Yeni evliyken cok mu mutlu olunur?

elmalikurabiyee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
1.862
1.491
133
Kizlar merhaba,
Gecenlerde de konu acmistim 3 haftalik evliyim. Dugun surecinde ve kina dugun sirasinda kv kp le cok sorunlar yasadim. Esim sozle arkamda durdu ama ailesine de bi tavir alamadi ozetle. Ama esim genelde yumusak huylu bir adamdir. Kiyamiyo ailesine uzuluyo dedim bende takmiyorum artik. Bunlari durumumu ozetlemek icin yazmistim. Esas sorum su. Herkes evlendi ve mutluluktan öldü mü? Filmlerdeki gibi canim cicim naz cilve mi dolastiniz evde? Sabah yatakta kahvaltiyla uyanip sevismeden uyumadiniz mi? Bizde mi sorun var acaba? Eger bizde varsa sorun canlandiralim iliskimizi. Su sureci atalim uzerimizden. Ikimizde uzuluyoruz. Isten gelip dana gibi yatiyoruz evde... Bir akil verin kizlar. Cok yiprandik sinirsel olarak o yuzden mi boyle bezmis haldeyiz? Duzelcek miyizz ?

Edit : Sanirim dugun zamani ailesinin debep oldugu yasanan olaylari aşamiyorum ve bu yuzden esime yanaşasım gelmiyor...

Son düzenleme:
Bencede canlanin biraz
Bu yapi meselesi her cift iliskiyi sevgi pitircigi olup mic mic yasamak istemeyebilir ama 3 aylik evli oluncada 30 yillik evlilier gibi oluyosa BENCE tuhaf
Sizin guzel yemeklerle oturup sohbet esliginde yeyip birlikte sarmas dolas film izleyip aksam yuruyuse cikip birlikte en guzel en ozel anlari yasamaniz lazim hadi cok yorgunda olsaniz yatsaniz bile yatakta bari fingirdesir insan

Kp Kv rağmen bi senelik evliliğim hala ilk günkü gibi. Demişsin ya hani takmıyorum diye. Aynen öyle. umursamayacaksın.Onların hataları yüzünden kocamın kafasının etini yemedim.Mutluluğuma baktım.Gezin tozun. Yeni evlisin sinemaya gidin,Pikniğe gidin.Birbirinize aşk dolu kelimeler konuşun.Yani evliliği pekiştirecek şeyler yapın.

Yani ne bileyim. Sevgisiz degiliz kesinlikle. Ama o bi koltuga ben bi koltuga.. Yemek falan yapti birkac kez aslinda ama ne bileyim. Nisanliyken daha cok heyecanliydi sanki hersey. Dugun sureci bizi mahfetti. Toparlamak istiyorum. Bi turlu civil civil olamoyorum. Balayinda istedigim gibi olur insallah hersey. Ramazandan sonra cikicaz..

Merak etmeyin yoluna girecektir

Merak etmeyin yoluna girecektir
Civil civil olalim istiyorum. Hani boyle saten geceliklerle dolasayim sabah gule oynaya kahvalti edelim falan. Hem ramazan hem yipranmislik hem de ise gidiyor olusumuz mu bu hale getirdi diyorum.. Nisanliyken her an gozlerimizin icine bakardik. Simdi 40 yillik evli gibiyiz sanki.m

Evliliğin ilk zamanları uyum probleminden dolayı sorunlar yaşanıyor diye biliyorum ama 3 haftalık sürede bu yıpranmışlık niue

Evlendigimiz günün sabahı boşanmak istiyorum dedim bizim farklı ailevi sıkıntılarımız vardı düğünümüz de berbat geçti birbirimizi kaç sene bekledikten sonra çok aşık olarak evlendik bir de 6 yıllık evliyiz şimdi çok şükür birbirimizi yipratmamayi öğrendik.

Evliliğin en sıkıntılı zamanları sonuçta bir alışma dönemi oluyor sancılı ve sıkıcı geçebilir normal. Çok güzel geçirenler de vardır tabii ki bu zamanları ama azinliktadir diye düşünüyorum.

aslinda her iliski her evlilik ayni olmaz biliyosun..

simdi herkes sana kendi yasadigi seylerden yorum yapacak haliyle bende oyle.

3 yil oldu evleneli. fakat su sekilde.

ilk 1 sene superdi. gezdik tozduk yedik ictik sevistik.. aklimiza gelen herseyi yaptik , cok sukur hala da oyleyiz :)

2.ci sene yine yedik ictik sevistik ama tek fark kavga etmeye basladik. en berbat zamanlarimizdi. cok sancili gecti. ama bu bile baska tatliydi..

3. senemizdeyiz simdi, cok sukur durulduk eskisi gibi birbirimizi yemek yerine sohbet ediyoruz ve zamanimizi birbirimze harciyoruz. monotonluktan korkmadik hic. zaten bi tuhafiz biz

sizde nasil olur tabiki bilemem ama 3haftalik evlilik cok taze daha. biraz daha bekle duzelir bence

birbirinize alistikca yeniliklerede acik olursunuz

Ben olayı çözdüm kendi çapında aynı eve girince basta heyecan ölüyor , sonra her gün birbirinizi gördüğünüz için alışmışlık sendromu başlıyor insanın canı hiç bişey yapmak istemiyor ve zamanla sıkılganlık başlıyor erkeklerde ağızlarını bıçak açıp iki laf etmeyi canları istemez hale geliyor, evlilik çok şeyi öldürüyor bence

Evliliğin ilk zamanları uyum probleminden dolayı sorunlar yaşanıyor diye biliyorum ama 3 haftalık sürede bu yıpranmışlık niue
Dugun surecimiz cok sanciliydi. Ailesi sacma sapan seyler yaptilar. Evimize donduk agladik durduk. Ikimizi de cok uzduler. Eski konularimda anlattim zaten. O yuzden o stresi atamadik hala.

Tabi ki herkes yasadigini anlatacaktir. Bende bunu merak ediyorum. Bizde 4 yillik iliskinin sonunda evlendik. Bizde mi gariplik var diye sormak istedim herkese. Yoksa sadece filmlerde mi oluyor bazi seyler..

İkiniz de çalışıyor musunuz? Düğün izniniz falan olmadı mı.. Ne bileyim balayı olmasa bile azıcık başbaşa kalacağınız üç beş gün, düğün yorgunluğunu ve stresini atmak için iyi olurdu.
Biz bir yıllık evliyiz. Devamı gelmese de her gün az fingirdeşiyoruz söylemesi ayıp
O dursa ben durmuyorum, ben dursam o durmuyor
Az canlandırın ilişkinizi. Üç hafta çok erken. Tv izliyosa izletmeyin, yatıyorsa azıcık uykusunu açın.. Kız nasıl anlatayım bilemedim özele gel

Tabi ki herkes yasadigini anlatacaktir. Bende bunu merak ediyorum. Bizde 4 yillik iliskinin sonunda evlendik. Bizde mi gariplik var diye sormak istedim herkese. Yoksa sadece filmlerde mi oluyor bazi seyler..
yok yok. normal.. gecer ama bu durum, ramazan ayi bittikten sonra filmlerde gordugun gibi olmasada kendine has bi gelisme olacaktir canim :)

ne tuhaf bi konu :)
cok yorum alir,derin sohbet cikarir

Dugun surecimiz cok sanciliydi. Ailesi sacma sapan seyler yaptilar. Evimize donduk agladik durduk. Ikimizi de cok uzduler. Eski konularimda anlattim zaten. O yuzden o stresi atamadik hala.
Canım bende çok sancılı düğün nişan yaşadım kp KV çok şey yaptı bende ilk zamanlar kafaya takıyordum ama şuan çok gereksiz geliyor, her şey gelir geçer evliliğin ilk zamanlarını bunları düşünüp huzursuz etmeyin kendinizi daha çok cicisiniz belki ramazan da etkilemiş olabilir sizi, aksamları evde oturmayın dışarda gezin sohbet edin sürekli eve takılıp kalmayın. Evde sürekli durursanız yatıp uyumaktan n başka bişey yapamazsınız.Benim eşimde güya arkamda duruyordu ama ailesine 3 yıldır bir kelime konuşamadı ben saygısızlık etsn demedim sadece arkamda olduğunu onlara belli etsin istedim ama nerdee ben alıştım hem erkeklik yapıyorum kendime hem kadınlık kendimi kendim savunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…