yeni evliyken...

herzamanmutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
140
31
98
Antalya
kızlar günaydın aslında dert deil ama düğüne bir ay kalınca herşey kafasına takılıyor insanın biz eşimle ayrı şehirlerdeniz ve iki düğün olacak onun ailesinden uzakta bir şehir de oturacağız.onun memleketindeki düğünümden sonra direk balayına çıkacağız ve 4 günlük balayından sonra onun memleketine uğrayıp el opeceğiz.ama eşim yakın zamanda gidilmicek zaten otelden cıkıp oraya gitmemiz ikindiyi bulacak o gece yatar sabah kahvaltımızı eder erkenden rahat cıkarız yola dedi.bende dört günlük yeni evli olarak kalınırmı bilemedim

kızlar günaydın aslında dert deil ama düğüne bir ay kalınca herşey kafasına takılıyor insanın biz eşimle ayrı şehirlerdeniz ve iki düğün olacak onun ailesinden uzakta bir şehir de oturacağız.onun memleketindeki düğünümden sonra direk balayına çıkacağız ve 4 günlük balayından sonra onun memleketine uğrayıp el opeceğiz.ama eşim yakın zamanda gidilmicek zaten otelden cıkıp oraya gitmemiz ikindiyi bulacak o gece yatar sabah kahvaltımızı eder erkenden rahat cıkarız yola dedi.bende dört günlük yeni evli olarak kalınırmı bilemedim

Kalınır bence sorun yok, sadece1 akşam zaten

Ben olsam kalmazdım ne kendi ailemde ne eşimin ailesinde.
Daha 1kaç günlük evliyken kalmak isteyen sonrasında sürekli ister.
İstemese bile engüzel günlerinizden birini ona buna çay taşı bılaşık yıka olarak mı geçireceksiniz?

dünyanın yolu kalın ,kalınmaması için sebep yok dert etmeyin.

Kalmayın ya, otel mi yok sanki daha tazecik yeni evli insanlar olacaksınız. Şimdiden ne senin ailende ne onun ailesinde kalmayın, otelde kalın 1 gece zaten birşey değil, rahatca dinlenip duşunuzu alırsınız kahvaltınızı edersiniz sonrada hazırlanıp el öpmeye gidersiniz.

teşekkür ederim kızlar bizlere göre onlar daha çok adetlere düşkün normalde ilk sabah el öpmeye uğrıcaktık ama ben istemedim nişanlımda nasıl istersen dedi.gelin gezmeleri filan var ben onları yapalım demiyorum sadece bir gün kalalım dedi

Bence de kalin. Zaten ikindide orada olacakmissiniz aksam yemegi hazirlarlar size sonra cay fasli yatip sabahta kahvaltidan sonra yola cikarsiniz. 24 saat bile etmiyor. Simdi tutup otelde kalalim derseniz nisanliniza ayip olur. Sonucta uzak memleketmiş.

İlişkinize , bu konuya itiraz ederek başlamamanızı öneririm. Aynı şehirde kalacağınız ailenizle o da sorun yaşatmaya çalışır.
Yeni evlisiniz ama evlisiniz artık. Onlarda sizin aileniz sayılıyor. Gönüllerini alıp yolunuza devam etmeniz daha güzel olur.

Benim de aynen böyle oldu, ailemin yakınında oturuyorum, bizde iki düğün yaptık, ikincisi eşimin memleketinde oldu. Biz Balayına çıkmadan önce hem düğün sonrası hem de bir gece sonra orada kaldık, iyi ki de öyle yapmışız ben otele gidelim diye tuttursam üzülecekmiş eşim, eşim için bir iki gece rahat etmesem de olur dedim ki gayette rahat ettik, siz balayından sonra gidecekmişsiniz bence kalmanız, hatta bunu sorun haline bile getirmemeniz kendi lehinize olur. Bu arada şimdiden hayırlı olsun, Allah geçim versin:KK200:

benimde 2 düğün oldu istanbulda evlendim 3 gün kendime evimde kalıp eşimin memleketine gittim 3 gecede orda kaldım düğünü yapıp balayına gittik yapacak birşey yok kalınıyor yani:)

bence kalınır ne var bunda 1 gün bile değil idare edersiniz :) zaten uzakta bir şehirde oturacaksınız ..mutluluklar...

Back
X