Biraz daha bekleyin takipte kalın bakalım nolcakYa bide şöyle düşünün belki ilk defa gitti olamaz mı öncesinde sizin düşündüğünüz gibi dükkandaydı şimdi bu şüpheyle kendinizi sıkıntıya sokmaktansa gidip direkt telefonunda bişeye bakıyordum gördüm bunun aslı astarı nedir diyin
Bir arkadaşım aynı şekilde eşinin çoook eski bir arkadaşından muzdaripti. Çok kavgalar ettiler. Başlarda araları iyiydi o adamla ama zamanla adamın saçmalıklarını öğrendikçe kız inanılmaz derecede soğudu, eşine tembihlese de eşi çok dinlemedi tabi ama “bizim evimizden içeri giremez ve ben onunla tüm irtibatımı kesiyorum” diye net çizgi çekti.Nasıl uzaklaştırabilirim o arkadaşından çok değer verirler birbirlerine her şeylerinde koşarlar maddi açıdan birşey olsa ceplerindeki son parayı verirler o yüzden nasıl koparacağım
Göz yummak değil 20 senelik arkadaşı sil diyemem neden bana güvenmiyor musun olur ay ne bileyim yaşamayan bilemezSizin kendinizi düşürdüğünüz duruma da üzüldüm açıkcası. Arkadaşınızın eşiyle tanışıyorsunuz, sohbet ediyorsunuz, yiyip içiyorsunuz belki ama aldatıldığını bile bile bu duruma göz yumuyorsunuz.Korkunç bir hal üzeresiniz.
Çok güzel anlatmışsın çok sağol inşallah düşman olurlarBir arkadaşım aynı şekilde eşinin çoook eski bir arkadaşından muzdaripti. Çok kavgalar ettiler. Başlarda araları iyiydi o adamla ama zamanla adamın saçmalıklarını öğrendikçe kız inanılmaz derecede soğudu, eşine tembihlese de eşi çok dinlemedi tabi ama “bizim evimizden içeri giremez ve ben onunla tüm irtibatımı kesiyorum” diye net çizgi çekti.
Bence alacağın maksimum tedbir bu, çünkü kaç senelik arkadaşlık eş yüzünden bozulmuyor. Ancak aralarında bir düşmanlık sebebi olması lazım. İnşallah olur da kurtulursunuz:) tabi size zarar vermeyecek şekilde.
Eşinle bu konuyu konuşmak istiyorsan, cuma gecesi neler yaptınız anlatmak ister misin dersin, konuşur ve düzgünce doğruyu söylerse fikrini söyle, hoşlanmadığını söyle. Aynısını ben yapsam sence nasıl olurdu de. Bundan sonra hareketlerine dikkat etmek için aynısını benim yaptığımı düşün(çünkü yaparım, hiçbir engelim yok ama sana bağlılığım ve kendime saygımdan dolayı yapmamayı tercih ediyorum) eğer içine siniyorsa aynen devam et, dersin.
Eksik anlatırsa gizlerse, “emin misin söyleyecek başka bir şey olmadığına” diye biraz üstüne git ve eve gitme olayını bildiğini söyle. “Neden benden gizledin, bilmemin seni huzursuz edeceği bişeyler mi vardı” diye sor.
Bu kadar detaylı yönlendirmem belki doğru değil ama seni anladım ben. Rahat bırakan, eşini sıkmayan eş olmak istiyorsun ki gizli saklı olaylar yaşanmasın her şey dürüst şeffaf ve kısmen özgür olsun. Ama sen de empati kur. Senin yapmaktan çekindiğin şeyleri o da yapmamalı, evli bir erkek bekar gibi takılmamalı sosyal yaşantısına çeki düzen vermeli ve ailesine zaman ayırmalı.
O gece gezmelerindeyken sen neden kayınvalidenle oturasın?! Ya da neden evde yalnız başına kalasın?! O anda bir ihtiyacın olsa, allah korusun başına bişey gelse, deprem olsa birlikte olmamanız çok üzücü olmaz mı? Adam senden bihaber, sen ondan... doğru değil böyle şeyler. Evliliğin bir raconu var, erkekler o özgür bırakma olayını hiç anlamıyolar hep suistimal ediyolar ne yazık ki.
Çok fevri davrandım 4 sene boyunca ufak normal şeylere bile çıkıştım öyle yapmak daha fazla yalana itmekten başka bir şey sağlamadı bana mutluluk ta getirmedi vazgeçtim yavaş yavaş o huyumdan çok dilim yandıBi ben mi fevriyim bilemedim, ben olsam önce sorardım kesin dükkanda olup olmadıklarını usulca ve yalan söylemeye devam ederse cinneti basardim... nerden biliosun telefonumu mu karistirdin yoksa derse de evet karistirdim iyi ki karıştırmışım yoksa yalanını farkedemeyecektim der üste çıkardım
Yine de sorun hesabını ve net konuşun. Yalan yalandır küçüğü büyüğü olmaz. Bir kere söyleyen yine söyler. Yanlış bir şey yapıyor ki bilmenizi istemiyor. Güveninizin sarsıldıgini söyleyinAlkol aldığını biliyordum zaten söylemişti evden götürdü hatta dükkanda yok diye ben yapsam kıyameti koparmak mı boşanma sebebi hatta ben öyle gece dışarı çıkmam eşimle çıkarım çıkarsam yaşadığım şehirde de dikkat ederim tatilde falan rahat olurum
Bakalım ne diyecek zaman ne gösterecekYine de sorun hesabını ve net konuşun. Yalan yalandır küçüğü büyüğü olmaz. Bir kere söyleyen yine söyler. Yanlış bir şey yapıyor ki bilmenizi istemiyor. Güveninizin sarsıldıgini söyleyin
Öyle bir dükkan değil sanayi içerisinde üretim yeri olduğu için erkeklerin olduğu yer yanı anlayacağın dişi sinek yokŞunu da yapabilirsin, dükkana gittiği gece ondan 1 saat sonra sen git çat diye. Özledim seni, evde sıkıldım hem de belki yapılacak bişey vardır diye yardım etmeye geldim dersin. Bunu arada sırada yap ki nefesini ensesinde hissetsin. Ama sevecenlikle yap, gerçek niyetini belli etme, sorgulama- yargılama.
Konuyu hiç açmayıp bu yolu deneyebilirsin.
Ozaman kendi araban varsa veya kardeşin vs varsa “kahve/tatlı getirdim sana, kapıdayız” diye habersizce git:)Öyle bir dükkan değil sanayi içerisinde üretim yeri olduğu için erkeklerin olduğu yer yanı anlayacağın dişi sinek yok
Eşiniz o eski bekar evinden çıkamamış henüz. Evli olduğunu idrak edip kabullenince yapmaz diye düşünüyorum yani inşallah öyle olurMerhaba arkadaşlar eşim akşamları bi arkadaşının dükkanı var oraya oturmaya gidiyorum diye gidiyor haftasonu yasak var ama gıda sektöründe olduğu için izinli bende sorun etmiyordum tanıyorum diye ama bugün de geldi telefonunda masayı çekmiş alkol alıyorlar arkadaşlarıyla ve bir evdeler bana yalan söylemiş ne yapmalıyım 5 aydın evliyiz ama 4 senedir beraberiz önceden de bekar evi vardı ama evlenince çıktı normal olarak ne yapmalıyım telefonunu karıştırdım yanlış bir şey ona ne demeliyim bilmiyorum fikir verin lütfen ve evde olduğu arkadaşları da çok iyi insan değiller karısını aldatan var içlerinde
Olabilir bak buOzaman kendi araban varsa veya kardeşin vs varsa “kahve/tatlı getirdim sana, kapıdayız” diye habersizce git:)
Büyük ihtimalle,ortak arkadaşların kullandığı .Gizli kaçamaklarını yaptıkları bekar evi bu ev .Bu çok büyük bir şey .Kesin ve net tepkinizi gösterin .Yalan söylemesine gelince ,çekineceği bir şey yoksa neden yalan söyleme gereği duysun ki .Bazı çapkın erkekler ,aman evlendim nasıl olsa benim ,evinde otursun .Yemeğimi yapıyor ,temizliğim çamaşırım ütüm yapılıyor .Namuslu saf kadın bir de çocuk yaparım .Ailem olur ,bende gizli saklı dünyamda hayatımı yaşarım ,gözüyle evleniyor .Çünkü etrafındaki sözüm ona her boku yedikleri kadınlar ,güvenilecek evlenecek tipler değiller .Onlar anı yaşamak için heyecan için gerekli kadınlar .Maalesef ezilen üzülen kullanılan yine kadınlar oluyor .Merhaba arkadaşlar eşim akşamları bi arkadaşının dükkanı var oraya oturmaya gidiyorum diye gidiyor haftasonu yasak var ama gıda sektöründe olduğu için izinli bende sorun etmiyordum tanıyorum diye ama bugün de geldi telefonunda masayı çekmiş alkol alıyorlar arkadaşlarıyla ve bir evdeler bana yalan söylemiş ne yapmalıyım 5 aydın evliyiz ama 4 senedir beraberiz önceden de bekar evi vardı ama evlenince çıktı normal olarak ne yapmalıyım telefonunu karıştırdım yanlış bir şey ona ne demeliyim bilmiyorum fikir verin lütfen ve evde olduğu arkadaşları da çok iyi insan değiller karısını aldatan var içlerinde
Büyük ihtimalle,ortak arkadaşların kullandığı .Gizli kaçamaklarını yaptıkları bekar evi bu ev .Bu çok büyük bir şey .Kesin ve net tepkinizi gösterin .Yalan söylemesine gelince ,çekineceği bir şey yoksa neden yalan söyleme gereği duysun ki .Bazı çapkın erkekler ,aman evlendim nasıl olsa benim ,evinde otursun .Yemeğimi yapıyor ,temizliğim çamaşırım ütüm yapılıyor .Namuslu saf kadın bir de çocuk yaparım .Ailem olur ,bende gizli saklı dünyamda hayatımı yaşarım ,gözüyle evleniyor .Çünkü etrafındaki sözüm ona her boku yedikleri kadınlar ,güvenilecek evlenecek tipler değiller .Onlar anı yaşamak için heyecan için gerekli kadınlar .Maalesef ezilen üzülen kullanılan yine kadınlar oluyor .
Teşekkür ederim bileğileriniz içinEşiniz nerden tutsan elinde kalan bi tip.
Bi kere çok yeni evlisiniz. Haftasonları başbaşa kalmanız için harika bir fırsatken eşiniz arkadaşlarını tercih ediyor hep. Üstelik bunu yalan söyleyerek yapıyor. Girdikleri ortam nasıl bir ortam belli değil. Ortamda kadın olmasından da şüpheleniyorsunuz. Ki normal koşullarda tabiki kadın arkadaşları olabilir ama bunu gizli saklı yapıyorsa kesinlikle altında bir şey vardır. Ayrıca yasaklar öncesi de kadın erkek karışık gece eğlencelerine gidiliyor. Kadın girebilecek bir ortamsa ben neden yokum veya nasıl kadınlarla muhattapki ben gidemiyorum diye bi sorgularım. Arkadaşına suç buluyorsunuz ama onun yaptıkları sizi bağlamaz. Adam olan aynı yatakta da yatsa karısını aldatmaz. Başkasının etkisinde kalınıp olacak şey değil, mayasında vardır.
Gerçekten biraz sesinizi çıkarmanız lazım. Kavga edin demiyorum ama bu konuda net bir tavrınız olması lazım rahatsız oluyorsanız. Hele böyle potansiyeli olan bir adama karşı bu kadar susarsanız yarın o telefonda alkol masası değil farklı şeyler de görürsünüz. Bu kadar çekinmenize gerek yok. O sizin eşiniz, rahatsız olduğunuz bir durum varsa iki yetişkin gibi oturup beraber çözüm bulabilmelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?