Aslında öncelikle eşinizle konuşsanız daha sağlıklı olabilir eminim ki boşan ayrıl diyen olacaktır burda. O işlere kalkışmadan mümkünse önce eşinizle konuşun neden yaptığını öğrenin yapmamasını söyleyin ve önünüzdeki sürece bir bakın belki düzelir. Düzelmezse ona göre düşünürsünüzMerhaba arkadaşlar eşim akşamları bi arkadaşının dükkanı var oraya oturmaya gidiyorum diye gidiyor haftasonu yasak var ama gıda sektöründe olduğu için izinli bende sorun etmiyordum tanıyorum diye ama bugün de geldi telefonunda masayı çekmiş alkol alıyorlar arkadaşlarıyla ve bir evdeler bana yalan söylemiş ne yapmalıyım 5 aydın evliyiz ama 4 senedir beraberiz önceden de bekar evi vardı ama evlenince çıktı normal olarak ne yapmalıyım telefonunu karıştırdım yanlış bir şey ona ne demeliyim bilmiyorum fikir verin lütfen ve evde olduğu arkadaşları da çok iyi insan değiller karısını aldatan var içlerinde
Gece çalışan sektörler var gece yapılıyor sabah dağıtım oluyor satış değil üretimGıda sektörü de olsa bu belli saatten sonra kapanmiyor mu ki?
Biz daha önce bu arkadaşı yüzünden çok tartıştık görüşmesini bile istemiyorum ama hayatına karışmak ya istemiyorum arkadaşı yanında kızlarla eşimin yanına Nil’e gidecek rahatlıkta bi kızla konuşuyor eşime atıyor bak bu diye o kadar yüzsüz çocukluk arkadaşı ama görüşme de diyemem arkadaşı diye ve bi eve gideceğini söylese okey arkadaşının evi okur arkadaşı olur otururlar ama bu bildiğim stüdyo daire evi tutan da büyük ihtimalle evli arkadaşıYalan söylemesi kötü. Ama bana gerçeği niye söylemiyor. Ben onun arkadaşları ile nerde ve ne yaptığına set çeken bir insan mıyım?ona normal gelen şeyler bana anormal mı geliyor?Bama niye yalan söyleme gereği duyuyor?diye düşündünüz mü hiç? Yani önce doğruyu soylese ve sonra sizin tepkinizi görünce saklayıp yalan söylese neyse de direkt yalan söyleyerek ise başlaması garip geldi. Ya eşiniz kronik bir yalancı. Ya da siz eşinizle aynı çizgide değilsiniz ve eşiniz bunun farkında.
Teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun
Ya bide şöyle düşünün belki ilk defa gitti olamaz mı öncesinde sizin düşündüğünüz gibi dükkandaydı şimdi bu şüpheyle kendinizi sıkıntıya sokmaktansa gidip direkt telefonunda bişeye bakıyordum gördüm bunun aslı astarı nedir diyinNasıl konuşayım ne demeliyim bilmiyorum sonuçta bekar evi alkol alacağını biliyordum zaten ama erkek erkeğe dükkanda sanıyordum ve bir evde arkadaşı da sürekli karısını aldatan biri ne diye konuşacağımı bile bilmiyorum sinirden titriyorum şuan ne desende sen telefonumu neden karıştırdın diyip kendini savunacak offf
Deneyeceğim sabah şimdi uyandırıp gece gece tartışmayayım umarım anlayış gösterir ama telefonumu mı karıştırdın diyeceğine o kadar eminim ki savunacak kendiniÜzüm üzüme baka baka kararır maleseff. Eşinizle konuşmaya çalışın bu durumdan rahatsız olduğunuzu belirtin
Biraz daha bekleyin derim pat diye girmeyin konuya bideDeneyeceğim sabah şimdi uyandırıp gece gece tartışmayayım umarım anlayış gösterir ama telefonumu mı karıştırdın diyeceğine o kadar eminim ki savunacak kendini
O zaman ona şunu söyleyebilirsiniz bu durumdan neden bu kadar rahatsız oldun ki benden sakladığın bişey mi var? O zaman üste çıkabileceğini sanmıyorum.Deneyeceğim sabah şimdi uyandırıp gece gece tartışmayayım umarım anlayış gösterir ama telefonumu mı karıştırdın diyeceğine o kadar eminim ki savunacak kendini
İşte bildirim geldi bakıyordum gördüm falan diyin üzüldüm neden falan söyleme gereksizi duydunDeneyeceğim sabah şimdi uyandırıp gece gece tartışmayayım umarım anlayış gösterir ama telefonumu mı karıştırdın diyeceğine o kadar eminim ki savunacak kendini
Olabilir biz birkaç ay önce büyük bir tartışma yaşadık gece ben çıkıp eşimin annesine gittim eşim gezen bir insan beraber de gezeriz arkadaşlarıyla da gezer mekanlar kapatılmadan önce bir yere gitmiş ve ben fotoğraf gördüm kızda vardı arkadaşımın yanında geldi falan filan dedi çok sarsırdım o yüzden bu kadar sorun ettimYa bide şöyle düşünün belki ilk defa gitti olamaz mı öncesinde sizin düşündüğünüz gibi dükkandaydı şimdi bu şüpheyle kendinizi sıkıntıya sokmaktansa gidip direkt telefonunda bişeye bakıyordum gördüm bunun aslı astarı nedir diyin
Çok teşekkür ederim bunları aklımda tutacağımO zaman ona şunu söyleyebilirsiniz bu durumdan neden bu kadar rahatsız oldun ki benden sakladığın bişey mi var? O zaman üste çıkabileceğini sanmıyorum.
Çok teşekkürler umarım istediğim cevabı alırım eşim o kadar Zeki bir insan ki bilmiyorum ofİşte bildirim geldi bakıyordum gördüm falan diyin üzüldüm neden falan söyleme gereksizi duydun
Rica ederim işe yarayan bir yöntemdir bu. Sonuçta eşisiniz sürekli karıştırmak tabiki anormal fakat arada bir bakmak çok normal bişey. Eğer sakladığı bişey yoksa sorun etmez zaten.Çok teşekkür ederim bunları aklımda tutacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?