Canim merhaba öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Benimde sat 29 mart ve ogrendigimden beri kahverengi lekelenmem oluyo ara ara tabi salı günü kalp atışını duyduk ve kese yanında kanama varmış progestan kullanıyorum suan dr lar lekelenme seklinde kanamaları cok onemsemiyor özellikle kahverengi ise sen yinede dr unla rekrar görüş istersen en azından ilac falan verir eger çalışıyorsanda bol bol dinlen.hakkımızda hayirlisi neyse o olsun cnmHerkese merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım ve şu an bu başlığı açıyor olmam bile çok mutluluk verici. 2,5 senedir bebek istiyoruz . Bu süreçte hemen her ay sizlerin yazdıklarından acaba hamile miyim hsg nerde çektiririm gibi bir sürü konu okudum. Her ay o tek çizgiyi görmek beni çok yıprattı . Sanki hiç olmayacak gibi hissediyordum. Amaaaa çok şükür ki bu ay çift çizgiyi ben de gördüm :) Şimdi ise sizlerle paylaşmak istediğim şey şu. sat 26 mart geçen hafta ultrasonda kese göründü ama çok küçük hafta hesabı bile yapamıyoruz dedi doktor . Sanırım geç döllenme olmuş. Doktora gittiğim gün tuvaletten sonra peçeteye açık kırmızı renkte akıntı geldi sonrasında 1 haftadır çok çok az şekilde ara ara kahverengi pembe akıntı oluyor. Doktor bekleyelim şu an için ilaca gerek yok dedi. Yarın tekrar gideceğim inşallah bebeğimi görürüm çok heyecanlıyım ve de korkuyorumbu durumu yaşayanlarınız varsa lütfen yazsın. Biliyorum çok fazla böyle konular oluyor ama yaşayınca sanki sadece sende oluyormuş gibi geliyor. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın ... aminnn
Canim benim ilk hamileligimdede lekelenme oluyodu simdi daha fazla bide adet agrisi şeklinde seninde agrilarin oluyomuydu? Ve 3 ay yattinmi yoksa sadece dikkatmi ettincanim ilk 3 ay iliski yasak . onla ilgili olabilir.
benim de 3aylik olana kadar regl kanamasi gibi kanamam oldu sadece progestan veriyorlar. dr bana yapacak bisi yok demisti .
Şimdi bebegim 1, 5 yasinda . rahat olun korkmayin dinlenin.
amin canım inşallah..Allah nasip ettiyse lekenlenmeler akintilar bosa.
3. Supriz hamileligimde cok agir esya kaldirdim bir kac defa kahverengi lekelenmem oldu bende adet oluyorum sandim baktim devami yok arada yine lekelenmem oldu gecti hamilelik aklimin ucundan dahi gecmiyorken 20 gun sonra hamile oldugumu ogrendim.
Insallah hayirli haberler alirsin.hersey gonlunce olsun.sen yinede kendini yorma yat dinlen
inşallah canım folik asit alıyorum zaten başka bi ilaç vermedi amaCanim 15 haftalik hamileyim
benimde son adet tarihim 7 ocakti ama ben subatta gittim doktora kese gorundu 4 hafta 4 gunluktum hemen progestana ve folikasite basladim birdahaki hafta gittigimde bebek olusmustu:) ama 7 ocak tarihime uymuyordu bebegin gelisimi yani gec dollenme olmus 2 hafta sonra kalp atisini duyarsin ama neden ilac vermemis anlamadim folik asit ve progestan cok onemli inssllah mutlu haberler alirsin
böyle rahatlatıcı yorumlar çok iyi geliyormuş sahiden:) çok teşekkür ederimmcanim ilk 3 ay iliski yasak . onla ilgili olabilir.
benim de 3aylik olana kadar regl kanamasi gibi kanamam oldu sadece progestan veriyorlar. dr bana yapacak bisi yok demisti .
nr yazikki yatamadim . çalışıyordum zira. ama nobet tutamaz raporu alip okulda ekstra is yapmadim . ev isi utu süpürge vs yapmadim sadece yemek yaptim :) :)Canim benim ilk hamileligimdede lekelenme oluyodu simdi daha fazla bide adet agrisi şeklinde seninde agrilarin oluyomuydu? Ve 3 ay yattinmi yoksa sadece dikkatmi ettin
çok sağol canım aamiinnn ... aynı haftalardayız hemen hemen yani:) evet çalışıyorum masa başı allahtan çok yorulmuyorum..Canim merhaba öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Benimde sat 29 mart ve ogrendigimden beri kahverengi lekelenmem oluyo ara ara tabi salı günü kalp atışını duyduk ve kese yanında kanama varmış progestan kullanıyorum suan dr lar lekelenme seklinde kanamaları cok onemsemiyor özellikle kahverengi ise sen yinede dr unla rekrar görüş istersen en azından ilac falan verir eger çalışıyorsanda bol bol dinlen.hakkımızda hayirlisi neyse o olsun cnm
Oh iyi bari sürekli yatmadan da olabiliyormus hayırlısı artık ne diyelim bu arada senin kanama cok fazlaymis harbiden yiyecek lokması varsa doğuyor gerisi fasa fiso.bu arada bebegin hayırlı olsun gule Güle sağlıkla büyütün inşallahnr yazikki yatamadim . çalışıyordum zira. ama nobet tutamaz raporu alip okulda ekstra is yapmadim . ev isi utu süpürge vs yapmadim sadece yemek yaptim :) :)
agrilarim oluyordu . evet . kanmam durdu agrilarim hep oldu.
insan.bilemiyot ozeldeki drem hic ilgilenmedi . kanmam artti vs . agla agla perisan oldum . sonra devlete gittik ordaki dr cinsel iliskye bagldieger dusecekse ilac da isr yaramaz baska ilac da yok dedi. ben de tevekkul ettim . dua ettim . cok sukur saglikla kucagimiza aldik. . rahat olun korkmayın inşallah bisi olmaz . ben regl gibi ped kullaniyirdum . düşün yani .
Senin ilk bebeğin değilmi cnm aman valla calismak gibisi yok ben suan raporluyum biranonce ise dönmek istiyorum evde vakit geçmiyorçok sağol canım aamiinnn ... aynı haftalardayız hemen hemen yani:) evet çalışıyorum masa başı allahtan çok yorulmuyorum..
evet ilk bebeğim cnm valla ben de çok bunaldım çalışmaktan evde oturup günlere gitmek istiyorum artık:)Senin ilk bebeğin değilmi cnm aman valla calismak gibisi yok ben suan raporluyum biranonce ise dönmek istiyorum evde vakit geçmiyor
Anladim Hayirlisi olsun Hakkinda canim:)inşallah canım folik asit alıyorum zaten başka bi ilaç vermedi ama
Cnm aslında evde oturup gezersen amenna da sinfiki durum da olmuyor :))evet ilk bebeğim cnm valla ben de çok bunaldım çalışmaktan evde oturup günlere gitmek istiyorum artık:)
bende gebeliğimi adetime 9 gün varken anladım kan tahlilinde çıktı kahverengi lekelenmelerim oldu ama bunlar yerleşme lekeleri yeşil akıntı ise israr yolu iltahaplanması dolayısıyla olabilir önce kan tahlili yaptırmanı tavsiye ederim.merhaba kızlar bende bu dertten muzdaribim gebemiyim emin değilim ama akıntım çok fazla olmaya başladı üstelik kahverengi ve yeşilimsi bi arada gibi neler oluyo anlamıuorum gebelikte bu kadar erken belirti olur mu?adete 12 gün var
Ama benim doktorum ilişkiye girmeyi izin verdi sorun yok söyledicanim ilk 3 ay iliski yasak . onla ilgili olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?