- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi elmalikurabiyee
-
Ramazan'ın ve çalışmanızın etkisi vardır . Balayına çıkınca toparlarsınızYani ne bileyim. Sevgisiz degiliz kesinlikle. Ama o bi koltuga ben bi koltuga.. Yemek falan yapti birkac kez aslinda ama ne bileyim. Nisanliyken daha cok heyecanliydi sanki hersey. Dugun sureci bizi mahfetti. Toparlamak istiyorum. Bi turlu civil civil olamoyorum. Balayinda istedigim gibi olur insallah hersey. Ramazandan sonra cikicaz..
Gelecegimi gordum sankiCanım bende çok sancılı düğün nişan yaşadım kp KV çok şey yaptı bende ilk zamanlar kafaya takıyordum ama şuan çok gereksiz geliyor, her şey gelir geçer evliliğin ilk zamanlarını bunları düşünüp huzursuz etmeyin kendinizi daha çok cicisiniz belki ramazan da etkilemiş olabilir sizi, aksamları evde oturmayın dışarda gezin sohbet edin sürekli eve takılıp kalmayın. Evde sürekli durursanız yatıp uyumaktan n başka bişey yapamazsınız.Benim eşimde güya arkamda duruyordu ama ailesine 3 yıldır bir kelime konuşamadı ben saygısızlık etsn demedim sadece arkamda olduğunu onlara belli etsin istedim ama nerdee ben alıştım hem erkeklik yapıyorum kendime hem kadınlık kendimi kendim savunuyorum.
Başlarda, eşlerin birbirini tanıma aşamasında olumsuzluklar yaşanabilir. Zamanla davranışlar yerine oturur. Valla ben cicim ayı diye bir şey var mı bilmiyorum. Ben yaşamadım öyle bir şey.Kizlar merhaba,
Gecenlerde de konu acmistim 3 haftalik evliyim. Dugun surecinde ve kina dugun sirasinda kv kp le cok sorunlar yasadim. Esim sozle arkamda durdu ama ailesine de bi tavir alamadi ozetle. Ama esim genelde yumusak huylu bir adamdir. Kiyamiyo ailesine uzuluyo dedim bende takmiyorum artik. Bunlari durumumu ozetlemek icin yazmistim. Esas sorum su. Herkes evlendi ve mutluluktan öldü mü? Filmlerdeki gibi canim cicim naz cilve mi dolastiniz evde? Sabah yatakta kahvaltiyla uyanip sevismeden uyumadiniz mi? Bizde mi sorun var acaba? Eger bizde varsa sorun canlandiralim iliskimizi. Su sureci atalim uzerimizden. Ikimizde uzuluyoruz. Isten gelip dana gibi yatiyoruz evde... Bir akil verin kizlar. Cok yiprandik sinirsel olarak o yuzden mi boyle bezmis haldeyiz? Duzelcek miyizz :-D
Bence canlanmanız lazım. 3 hafta daha çok erken,hayal ettiğiniz gibi olmalı. Tartışma illa oluyor ama sizin daha çok yeni. Çok uzun süre prenses gibi hissettim ben.. ilk zamanlar gibi olmasada ara aara hala öyleyiz. Cıvıltısı ölmüş ilişki bana göre değil.. ilk zamanlar sevişemden uyumadınız mı demişsin ya,evet uyumadık :)
Valla canım öyle normalde çok büyük bi aşkla evlendik ama bi erkek olarak cvb vereceği konularda bile ailesine cvb vermekten kaçtı hep eşim 4 yıla yakın evliyim ama sırf bu savunamamazlığı susması laf konuşamaması içşmdeki sevgiyi aldı götürdü.Gelecegimi gordum sanki
Daha şimdiden böyleysek 10 yıl sonra ne olacak de eşine. Belki ramazan dolayısıyla öyledir. Ramazan bizdede ciddi monotonluk yapıyor. Ramazandan sonra canlandır ilişkini. Biz bazen kafa izni yapıyoruz haftaiçi özellikle. Sessiz sakin biyere gidiyoruz kahvaltı kitap vs.. uzun uzun yürüyoruz sarmaş dolaş..Bende bundan bahsediyorum. Bunu istiyorum. Masallah diyorum size de. Hic oyle prenses falan hissetmiyorum kendimi. Sorun var sanirim bizde...
Benimde hevesim bunlardan kiriliyor iste. Bosvermeye calisiyorum sadece...Valla canım öyle normalde çok büyük bi aşkla evlendik ama bi erkek olarak cvb vereceği konularda bile ailesine cvb vermekten kaçtı hep eşim 4 yıla yakın evliyim ama sırf bu savunamamazlığı susması laf konuşamaması içşmdeki sevgiyi aldı götürdü.
Aynen dedigim gibi bacim. Dana gibi yatiyoruz.tam ramazana denk gelmiş oruç tutuyorsanız da olabilir bunlar
akşamları çıkın dolaşın evde birbirinize dokunun :)
teşbihte hata olmasın dana gibi yatarken birbirinizle yatın
Ne yapmam lazim acaba yahu? Sorun var bizde belli. Tam saliveremedik kendimizi. Hala ailesiyle ilgili seylere takilmis durumdayiz. Uzuntulerimizi aşamadik. Odaklanamadik sonuc olarak anlayabiliyor muyum acaba?Daha şimdiden böyleysek 10 yıl sonra ne olacak de eşine. Belki ramazan dolayısıyla öyledir. Ramazan bizdede ciddi monotonluk yapıyor. Ramazandan sonra canlandır ilişkini. Biz bazen kafa izni yapıyoruz haftaiçi özellikle. Sessiz sakin biyere gidiyoruz kahvaltı kitap vs.. uzun uzun yürüyoruz sarmaş dolaş..
evde illa biri birini eller bizde. Kızım oynuyor odasında biz yorgunluktan yatıyoruz yanında ama ya dizine ya göğsüne. Film geceleri yaparız çok eğlenceli olur. Bizim köşe takımının tek tarafı çöktü düşün işte :) sabah öpüşerek uyanırız illa sevişmeye gerek yok beraber duş alırız vs vs.. bazende bugün bana sakın bulaşma derim balkonumda tek başıma takılırım,eşimde tv seyreder :) zaman zaman herşey oluyor ilişkide ama sizin daha çok yeni her an cıvıl cıvıl olmalı.
Biz iki senelik evliyiz daha cicim ayimiz bitmedi. Yatakta kahvalti yapmiyotuz ama aksam 2 kadeh sarap icip sabahina mukellef kahvaltiya gidebiliyoruz.Kizlar merhaba,
Gecenlerde de konu acmistim 3 haftalik evliyim. Dugun surecinde ve kina dugun sirasinda kv kp le cok sorunlar yasadim. Esim sozle arkamda durdu ama ailesine de bi tavir alamadi ozetle. Ama esim genelde yumusak huylu bir adamdir. Kiyamiyo ailesine uzuluyo dedim bende takmiyorum artik. Bunlari durumumu ozetlemek icin yazmistim. Esas sorum su. Herkes evlendi ve mutluluktan öldü mü? Filmlerdeki gibi canim cicim naz cilve mi dolastiniz evde? Sabah yatakta kahvaltiyla uyanip sevismeden uyumadiniz mi? Bizde mi sorun var acaba? Eger bizde varsa sorun canlandiralim iliskimizi. Su sureci atalim uzerimizden. Ikimizde uzuluyoruz. Isten gelip dana gibi yatiyoruz evde... Bir akil verin kizlar. Cok yiprandik sinirsel olarak o yuzden mi boyle bezmis haldeyiz? Duzelcek miyizz :-D
Masallah ya. Imreniyorum vallahi..Biz iki senelik evliyiz daha cicim ayimiz bitmedi. Yatakta kahvalti yapmiyotuz ama aksam 2 kadeh sarap icip sabahina mukellef kahvaltiya gidebiliyoruz.
Ailevi sorunları uzatmayın derim. İyide olsa kötüde olsa onun ailesi. Siz yaklaşın eşinizde girişim yoksa. Hadi bu akşam dışarda iftar yapalım de. Yemekten sonra otur konuş,isteklerini dile getir. Biz daha yeni evliyiZ derdi tasayı unutalım birbirimize odaklanalım de. Zaten bu ilerleyen süreçte yaşam tarzı haline geliyor. Şimdiden salarsanız hep böyle gider. Bizim evde hareket yoksa kavga etmişizdir kesin,düşün işte.Ne yapmam lazim acaba yahu? Sorun var bizde belli. Tam saliveremedik kendimizi. Hala ailesiyle ilgili seylere takilmis durumdayiz. Uzuntulerimizi aşamadik. Odaklanamadik sonuc olarak anlayabiliyor muyum acaba?
Evliligin ilk zamanlari oluyor ama bir rehavet. Ozellikle rvlenmeden once surekli disarda bulusup eve hasret kaliyorsani normal. Bizde ilk 1 ay evden cikmamistik.aksamlari orta yasli memurlar gibi hanim meyve soysana diyordu adamMasallah ya. Imreniyorum vallahi..
yok canm normalsin düzeleceksin ailevi sorunlar yasamıssınız dogal olarak böyle olması normal .Kizlar merhaba,
Ya kavga ya hareket..Ailevi sorunları uzatmayın derim. İyide olsa kötüde olsa onun ailesi. Siz yaklaşın eşinizde girişim yoksa. Hadi bu akşam dışarda iftar yapalım de. Yemekten sonra otur konuş,isteklerini dile getir. Biz daha yeni evliyiZ derdi tasayı unutalım birbirimize odaklanalım de. Zaten bu ilerleyen süreçte yaşam tarzı haline geliyor. Şimdiden salarsanız hep böyle gider. Bizim evde hareket yoksa kavga etmişizdir kesin,düşün işte.
Bizde de o bikkinlik var gibi sanki. Basbasa degil de arkadaslar cagirinca falan cikiyoruz disari. Basbasa daha 1 kez iftara gittik o kadar..Evliligin ilk zamanlari oluyor ama bir rehavet. Ozellikle rvlenmeden once surekli disarda bulusup eve hasret kaliyorsani normal. Bizde ilk 1 ay evden cikmamistik.aksamlari orta yasli memurlar gibi hanim meyve soysana diyordu adamsonra sonra tekrar sosyal yasama adapte olduk
Ben bisi olsa onu kendi aileme karsi super savunurum mesela ama... Neden bu erkekler boyle anlamiyorum. Kadinlar cok daha guzel hakkini ariyor savunuyor. Erkeklerde bu yok. Zaten bu konulardan cikip odaklanamadik bizde evliligeyok canm normalsin düzeleceksin ailevi sorunlar yasamıssınız dogal olarak böyle olması normal .
esinden seni ailesine karsı süper korumasını bekleme cünkü bunu beceremiyorlar esine sikayet götürme elin bos döneceksin zamanla anlayacaktır oda ama yıpratmadan anlamasını sagla
düzelecektir insallah evlilik yamda bu .
Normal.normal. zamanla adapte olursunuz :)) insanin tum duzeni birden degisiyor normal bir anda oyle sudan cikma balik.modu :)Ya kavga ya hareket..O da iyiymis..
Bizde de o bikkinlik var gibi sanki. Basbasa degil de arkadaslar cagirinca falan cikiyoruz disari. Basbasa daha 1 kez iftara gittik o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?