bilmem ben sevdim senaryoyu sapıttırmazlarsa izlerim bir hevesim kaçarsa izlememSevmedim bu diziyi.
bilmem ben birbirlerine aşık olacaklar diye onurun kızın üzerine düşmesi falan o hoşuma gidiyor şuan için tek takip ettiğim diziKonusu ne kadar kötü yaa.birbirini tanımayan insanlar birlikte oluyor.kız hamile kalıyor.olacak iş değil.bu kadar kötü bir senaryo görmedim. kızın ailesinin gorgüsüzlügü çok itici geldi bana.diğer oyuncular biraz idare ettiriyor.ama devam etmez dizi.berbat bir dizi
Illa ki sevecekler birbirini .dizi onun üzerine kurulmuş zaten.ama başlangıcı iğrenç.babaannenin ısrarı da çok kötü.normal hayatta pek olası değil.torununun tanımadığı birisinden çocuğunun olacak olması pek kabul edilesi degil hem de kolayca.bilmem ben birbirlerine aşık olacaklar diye onurun kızın üzerine düşmesi falan o hoşuma gidiyor şuan için tek takip ettiğim dizi
diziler de zaten mantık aramıyorum hemen senaryoyu sapıttırıyorlar evet gerçek hayatta olsa o kadar zengin aile torunlarına evlen demez çocuğa bakarız uzak durun derkerIlla ki sevecekler birbirini .dizi onun üzerine kurulmuş zaten.ama başlangıcı iğrenç.babaannenin ısrarı da çok kötü.normal hayatta pek olası değil.torununun tanımadığı birisinden çocuğunun olacak olması pek kabul edilesi degil hem de kolayca.
ilk başlangıcı kesinlikle öyle..Halkın edebini bozmaya odaklı bir dizi daha..
Kesinlikle bitirilmesi kanaatindeyim.. Fox tan da bu beklenir zaten.. TRT candır
kesinlikle trt de tüm izlediğimiz diziler sezon finali olduHalkın edebini bozmaya odaklı bir dizi daha..
Kesinlikle bitirilmesi kanaatindeyim.. Fox tan da bu beklenir zaten.. TRT candır
Evet.ben de bu kadar kötü başlangıca tahammül edemem.hic unutmam nasıl basladığını.o yüzden sevmedim ve ahlaka mugayyir gördüm.ama herkesin beğenisi farklı işte.benim beğenmediğimi sen beğenebiliyorsun.keyifli seyirler.diziler de zaten mantık aramıyorum hemen senaryoyu sapıttırıyorlar evet gerçek hayatta olsa o kadar zengin aile torunlarına evlen demez çocuğa bakarız uzak durun derker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?