Yeni evliyken cok mu mutlu olunur?

ilk bir buçuk yılımı ben yok saymak istiyorum evliliğimde.
ömrümün adamı iken birden hamza emmiye bağlamıştı hem de öküzün dibi şeklinde.
sonra çok şükür düzeldi.
alışma evresi mi ne otsa çok yıpratıcı idi benim için.
4.yılımız ve evet canımlı cicimli şekildeyiz.
çok çaba sarfettim ve düzelttim.
belli bir zaman koymuştum o zamana kadar düzelmezse bitmiştik zaten ,çok şükür rabbime.

Canım biz 1 ay nerdeyse hep yan yanaydık işe başladığında saat başı arardı şimdide öyle orası ayrı hep ağzımında canım aşkım bitanem hayatım el ele gezmeler dudak duda oturmalar hala var evlendiğimiz günden itibaren biraz heyecen kat yorgun olsanda eşinle cilveleş tatlı talı konuş yoksa alışır böyle olmaya kaynana felanda doldurur

Sonradan duzeldi diyorsunuz yani. Neler yaptiniz da duzelttiniz peki az cok?

Ramazandan hemen once evlenip balayi yapamadiginiz icin hala dugun yorgunlugu uzerinizde.
Birde ne ara seviseceksiniz iftarla sahur arasi kac saat Uzulme duzelir siz yanlis zamanda evlenmissiniz.

Iste bende korkuyorum. Boyle alissin istemiyorum. Agzimin icine baksin eskisi gibi yaaa

Ben bisi olsa onu kendi aileme karsi super savunurum mesela ama... Neden bu erkekler boyle anlamiyorum. Kadinlar cok daha guzel hakkini ariyor savunuyor. Erkeklerde bu yok. Zaten bu konulardan cikip odaklanamadik bizde evlilige
karsındaki erkek henüz sekillenmedi sen onu ailesine elestiri yöneltince yada yaptıkları birseyi emen savunmaya gecerler suclanmıs hissederler.

ilk baslarsa biz ne kavgalar edersik halada var ama kavgalar azladı tabi arada 3 yıl oldu hala annesine birsey deyince o kötü niyetli degil diyor diyorumki niyetini kötü demedim olayı anlatıyorum ama bazende görüyor olayların iç yüzünü sen haklıymıssın dedi.

agızının tatlı olmasını istiyorsan ilk önce esini hos tut sonra alttan alta birseyleri aşıla

Ramazandan hemen once evlenip balayi yapamadiginiz icin hala dugun yorgunlugu uzerinizde.
Birde ne ara seviseceksiniz iftarla sahur arasi kac saat Uzulme duzelir siz yanlis zamanda evlenmissiniz.
Di mi yaaa.. Duzelir yani.. Dur bu aksam bi sahile inelim diyim ne dicek.. Evimiz de sahilin dibinde. Inip bi cay icsek basbasa konussak vakit gecirsek di mi ama..

Evliliğin ilk yılları dediğin gibi sürekli sevişilir koklaşılır aşk sözcükleri havada uçuşur öpücüklerle uyunup uyanılır ama bu ilk zamanlar has bişey değil birbirini seven saygı duyan çiftler o heycanı ve güzelliği sürdürebilir Allaha şükür odun olmadık biz bu da bizim ilişkimizi hep canlı tuttu
Hayatınızda problem olacak şeyleri çıkarın sonra birbirinize dönün

Ben alttan asilama olayini beceremoyorum ki. Masallah agzima geleni acikca soyluyorum. O an bisi demiyoda sonra aklinda kalan izlenim kurabiye de hep sikayetci oluyo

Durumumuz gayet normal canım hiiiç merak etme, ben de 8 aylık evliyim. Balayından döndük eşimle konuşmuyordum bile çünkü temizlik, çamaşır herşey beni bekliyordu, eşim de balayında bir tuhaftı, soğuk düşünceli yorgunduk... bu her çiftin başına geliyor, düğün süreci sancılı yorucu haliyle herşey bitince insan durgunlaşıyor. Tabii filmlerdeki gibi olanlarda vardır ama yapı meselesi herkes bir değil. Bence durum üzerine düşünmek yerine durumu değiştirmeye bakın.

Işte bunlar hep filmler, hep diziler...
Her ilişkinin dinamiği farklıdır.
Genellemeler yanlış beklenti doğurmaz mi?
Önce bi' keşfetmek gerekir.

Sonradan duzeldi diyorsunuz yani. Neler yaptiniz da duzelttiniz peki az cok?
Bizimki çok kötüydü ama,resmen beni artık sevmediğini hissettiriyordu,sizin sadece biraz bıkkınlık gibi.
Ben gözü kara biriyim ve dik çıkışlarla hallettim,kısacası ''ya defol ya da adam ol'' u uzun bir süreçte hareketlerle söylemlerle belirttim.
Ama sizin yapmanız gereken tek şey,güzel bir sofra hazırlayıp -sadece ufak bir örnek-güleryüzlü olmak,daha çok tazesiniz hemen hareketlenir.Sevdiğinizi belli etmek,beraber vakit geçirmek için planlar yapmak.
yaşanılan tatsızlıkları kafanıza takmadığınızı hissettirin,ona da moral olsun.

Normalde çok mutlu olmak gerekir ama bizim kültürümüzde gençler birbirini ev ortamında ancak evlenince tanıyor, maddi anlamda aileleri de bu sorumluluğa %100 ortak etmek istiyor.
Biz eşimle evlilik öncesi hep birbirimizde kalıyorduk, yedi ay flört sonunda evlendim, tüm masrafları kendimiz karşıladık ve çok mutluyduk, evlilik bir kadın ya da erkeğe cinsel anlamda ulaşmanın yolu gibi olmamalı, birlikte bir yolculuğa çıkmak ve her şeyi birlikte göğüslemektir evlilik.iki yıl oldu hala çok mutluyuz, hem en iyi arkadaşım hem eşim

Biz evlendik ama balayına gidemedik. Eşimin halası hastaydı. Ölmeden görmek istiyorum dedi. İstanbula gittik. İlk defa gördüğüm insanların evinde kaldım. Herkes çok iyi ve samimiydi ama ben garipsedim. Yolumuzun üstü diye görümceme gittik. Annemlere el öpmeye gittik. Eşimin halası vefat etti. Ertesi gün ananem vefat etti. Yirmi günlük evliydim. Evime girmemistim. Yeni evli gibi değilde direk ikinci üçüncü yıldan başlamış gibi oldum. Ama eşim iyidir. Ne istersem yapar. Birde üç ay içinde tanışıp evlendik. Nisan düğün bir ay içinde oldu. Kismetse evlilik yıldönümünde bebegimizde bizimle olacak. Belki adam neye uğradığını anlayamamıştır. O yüzden çok sakin ve heyecansız geciyordur evliliğimiz.

Daha dun gece konustuk biliyor musunuz. Beni begenemdigini sevmedigini hissediyorum dedim. Bende denedim. Birbirimizi mutlu etmek icin variz. Edemiyorsak mecbur degiliz diye kirk kez soyledim. Eski konumda bosanmayi dusunuyorum bile dedim. Cok kotu geciyor aslinda surec. Ama uzuluyoruz. Toparlanmak istiyoruz...

Kiz 3 haftada ne bosanmasi yahu

hayatimin en kotu gunleriydi

Daha 3 haftalıksınız,sakın ama sakın diyeyim boşanma lafını ağzınıza dolamayın,şakasını bile yapmayın.
Severek evlendiniz,şimdi aileler girdi işin içine normal böyle hissetmeniz.
O sizin artık hayat arkadaşınız.
Kendi ailesine de kötü olamaz ama size de onlar haklı vs gibi bir dayatması yok,mülayim bir adama benziyor.
Uzun bir yol var önünüzde ,kötü şeyleri atın artık bir kenara ve iyi şeylerden başlayın .
O beceremiyorsa siz bir şeyler yapın,eşten ayrılmak sevgiliden ayrılmakla bir değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…