yeni gebelikte olağan dışı akıntılar

Arkadaşlar ben bebeğimi kaybettim. 11 haziranda kürtaj olmak zorunda kaldım. Akıntılar boşa değilmiş . Bizde kan uyuşmazlığı vardı sebebi de bu büyük ihtimalle..

Arkadaşlar ben bebeğimi kaybettim. 11 haziranda kürtaj olmak zorunda kaldım. Akıntılar boşa değilmiş . Bizde kan uyuşmazlığı vardı sebebi de bu büyük ihtimalle..
Allah yardımcın olsun cnm((( bişeyi merak ediyorum türkiyede evlilik öncesi kan uyuşmasına göre test yapmıyorlarmı?

Allah yardımcın olsun cnm((( bişeyi merak ediyorum türkiyede evlilik öncesi kan uyuşmasına göre test yapmıyorlarmı?
yapıyorlar tabi ama normalde ilk bebekte sorun oluşturmuyor. doğumdan sonra iğne oluyorsun. ama benim vücudum reaksiyon göstermiş anladığımız kadarıyla... kendi doktorum akıntılar için iğneye şu an gerek yok demişti. ama başka bir doktor buraya gelsen iğne yapardık ve belki de bebeğini kaybetmezdin demeye getirdi. böyle işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…