Yeni evliyiz eşim yalan söylüyor

Çok teşekkürler umarım istediğim cevabı alırım eşim o kadar Zeki bir insan ki bilmiyorum of
Erkeklerde zeka ne arar ya biz kadınlar onlardan zekiyiz merak etme. Sen direk telefonu karıştırdım imajı verme mesela işte bende olmayan resimlerimizi atıcaktım kendime öyle gördüm de ne biliyim işte

Deneyeceğim sabah şimdi uyandırıp gece gece tartışmayayım umarım anlayış gösterir ama telefonumu mı karıştırdın diyeceğine o kadar eminim ki savunacak kendini
Savunulacak bir tarafı yok ki bariz yalan söylemiş. Siz de telefonu karıştırdım demeyin, dün neredeydin diye sorun. Alkol aldın mı falan deyin. Neden yalan söylemiş onu öğrenin. Siz yapsanız kendisi kıyameti koparırdi muhtemelen

Acaba birkaç gün beklesem mi şifresini biliyorum sonuçta her gün baksam bir şey olursa mı söylesem
Aslında bu da çok mantıklı tek seferlikse eğer hiç söylemeyin huzurunuz kaçmasın tekrarlarsa söyleyin

Rica ederim işe yarayan bir yöntemdir bu. Sonuçta eşisiniz sürekli karıştırmak tabiki anormal fakat arada bir bakmak çok normal bişey. Eğer sakladığı bişey yoksa sorun etmez zate
Biraz daha bekleyin derim pat diye girmeyin konuya bide
Erkeklerde zeka ne arar ya biz kadınlar onlardan zekiyiz merak etme. Sen direk telefonu karıştırdım imajı verme mesela işte bende olmayan resimlerimizi atıcaktım kendime öyle gördüm de ne biliyim işte
Evet böyle de olabilir birkaç gün daha bakacağım telefonuna o zaman bir şey çıkarsa patlarım karıştırdım derim ben zaten kendime gönderip kaydettim fotoyu

Ben sizin yerinizde olsam sabah tekrar sorarım. Arkaşının dükkanına mı gittiyorsun gerçekten? Dükkanın neresinde içiyorsunuz? O saatten gelen oluyor mu? vs baktınız pişkin pişkin yalan söylüyor! O zaman (tek başına bu sebepten boşanılmayacağına göre) sessizce telefondan takibe devam ederdim. Yanında kızla çekilen fotoğrafı ise 10 kere düşünün derim. Kusura bakmayın biraz safça inanmak istemişsiniz gibi geldi. Ki ben böyle görselleri saklamanız taraftarıyım. Ne olur ne olmaz! Karısını aldatan bir arkadaş da var yanında. Ne desem bilemedim Hazırlıklı olmakta fayda var gibi. Üzgünüm ama potansiyeli yüksek buldum.

Alkol aldığını biliyordum zaten söylemişti evden götürdü hatta dükkanda yok diye ben yapsam kıyameti koparmak mı boşanma sebebi hatta ben öyle gece dışarı çıkmam eşimle çıkarım çıkarsam yaşadığım şehirde de dikkat ederim tatilde falan rahat olurum

Karısını aldatan kişi biz evlenmeden önce de tanıyordum arkadaşı olarak ama hep yanında sevgilisi falan olurdu evli olduğunu bile aylar sonra öğrendim eşime bu evli mi yoksa dedim şaka olarak evet dedi şok oldum ve eşi hamileydi o zamanlar şimdi 3 senedir tanışıyoruz eşiyle de tanıştım hamileyken karısını aldatan biri bu adam pardon mahlukat o yüzden onunlaylen hep rahatsızım eşime önceden onla olunca rahatsız oluyorum dediğimde bana güvenmiyor musun ben onun gibi aptal değilim çocuk o saplantılı o derdi bana

Eee işte eşiniz rahatsız olmuyor, onla çok yakın arkadaş olup içip sohbet edebiliyor. Yani eşiniz bundan rahatsız değil. Hamuru bu. Siz yasaklasanız da sadece o arkadaşını yasaklarsınız. Bir daha böyle durumlarda söylemez. Hatta şimdiden söylemiyor. Yani en başta dediğim şeye geliyor. Eşinizle aynı düşünmüyorsunuz. Eşiniz de saklıyor. Belki de yasak tatlı geliyordur.

Fittiklemek istemem ama arkadaşımın kocası da 4 yıldır arkadaşlarlayız diyerek eşini kandırmış gerçekler ortaya çıkınca 4 kadınla aldatıldığını öğrenmiş.
Güven sorununuz varsa başını boş bırakmayın sonuçta takıldığı insanlar belli

Nasıl uzaklaştırabilirim o arkadaşından çok değer verirler birbirlerine her şeylerinde koşarlar maddi açıdan birşey olsa ceplerindeki son parayı verirler o yüzden nasıl koparacağım

Yo haklısın erkekler işte bir şey yapsa da yapmasa d şüphe şüphe o kadar kötü ki insanı yiyip bitiriyor

Yo haklısın erkekler işte bir şey yapsa da yapmasa d şüphe şüphe o kadar kötü ki insanı yiyip bitiriyor
evliliğin temeli güvendir. güvensiz evlilik çürük bina gibidir ilk darbede yıkılır...
önce şunu bir düşünün sizbu adama güveniyor musunuz?

evliliğin temeli güvendir. güvensiz evlilik çürük bina gibidir ilk darbede yıkılır...
önce şunu bir düşünün sizbu adama güveniyor musunuz?
Güvenim çok yıkıldı evetok şey atlattık evet ama hep şans verdim hep güvendim güvenmeye çalıştım güvenmeye zorluyorum kendimi

Sizin kendinizi düşürdüğünüz duruma da üzüldüm açıkcası. Arkadaşınızın eşiyle tanışıyorsunuz, sohbet ediyorsunuz, yiyip içiyorsunuz belki ama aldatıldığını bile bile bu duruma göz yumuyorsunuz. Korkunç bir hal üzeresiniz.

Artık gitmeyeceksin diyin yokuşa sürerse de yalan söylediğini yüzüne vurun böyle yapmaya devam ederse sizinde onu oturup evde beklemeyeceginizi söyleyin alttan almayın

Artık gitmeyeceksin diyin yokuşa sürerse de yalan söylediğini yüzüne vurun böyle yapmaya devam ederse sizinde onu oturup evde beklemeyeceginizi söyleyin alttan almayın
Gidecek yerim yok biliyor ki evde bekleyeceğimi bir yere gitmeyeceğimi kendi işedi var bir tek onlara da gidip anlayamayacağını biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…