yenı gelın evim :)) buyrun

ne zamandır aklımdan geçiyordun :9:
senı takip edemedim .zayıflama topiğinde konuşmuştuk hatırlarmısın bılmıyorum
hamile kaldıktan sonra takip edemedim açıkcası,senınde hazırlıkların vardı,evlenmişsşin hayırlı uğurlu olsun ,allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah

kilo durumun nasıl,ulaşabildinmi istediğin rakama canım

ne zamandır aklımdan geçiyordun :9:
senı takip edemedim .zayıflama topiğinde konuşmuştuk hatırlarmısın bılmıyorum
hamile kaldıktan sonra takip edemedim açıkcası,senınde hazırlıkların vardı,evlenmişsşin hayırlı uğurlu olsun ,allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah

kilo durumun nasıl,ulaşabildinmi istediğin rakama canım
hatırladım cnm benım hatırlamazmıyım , kız daha evlenemedım son bı haftam :9: amin Allah razı olsun kılo durumum 81-82 oynuyor daha ulasamadım kılo gıtmesede sıkılasabıldım en azından cnm sporla :9:

hatırladım cnm benım hatırlamazmıyım , kız daha evlenemedım son bı haftam :9: amin Allah razı olsun kılo durumum 81-82 oynuyor daha ulasamadım kılo gıtmesede sıkılasabıldım en azından cnm sporla :9:

oy az kalmış ozaman :16::16:
bende 81kg la evlenmiştim :9::9: kaderimiz aynı,sonr abi uçusa geçtim 90 da frenledim kendimi,
73 den sonra hamıle kaldım şuan 91 kg yum:9::9:,şaka gibi

aman kılo alınırda verılırde ,güzel anların tadını çıkarmaya bakalım :9:
sen evliliğin tadını cıkar ,bende doğurim annelıgın tadını cıkarım ,e bu iş 3-4 ayı bulur sonrasında buluşur ,başlarız rejime spora :) hem kış olucak bu dönemde daha sıkı sarılırız,

güzel günlerde oturun evinizde inşallah ,
allah mesut etsin şimdiden canım:16::16:

gülegüle otur mutluluklar dilerim koltuklarından memnunmusun aynı takımı almöşız bend eiki berjer var perdeyi nası yapsam diye düşünüyorum pembeden vazgeçtimm mavi düünüyorum bend edüz tül yere kadar üzerine mavi tül

Sicacik bir yuva olur insallah. Mutlu mesut oturun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oy az kalmış ozaman :16::16:
bende 81kg la evlenmiştim :9::9: kaderimiz aynı,sonr abi uçusa geçtim 90 da frenledim kendimi,
73 den sonra hamıle kaldım şuan 91 kg yum:9::9:,şaka gibi

aman kılo alınırda verılırde ,güzel anların tadını çıkarmaya bakalım :9:
sen evliliğin tadını cıkar ,bende doğurim annelıgın tadını cıkarım ,e bu iş 3-4 ayı bulur sonrasında buluşur ,başlarız rejime spora :) hem kış olucak bu dönemde daha sıkı sarılırız,

güzel günlerde oturun evinizde inşallah ,
allah mesut etsin şimdiden canım:16::16:
kaldı cnm da bugun kendıme mola vrdım kosturmaktan yoruldum :9: senınde bebısın gelmesıne az kalmıs ınsallah saglıgıyla bırlıkte gelır aynen cnm 3-4 aydı bulur herhalde :9:

gülegüle otur mutluluklar dilerim koltuklarından memnunmusun aynı takımı almöşız bend eiki berjer var perdeyi nası yapsam diye düşünüyorum pembeden vazgeçtimm mavi düünüyorum bend edüz tül yere kadar üzerine mavi tül

tsk ederım cnm suan koltuktan memnunum tek sıkıntısı altlarının sandıklı olmaması onun dısınca cok rahatlar ben tek berjer aldım cunku koyacak yerım yok :9: perdeyı kruvaze ıstıyordum salona benım ılk bastan berı dusuncem pudraydı ama mavıde guzel olabılır acık tonlarını kullanırsan hos bı uyum yakalayabılırsın cnm sızde gule gule oturun ınsallah

Hepsi çok güzeller ağız tadıyla mutlulukla oturmak nasip olsun inşallah:16:

Son düzenleme:
Back
X