- 4 Mart 2016
- 366
- 171
- 103
evet canım benim kardeşim de kore dili okuyor o da bana aslını izle abla demişti aslını da izleyeceğim bakalım bu sene yaz sezonu hep kore dizilerifated to love you diye bir kore dizisinden alıntı kızlar no :309 birebir aynı ilerletmiyorlar konuyu... ama ben fated to love you dizisini çook ama çook severek izledim 20 bölüm olan bir dizi kesinlikle tavsiye ederim........zaten bu aralar hemen hemen tüm dizilerimiz kore dizilerinden esinlenerek çekiliyor
kesinlikle ben kore dizileri hayranı olarak en sevdiğim dizilerden oldu bizde başlayan bir dizi olunca hemen bakıyorum hangisinden alıntıymıs orjinalini izliyorum.. hem uzatmıyorlarda :)evet canım benim kardeşim de kore dili okuyor o da bana aslını izle abla demişti aslını da izleyeceğim bakalım bu sene yaz sezonu hep kore dizileri
evet kore dizileri kısa oluyormuşkesinlikle ben kore dizileri hayranı olarak en sevdiğim dizilerden oldu bizde başlayan bir dizi olunca hemen bakıyorum hangisinden alıntıymıs orjinalini izliyorum.. hem uzatmıyorlarda :)
kore versiyonundaki kız çok masum
son iki üç bölümlerine bakamadım diriliş ertuğrul başladığından :) ama kore versiyonunun hepsini izledim çok güzeldi oradaki kız daha masumFavori dizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?