Yeni Favorim No 309

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.142
26.882
798

YENİ DİZİ NO:309'UN KONUSU

Evlenme arifesindeki Lale, aldatılınca aşka tövbe etmiştir. Yine de onu evlendirme derdinde olan annesini kırmayıp, görüşme ayarladığı doktor Onur ile buluşmaya gider. Ancak masasına oturduğu Onur, bir başkasıdır. Bu yanlış buluşma beklenmeyen sonuçlara yol açar.
Başrollerinde Demet Özdemir ve Onur Akkaya'nın yer aldığı No: 309 yakında FOX'ta başlıyor!

bu çarşamba 6. bölümü yayınlanacak

Konusu ne kadar kötü yaa.birbirini tanımayan insanlar birlikte oluyor.kız hamile kalıyor.olacak iş değil.bu kadar kötü bir senaryo görmedim. kızın ailesinin gorgüsüzlügü çok itici geldi bana.diğer oyuncular biraz idare ettiriyor.ama devam etmez dizi.berbat bir dizi

bilmem ben birbirlerine aşık olacaklar diye onurun kızın üzerine düşmesi falan o hoşuma gidiyor şuan için tek takip ettiğim dizi

bilmem ben birbirlerine aşık olacaklar diye onurun kızın üzerine düşmesi falan o hoşuma gidiyor şuan için tek takip ettiğim dizi
Illa ki sevecekler birbirini .dizi onun üzerine kurulmuş zaten.ama başlangıcı iğrenç.babaannenin ısrarı da çok kötü.normal hayatta pek olası değil.torununun tanımadığı birisinden çocuğunun olacak olması pek kabul edilesi degil hem de kolayca.

diziler de zaten mantık aramıyorum hemen senaryoyu sapıttırıyorlar evet gerçek hayatta olsa o kadar zengin aile torunlarına evlen demez çocuğa bakarız uzak durun derker

Halkın edebini bozmaya odaklı bir dizi daha..
Kesinlikle bitirilmesi kanaatindeyim.. Fox tan da bu beklenir zaten.. TRT candır
ilk başlangıcı kesinlikle öyle..
ben oradaki kilolu kızı ne kada r itici yapmışlar ya kendimi tetikliyorum bak hep sana da sanki öcü gibi baktılar ama zayıf olunca her şey çok farklı oluyor her giydiğin yakışıyor kendimi gaza getiriyorum zaten hiç bir zaman kiloluyu da başrol yapmazlar ya

diziler de zaten mantık aramıyorum hemen senaryoyu sapıttırıyorlar evet gerçek hayatta olsa o kadar zengin aile torunlarına evlen demez çocuğa bakarız uzak durun derker
Evet.ben de bu kadar kötü başlangıca tahammül edemem.hic unutmam nasıl basladığını.o yüzden sevmedim ve ahlaka mugayyir gördüm.ama herkesin beğenisi farklı işte.benim beğenmediğimi sen beğenebiliyorsun.keyifli seyirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…