yeni evliyiz eşim isteksiz :(

nasıl yani eşimin gay veya aseksuel olma ihtimali daha mı yüksek

Yalnız eski eşiniz bi zevat oldu bi vatandaş, daha başka ne diyeceksiniz bilmiyorum öldüm gülmekten

Hıyarağası, dümbük, camış gibi seçenekler de var isterseniz, ay çok tatlısınız ya

Hep mutlu olun inşallah.

evet çok üzücü ve can sıkıcı normal bir konu olmadığı için de herkesle rahatca konusulan bir konu değil. umarım ben de aşarım atlatırım ozel mesaj atıp bilgilendirirsen çok sevinirim cok tesekkur ederim :)

durumum devam ederse evet sanirim kanitlamis olucam 5 sene boyle seylerden bahsetmeyen problemlidir diye. ama bu durumda olan ben degilim sadece yillardir boyle seylerden bahsetmeyen erkeklerde var cevremde arkadaslarimdan eger boyle bir genelleme varsa o zaman onlarda yasicak bu problemi :/ umarim yaniliyoruzdur

oyle bir niyetim yok yani insallah olmaz boyle bir hayati surduremem sevsemde yani kendimi suclamiyorum ama bugun konustugumda sorun ben degilim yapsakta olmuyor moralim bozuluyor dedi istegi varmis ama bu yuzden girmiyor iliskiye ben eger dorun benden kaynakliysa ben de kabul edip doktora gitmeye raziyim dedim ama eger bende problem cikmazsa senin gitmen gerekicek dedim sustu. acikcasi bir sorunum oldugunu dusunmuyorum vajinismus falan yani ne bileyim yasayip gorucem.

soyledim zaten konuyu bana yoneltti yani tam olarak yappamadigimiz icin morali bozuluyormus bence tam olarak yapamamizin sebebi sadece ben degilim. cinsellik onemli sonucta evliligin en onemli unsuru ben cok duskun biri degilim ama yinede rahatsiz oluyorum eger boyle giderse hic bir caba gostermezse de bosanirim surduremem boyle.ama bir sure beklicem.

hic gormedim acikcasi eskilerden hic bahsetmedik ne ben ne o. evet gulup gecistirmesi hem tuhaf hem sinir bozucu erekte oluyor yani bir kac kez yeltendiginde oldu.

Ilişkiniz uzaktan olsa bile daha istek olur şöyle bir şey sorayım mesela sana sarılıp öptüğünde falan hiç birsey olmuyormuydu kocanda yani erekte. yani normalde öyle olması lazım

ilk yillarimizda oluyordu zaten ilk sevgili oldugumuzdada daha istekliydi sonradan 4 sene falan boyle seyler hic olmadi

Ohoo benim kocam 5 yılda 5milyon kere..neyse :)
Normal değil,on günde bir yani ayda max 3 kere.. oturun konuşun,anormallik var.

ya benim libidom düşük 1 yıl olmasa aklıma gelmez diyenini duymadım zaten, sana en başta da söylediğim gibi sorunu kabul etmeyecek sorun bende değil sende diyecek- ki demiş de...! 5 sene boyunca 1 kere yakınlaşmamış adam gerdek gecesi içinden bir striptizci mi çıkmasını bekliyormuş

sorun var dediğinde gülüşünden zaten "ya sanki çok ilişkiye girebiliyoruz da bir de neden olmuyor diye soruyorsun" iması sezmiştim. o işler öyle evlenene kadar tü kaka cıs olup, evlenince bir anda star olunmuyor! 5 sene boyunca hiç konuşmayıp cilveleşmeyen adam şimdi sana destek olacak yardımcı olacak. yardımcı olucam diye kendini çekip , konuyu kapatıp, sana da kendini kötü hissettirmeyecek!

E bi dur canım ya. Herşey cinsellik mi sen de kendini kasmissin sanırım vajinusmusun kiyisindan dönmussun. Ne kadarlik evlisin ? Adamlar kadınları 1 2 sene ilişkiye giremedigi halde bosanmiyor bi dur.

Fantezi gecelik ile bir anda aklını başından almaya çalışsanız mı? Diye düşündüm ben..
Yani yerinizde olsam birde bunu denerdim. Hani hadi kalk bir şeyler yapalım değilde bir anda olsa mesela?

Her insanın yemek yeme ihtiyacı nasıl farklıysa bu da farklıdır. Yani bir skor tutmak kıyas yapmak yanlış. Bu kararlar için de erken. Önce tam bir birleşme yaşayın sonra sıklığına birlikte karar verirsiniz. Uğraşılıp sizin canınızın yanması sonucu tamamlanamayan ilişki soğutucu bir etki yapıyor olablir.

Aman şunun kocası ayda bu kadar yapıyormuşts bir kerede şu kadar yapabiliyormuşta benimki neden bu kadar istiyora pek takılmayın. O verilen skorlara da inamayın. Biz normal insanlar nasıl acıkınca yemek yiyorsak nasıl çişimiz gelince tuvalete gidiyorsak canımız sevişmek isteyincede sevişiyoruz. O hafta yoğundur aklına bile gelmez hani yoğun bir günde öğle yemeğini atlayabileceğin gibi. Eşinizi kimseyle kıyaslamayın. Kadın muhabbetinde benimki haftada şu kadar ister günde bu kadar yapar diye sözüm ona övünenlere de prim vermeyin. Önce bir sevişmeyi öğrenme birbirini tanıma aşamasını atlatıp zevk almaya başlayında eğer beklentiler tutmuyprsa o zaman çözüm arayışlarına girin.

bu konuları konuşmaktan hoşlanmadığını mı söylüyordu
ilginç..

eşin biraz garip geldi açıkcası 5 sene bu konu üzerinden konuşmaması hiç normal değil bana göre biz 3 ay sonra konuşamaya başladık 3 haftalık evliyiz hala telde cinsel konuşarı konuşuruz işteyken

haklısınız daha sevişmeyi bilmiyoruz sanırım bu oonuda ölçutum yok baskalarinin ne yaptigi cok onemli degil ama ben bi anormallik seziyorum cunku yeniyiz ve bu kadar az olmasi beni tedirgin ediyor belkide tam birlesememektende kaynaklaniyordur olabilir ama ben bunun için cabaliyorum o hiç çabalamıyor ne yapsam acaba o yaklaşana kadar hiç sesimi cikarmayip otursam mı :/

Fantezi gecelik ile bir anda aklını başından almaya çalışsanız mı? Diye düşündüm ben..
Yani yerinizde olsam birde bunu denerdim. Hani hadi kalk bir şeyler yapalım değilde bir anda olsa mesela?
ya daha da kotu olur diye korkuyorum sapik gibi surekli dile getiriyorum zaten bir de kiyafet giyip gezinirsem adam benden korkacak daha da uzaklasirsa

yani ilk zamanlarimizda konusmasakta yaklasimi farkliydi biraz daha istekliydi gerci mesajlasmayi sevmiyor benimki mesaj watsapp hic kullandigi bir sey degil cok sikici bu konularda da cok problem yasadik sonunda bende oyle oldum mesajlasmayi sevmiyorum artik iste zamanla boyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…