ezbere biliyorum aynı şekilde o da, kapıdan girdiğinde canının sıkkın olduğunu neyin moralini bozduğunu o anlatmadan anlıyorum buna rağmen ciddi bir adım atmaya çekiniyorum defalarca düşünüyorum. üç ayda iyi cesaret demek istiyorum ama demiyorum cünkü bu cesaret falan değil göz göre göre ateşe yürümek. insanlar bir ömür geçirip yabancı kalıyorken üç ayda birini çok iyi tanıdığını iddia etmek bana fütursuzca geliyor, bir de üstüne çocuğun var onu sürüklemen bence pervasızlık. yarın bir gün üç ayda keşfedemediğin şeyleri görmeye başlarsan ve bu hoşuna gitmezse ne yapacaksın? ki işler çok yolunda gitmiyor olsa gerek ki böyle bir konu açmışsın

Son düzenleme:
Sana yardımcı olmaya çalışan biri için biraz garip bir yanıt olmamış mı ? Birde utanmayıp fırça atsaydın bari arkadaşa.

böyle ınsanların konu baslıgı acması bıle yanlıs....konusuna bakmaya gelen ve acıklamasını bıle duzgun yapamamıs bırıne yardım etmek benım hatam...

erkekler belli etmeselerde bizden daha içliler b ana göre ve daha zor adapte oluyolar biz kadınlar konuşuyoruz gülüyoruz eğleniyoruz paylaşıyoruz ama onların alışma süreci daha zor geçiyor bende 9 aylık evliyim benim eşimde öyleydi hala öyle ama daha iyi alıştığını hissediyorum önceden sabah beni hiç uyandırmadan kalkar çay yapar tv izlerdi kızardım insan kalkar hiç olmazsa çayı koyar beni çağırır.En küçük örnek.Şimdi benle yapmak istiyor artık.Değişiyolar daha doğrusu anlata anlata sabahlara kadar konuşa konuşa biraz aştık yolumuz uzun :) hiç sıkma canını

erkekler belli etmeselerde bizden daha içliler b ana göre ve daha zor adapte oluyolar biz kadınlar konuşuyoruz gülüyoruz eğleniyoruz paylaşıyoruz ama onların alışma süreci daha zor geçiyor bende 9 aylık evliyim benim eşimde öyleydi hala öyle ama daha iyi alıştığını hissediyorum önceden sabah beni hiç uyandırmadan kalkar çay yapar tv izlerdi kızardım insan kalkar hiç olmazsa çayı koyar beni çağırır.En küçük örnek.Şimdi benle yapmak istiyor artık.Değişiyolar daha doğrusu anlata anlata sabahlara kadar konuşa konuşa biraz aştık yolumuz uzun :) hiç sıkma canını[/QUOT teşekkürler canım yorumların için

böyle ınsanların konu baslıgı acması bıle yanlıs....konusuna bakmaya gelen ve acıklamasını bıle duzgun yapamamıs bırıne yardım etmek benım hatam...

niye yanlış ki açıklamalarımı düzgün yaptım ama galiba yanlış anlaşıldım sorularınıza cevaplar vermeye çalıştım ama takdir edersin ki herşeyi yazamıyoruz sorulanlara cvp veriyoruz yinede yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın

Back
X