Yeni Favorim No 309

ben 2 seneden fazladır bebek istiyorum kız hamile hani ikisini bağlayan da bebek ya bilmiyorum hangi psikolojiyle bağlandığımı ama bebek nedeniyle bebek içn muayeneye gidiyorlar falan..
tüm diziler de artık açık saçık giyimler öpüşmeler yatak sahneleri aldı başını gitti bizim eşimle zaten yeşil deniz diriliş sevda kuşun kanadında favoriler ama onlar da sezon finalinde yazın da güzel bir dizi yok aman ben çoğunlukla netten dizi izliyorum eskileri falan bazen çizgi film bazen müzik

Ay niyeyse cok hosuma gtti benmde hatta izlerken guluyorm konusu pek guzel deil ama bazi oyunculari komik bas roller biraz yapmacik ama cok sevdm niyeyse

ben 2 seneden fazladır bebek istiyorum kız hamile hani ikisini bağlayan da bebek ya bilmiyorum hangi psikolojiyle bağlandığımı ama bebek nedeniyle bebek içn muayeneye gidiyorlar falan..
tüm diziler de artık açık saçık giyimler öpüşmeler yatak sahneleri aldı başını gitti bizim eşimle zaten yeşil deniz diriliş sevda kuşun kanadında favoriler ama onlar da sezon finalinde yazın da güzel bir dizi yok aman ben çoğunlukla netten dizi izliyorum eskileri falan bazen çizgi film bazen müzik

Biliyorum canım bebek istediğini.stres yapma nolur.hangi diziden keyif aliyorsan onu izle canım.seni mutlu edecek,düşüncelerini dağıtacak diziler,programlar izle.

Biliyorum canım bebek istediğini.stres yapma nolur.hangi diziden keyif aliyorsan onu izle canım.seni mutlu edecek,düşüncelerini dağıtacak diziler,programlar izle.
diziler de bile bir üzülecek şey gördüpümde soğuyorum izlemiyorum çünkü düşün diziyi bile kafaya takarak uykularımı hapar ediyorum üzerimdeki görünmeyen baskı ve insanların laflarından dolayı biraz yorgun düştüm kafa olarak hep kendini açıklamak zorunda kalmak
bugün bir de kpss sonucu açıklandı ve çok kötü sonuç artık herkese atanma işini kapadım dedim artık her telefon konuşmasında sınav sınav sınav konuşulmasın artık her işimi gizli yapacağım ..
bir hayal dünyasında yaşıyorum hayallerime sığındım yoksa umutlarımı yeşertemem

Ben de keyif aldığım,güldüğüm programları izliyorum.zira ortam yeterince gergin.kpssye girmekten vazgeçme.çocuktan da vazgeçme.aldıgın karar doğru.kimseyle paylaşma eşin,ailen(seni yormuyorlarsa) dışında.amaaan kocamın parasını yiyip gezicem falan de hatta :)) çocuk da Allah verirse olur vermezse olmaz.yapcak bir şey yok de.artık ugraşmaktan vazgeçtiğini söyle.boyle hassas ve önemli konular konuşuldukça sıkıntısı bitmiyor bir türlü.geçen gün,geç de olsa,bir şey fark ettim .uzun zamandır tanıdığim bir arkadaşım var.ailecek ne zaman bir araya gelsek ,ikimizin de yoğunlaştığı bir konu var,hep o konudan bahsediyoruz.o görüşmeden sonra bunun beni yordugunu ve bir daha bu durumu yaşamak istemediğimi fark ettim.uzun bir süre görüşmeme kararı aldım o kişiyle.mecbur kalırsam da o konuyu açmıcam.sen de benim gibi ,seni yoran kisileri hayatından uzaklaştirabilirsin.emin ol,çevrendekilerin çoğu mutlu oluyordur bu durumuna.çünkü gerçek dost yok gibi bir şey.üzülme,hayatını yaşa.

çok haklısın canım çok eşimin ailesi abisi falan çok yordu ablaları ahh ahh anlat anlat bitmez vazgeçmeyeceğim canım ama en iyisi vazgeçtiğimi düşünsünler de sussunlar

çok haklısın canım çok eşimin ailesi abisi falan çok yordu ablaları ahh ahh anlat anlat bitmez vazgeçmeyeceğim canım ama en iyisi vazgeçtiğimi düşünsünler de sussunlar
Tahmin edebiliyorum canım.sen işine bak.Allah yardımcın olsun canımm

Ederim canım.merak etmeAllah yolunu açık etsin
ALLAH RAZI OLSUN CANIM..
ahh ahh atanamamak gurur meselesi oldu bana başarısız olarak görüyorlar ya çok beklemişler çok umutlanmışlar geçim kolay olurmuş da bilmem ne kaynanamın en iyi lafları ::)
eşime önce istediği bir memur kızdan bahsediyor kız gerçi evlenmiş o da yok daha güzelmiş yok çok küsmüşler de bilmem ne halbuki kız kısa boylu o da kiloluymış ama kaynanaya sor kibarmış eee memuriyet böyle demek ki

Aah bu kv ler görümceler.allah onları bildiği gibi yapsın.insanları üzmekte üstlerine yok.dillerini bir yutmuyorlar.onlara inat daha çok çalışmalısın derslerini.branşın ne canım?

Aah bu kv ler görümceler.allah onları bildiği gibi yapsın.insanları üzmekte üstlerine yok.dillerini bir yutmuyorlar.onlara inat daha çok çalışmalısın derslerini.branşın ne canım?
kamu yönetimi mezunuyum canım düz memurluk için hazırlandım yeniden ders çalışmaya başlayacağım artık sıfırdan ders çalışacağım güzel güzel ajanda falan alayım oturayım not çıkarmaya başlayayım artık her şeyi gizli yapacağım kpss konusunda

Haa,ben de ögretmensin sandım :)) evet evet,gerekli hazırlıklari yap ve başla hemen.

Haa,ben de ögretmensin sandım :)) evet evet,gerekli hazırlıklari yap ve başla hemen.
yok canım öğretmen olsam her sene şansım var derdim ama 2 sene bekle şimdi ha o da geçer nasıl geçti bilemeyiz de

her işe de giremem eşim izin vermiyor kpss çalış diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…