Yeni evliyiz eşim yalan söylüyor

ben sizin yerinizde olsam alır karşıma açık açık konusurum..
guzelce sakince ben diliyle..
mazlumu oynamak derler ya öyle..
açık açık sorun daha yeni evliyiz neden bana bunu söyleme gereği duymadım ben seni özluyorum . birlikte bişiylr yapmak istiyorum plan yapıyorum ama sen yoksun fln diyin.. belki 1 kerelik bir şeydir. yavas yavas böyle davranırsanız o arkadas cevresinden de çekmiş olursunuz ayagını.. yani kendi hamurunda yoksa arkadas cevresinden çekmek lazım. Kendi hamurunda olup olmadığını da o zaman anlarsınız. .

Bence hemen söyleme, biraz takipte ol. Dikkatli olamasin. Bir süre sonra başka bir şey ile karsilasmaz iseniz konuşursunuz

Millet haremlik selamlık olunca durum böyle oluyor. Bir arkadaşım evlilik teklifi için öneri istemişti. Dostlarınız olsun guzel olur dedim. Onun kız arkadaşı yok ki dedi. E senin arkadaşların ne güne duruyor dedim. Ben arkadaşlarımı onla tanıştırmam dedi. Kız arkadaşın yok mu dedim. Var ama o bilmesin izin vermiyor dedi. Şimdi bu adam evlenince eğlenmek için hep karısından ayrı takilicak. Sizin dertlerinize sahip olucak. Benim dostlarım az olmasına rağmen partnerimin çevresi geniş. Arkadaslariyla tanıştım aralarına dahil oldum. Her birinin karakteri kendine özel.
Ben iyi niyetli bulmuyorum "o bizim yengemiz" demagojisi yapıp iletişim kurmaktan kacinanlari. Kocam da arkadaş grubuna beni dahil etsin isterdim. Sonuçta eğlenmek için evlenmişiz. Ergen mi bunlar evin yolunu bulamiyolar hala.

Ya şurada bazı insanların yazdıklarını okuyorum da bunlardan mı akıl alıyoruz diyorumKadın zaten demiş ki gece çalışmıyor yasağa takılıyor biri demiş ki ona yasak yok muKadın başka masada gördüm gözümle gördüm fotoğrafları demiş öbürü diyor ki gece çalışanlar var imalat yapıyorlar yok bilmem neYa size yalanı yakaladım demiş gözümle gördüm demiş size eşim neden gece çalışıyor çok mutusuzum bla bla bla dememiş kiAllah önce size akıl versin sonra bize o aklı vermenizi

telefonunu isteyin yeni görmüş gibi yapın ve konuşun bence benimde nişamlımın arkadaşları baya içkici aralarında karısını aldatan vardı nişanlanmadan önce dedim görüşüceksen sen bilirsin ben istemiyorum dedim aylardır görüşmüyor sadece telefonda merhabası var

Teşekkürler

Ben olsam sorardım güvensizlik yaşardım yani çok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…