- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi elmalikurabiyee
-
Canım biz 1 ay nerdeyse hep yan yanaydık işe başladığında saat başı arardı şimdide öyle orası ayrı hep ağzımında canım aşkım bitanem hayatım el ele gezmeler dudak duda oturmalar hala var evlendiğimiz günden itibaren biraz heyecen kat yorgun olsanda eşinle cilveleş tatlı talı konuş yoksa alışır böyle olmaya kaynana felanda doldururKizlar merhaba,
Gecenlerde de konu acmistim 3 haftalik evliyim. Dugun surecinde ve kina dugun sirasinda kv kp le cok sorunlar yasadim. Esim sozle arkamda durdu ama ailesine de bi tavir alamadi ozetle. Ama esim genelde yumusak huylu bir adamdir. Kiyamiyo ailesine uzuluyo dedim bende takmiyorum artik. Bunlari durumumu ozetlemek icin yazmistim. Esas sorum su. Herkes evlendi ve mutluluktan öldü mü? Filmlerdeki gibi canim cicim naz cilve mi dolastiniz evde? Sabah yatakta kahvaltiyla uyanip sevismeden uyumadiniz mi? Bizde mi sorun var acaba? Eger bizde varsa sorun canlandiralim iliskimizi. Su sureci atalim uzerimizden. Ikimizde uzuluyoruz. Isten gelip dana gibi yatiyoruz evde... Bir akil verin kizlar. Cok yiprandik sinirsel olarak o yuzden mi boyle bezmis haldeyiz? Duzelcek miyizz :-D
Sonradan duzeldi diyorsunuz yani. Neler yaptiniz da duzelttiniz peki az cok?ilk bir buçuk yılımı ben yok saymak istiyorum evliliğimde.
ömrümün adamı iken birden hamza emmiye bağlamıştı hem de öküzün dibi şeklinde.
sonra çok şükür düzeldi.
alışma evresi mi ne otsa çok yıpratıcı idi benim için.
4.yılımız ve evet canımlı cicimli şekildeyiz.
çok çaba sarfettim ve düzelttim.
belli bir zaman koymuştum o zamana kadar düzelmezse bitmiştik zaten ,çok şükür rabbime.
Iste bende korkuyorum. Boyle alissin istemiyorum. Agzimin icine baksin eskisi gibi yaaaCanım biz 1 ay nerdeyse hep yan yanaydık işe başladığında saat başı arardı şimdide öyle orası ayrı hep ağzımında canım aşkım bitanem hayatım el ele gezmeler dudak duda oturmalar hala var evlendiğimiz günden itibaren biraz heyecen kat yorgun olsanda eşinle cilveleş tatlı talı konuş yoksa alışır böyle olmaya kaynana felanda doldurur
karsındaki erkek henüz sekillenmedi sen onu ailesine elestiri yöneltince yada yaptıkları birseyi emen savunmaya gecerler suclanmıs hissederler.Ben bisi olsa onu kendi aileme karsi super savunurum mesela ama... Neden bu erkekler boyle anlamiyorum. Kadinlar cok daha guzel hakkini ariyor savunuyor. Erkeklerde bu yok. Zaten bu konulardan cikip odaklanamadik bizde evlilige
Di mi yaaa.. Duzelir yani.. Dur bu aksam bi sahile inelim diyim ne dicek.. Evimiz de sahilin dibinde. Inip bi cay icsek basbasa konussak vakit gecirsek di mi ama..Ramazandan hemen once evlenip balayi yapamadiginiz icin hala dugun yorgunlugu uzerinizde.
Birde ne ara seviseceksiniz iftarla sahur arasi kac saatUzulme duzelir siz yanlis zamanda evlenmissiniz.
Ben alttan asilama olayini beceremoyorum ki. Masallah agzima geleni acikca soyluyorum. O an bisi demiyoda sonra aklinda kalan izlenim kurabiye de hep sikayetci oluyokarsındaki erkek henüz sekillenmedi sen onu ailesine elestiri yöneltince yada yaptıkları birseyi emen savunmaya gecerler suclanmıs hissederler.
ilk baslarsa biz ne kavgalar edersik halada var ama kavgalar azladı tabi arada 3 yıl oldu hala annesine birsey deyince o kötü niyetli degil diyor diyorumki niyetini kötü demedim olayı anlatıyorum ama bazende görüyor olayların iç yüzünü sen haklıymıssın dedi.
agızının tatlı olmasını istiyorsan ilk önce esini hos tut sonra alttan alta birseyleri aşıla
Kizlar merhaba,
Gecenlerde de konu acmistim 3 haftalik evliyim. Dugun surecinde ve kina dugun sirasinda kv kp le cok sorunlar yasadim. Esim sozle arkamda durdu ama ailesine de bi tavir alamadi ozetle. Ama esim genelde yumusak huylu bir adamdir. Kiyamiyo ailesine uzuluyo dedim bende takmiyorum artik. Bunlari durumumu ozetlemek icin yazmistim. Esas sorum su. Herkes evlendi ve mutluluktan öldü mü? Filmlerdeki gibi canim cicim naz cilve mi dolastiniz evde? Sabah yatakta kahvaltiyla uyanip sevismeden uyumadiniz mi? Bizde mi sorun var acaba? Eger bizde varsa sorun canlandiralim iliskimizi. Su sureci atalim uzerimizden. Ikimizde uzuluyoruz. Isten gelip dana gibi yatiyoruz evde... Bir akil verin kizlar. Cok yiprandik sinirsel olarak o yuzden mi boyle bezmis haldeyiz? Duzelcek miyizz :-D
Bizimki çok kötüydü ama,resmen beni artık sevmediğini hissettiriyordu,sizin sadece biraz bıkkınlık gibi.Sonradan duzeldi diyorsunuz yani. Neler yaptiniz da duzelttiniz peki az cok?
Duzelir duzelir temiz hava iyi gelir cok yorulmadan gelin evinize :)Di mi yaaa.. Duzelir yani.. Dur bu aksam bi sahile inelim diyim ne dicek.. Evimiz de sahilin dibinde. Inip bi cay icsek basbasa konussak vakit gecirsek di mi ama..
Daha dun gece konustuk biliyor musunuz. Beni begenemdigini sevmedigini hissediyorum dedim. Bende denedim. Birbirimizi mutlu etmek icin variz. Edemiyorsak mecbur degiliz diye kirk kez soyledim. Eski konumda bosanmayi dusunuyorum bile dedim. Cok kotu geciyor aslinda surec. Ama uzuluyoruz. Toparlanmak istiyoruz...Bizimki çok kötüydü ama,resmen beni artık sevmediğini hissettiriyordu,sizin sadece biraz bıkkınlık gibi.
Ben gözü kara biriyim ve dik çıkışlarla hallettim,kısacası ''ya defol ya da adam ol'' u uzun bir süreçte hareketlerle söylemlerle belirttim.
Ama sizin yapmanız gereken tek şey,güzel bir sofra hazırlayıp -sadece ufak bir örnek-güleryüzlü olmak,daha çok tazesiniz hemen hareketlenir.Sevdiğinizi belli etmek,beraber vakit geçirmek için planlar yapmak.
yaşanılan tatsızlıkları kafanıza takmadığınızı hissettirin,ona da moral olsun.
Kiz 3 haftada ne bosanmasi yahuDaha dun gece konustuk biliyor musunuz. Beni begenemdigini sevmedigini hissediyorum dedim. Bende denedim. Birbirimizi mutlu etmek icin variz. Edemiyorsak mecbur degiliz diye kirk kez soyledim. Eski konumda bosanmayi dusunuyorum bile dedim. Cok kotu geciyor aslinda surec. Ama uzuluyoruz. Toparlanmak istiyoruz...
hayatimin en kotu gunleriydiKizlar merhaba,
Daha 3 haftalıksınız,sakın ama sakın diyeyim boşanma lafını ağzınıza dolamayın,şakasını bile yapmayın.Daha dun gece konustuk biliyor musunuz. Beni begenemdigini sevmedigini hissediyorum dedim. Bende denedim. Birbirimizi mutlu etmek icin variz. Edemiyorsak mecbur degiliz diye kirk kez soyledim. Eski konumda bosanmayi dusunuyorum bile dedim. Cok kotu geciyor aslinda surec. Ama uzuluyoruz. Toparlanmak istiyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?