Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Yeni gelin evini herşeyiyle hazırlamak ortalama ne kadar tutar?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Canım ben de yeni aldım esyalarimi
17000 mobilya
8000 beyaz esya
3000 salon tuttu
Diğerlerini ben de almadım arastirmadayim aldikca buradan paylasirim

Bizim 20000 civarı tutacak gb küçük parçalar kaldı şuanda sadece onlarıda içine koyarak hesaplarım böyle çıktı ki orta hallisini aldık herşeyin...

Bayanlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Şu an ayrıntılı cevap yazamıyorum en kısa zamanda daha iyi cevaplarla karşınızda olacağım :)) Birbirimiz destek olmamız lazım

Henüz araştırmalardayız geçen gün hesapladık 21 bin lira tutuyor yaklaşık olarak salon, gelinlik, kına, şeker, davetiye ıvır zıvır yok bunun içinde çatlayacağımm

vallahi biz de içinde boğulduk geçen fuarda gözümüz daha da korktu fotoğrafçısı kınası derken. Mobilya için dediğim yere vak vivensenin sitesine mutlaka fiyatlar çok uygun fıarda firma sahiplerile de konuştum şimdi alsan yaza getiriyorlar ürünlere de gördüm baktım oturdum çok beğendim. Bir sürü de seçenek var hem de her bütçeye göre. Çok zormuş bu işler vaklla herşey para

bende tam bu konularla uğraş içersindeyim... ayrıca çok zor beğenen biriyim, hakkımızda hayırlısı olsun düğünü bir buçuk ay kala eşyalarımızı alcaz inşallah :)....

bende mobilya olarak Doğtaş ve enza düşünüyorum ama vivensenin sitesine de baktım ürünleri hiç görmediğim için tereddüt duyuyorum, sizce nasıldı ürünler?

açıkcası görmeden önce bende kararsızdım. Kaliteli ürünler dilersen eve istediğin ürünün kumaşını da gönderiyorlar. İstediğim gibi çıkmazsa ne olcak dedim 1 hafta koşulsuz iade varmış beğenmezsen geri yolla diyorlar. Fiyatların bu kadar ucuz olmasının sebebi zaten mağaza olmamasıymış giderler çok oluyır ya öyle. Valla bana çok yardımcı oldular içime sindi zaten beğenmezsem geri yollarım. Bakın bence sizde düğün paketlerine çok uygun.

En çok merak ettiğim konulardan bir tanesiydi evlenmenin ne kadara mal olduğu, kişinin maddi durumuyla alakalı olsa da alınacaklar çok uçuk şeyler olmadıktan sonra 3 aşağı 5 yukarı ne kadara patlayacağı malum..

Çeyizime hala önemli eksiklerim olmasına rağmen bi 6-7 bin arası harcama yapmışımdır şuanlık, tahmninlerime göre 10 bini rahat bulacak, mobilya içinde 15 bin bütçe belirledik, beyaz eşya tv dahil 7-8 bin tutar diye düşündük, halı perde 3-5 bin arası, düğün mekanı 5 bin ile 8 bin, gelinlik konusunda şanslıyım akrabamınızın moda evi olduğundan bana baya bir uyguna mal olacak, ve daha görünmeyen bi dolu masraf, Allah yardımcımız olsun..

Son düzenleme:

nişanlım 23 nisanda askerden döncek inşallah. hazirana kadar yetiştirebilcekmiyiz bilemedim şimdi. o yüzden gözümle görüp almak istiyodum ama vivensede de çok tarz ürünler var. teşekkürler

nişanlım 23 nisanda askerden döncek inşallah. hazirana kadar yetiştirebilcekmiyiz bilemedim şimdi. o yüzden gözümle görüp almak istiyodum ama vivensede de çok tarz ürünler var. teşekkürler

valla canım bir bak, ben alacağım büyük ihtimalle aradan da çıksın istiyorum şimdi alıp %30unu ödeyeyip temmuza getirecekler sonra ödeceğim. Allah kavuştursun canım.

valla canım bir bak, ben alacağım büyük ihtimalle aradan da çıksın istiyorum şimdi alıp %30unu ödeyeyip temmuza getirecekler sonra ödeceğim. Allah kavuştursun canım.

amin cümlemizi... Aldığında fotolarınıda koyarsan memnun olurum :) zor işler Allah yardımcımız olsun

Canım gezdiğinde daha da netleşir emin ol. Bir de sana şöyle bi önerim olabilir. Mesela biz az çok baktık, en azından nerde ne beğendik belli kafamızda. Bazı yerlerde (özellikle mobilyada), peşin alımlarda deli dehşet indirim oluyor. Böyle yerler bulursanız ve beğendiğinz bşy çıkarsa, taksitle almak yerine kredi çekin peşin alın. Kredi faizi (ya da komisyonu her neyse işte), cebinizde kalan paranın yanında devede kulak kalıyor. Benim arkadaşım yemek odası beğendi 6.000 TL'ye, adamlar peşin parayı duyunca 3.200'e indiler çat diye. Bi iki pazarlıkla da 3 bine aldılar

Oooo süpermişşş 6 binlik takımı 3 bine almışlar biz ayrı şehirlerde olduğumuz için birlikte çıkıp bakamadık henüz sanırım askerden döndükten sonra ancak bakabiliriz. Ben sizden düğün salonu tavsiyesi isteyecektim maksimum 7000 TL ayırabileceğimizi söyledi nişanlım ve ben salonda değil kır düğünü olsun istiyorum ve bu bütçeye uygun olarak bulamıyorum maalesef.

Canım bulamıyorum diye bşy yok kesinlikle buluyosun ama uyguna getirmek istiyosan daha çok araştırman gerekiyo, illa ki bulunur. Biz yemekli anlaştık mesela ben de ilk fiyat almaya başladığımda ve çevremden duyduğum fiyatlara göre bittik biz diyodum. Arayınca gönlüne ve cebine uygun bşy çıkıyo.

Yemekli mi düşünüyosunuz canım? Bi de kaç kişi olucak düğün?

Son düzenleme:

250 kişi yemekli olsun diye konuşmuştuk. Ben saklıgöl diye bir yer buldum hoşuma gitti mekan ama hizmet nasıldır bilmiyorum hiç. Nişanlım arayacaktı bugün bilgi için. Aslında şehri simada hoş ama o aşıyor bizi püff

Canım saklıgölden fiyat almadım orayı bilmiyorum ama yemekli 7 bin biraz zor görünüyo cidden. Biz 200 kişi 10 bine anlaştık, 7 bin olmasın da 10 olsun 3 bin için kırmayalım birbirimizi :) Ama h.sonu olsun diye bi kriteriniz yoksa yardımcı olurlar. H.içi olabilir mi ona ne diyosunuz?

Benim fiyat tekliflerim evde kalmış şimdi işteyim. Bi bakiim sana akşam yeniden yaziim ben tamam mı ?

Son düzenleme:

Hafta içi olarak hiç konuşmadık pazar günü diye düşünmüştük. Tamam canım ilgin için teşekkür ederim :) birde sizin anlaştığınız mekanı da yazarsan sevinirim

Hafta içi olarak hiç konuşmadık pazar günü diye düşünmüştük. Tamam canım ilgin için teşekkür ederim :) birde sizin anlaştığınız mekanı da yazarsan sevinirim

Biz de pazar günü için RomaAntik Weddings diye bi yerle anlaştık bak bakalım beğenicek misin? Bi de çayyolunda wishes terrace la görüştük o da 10 bin demişti 200 kişi yemekli için, orayı da beğenmiştim ben ama tarih uymamıştı. Tarih uygunsa oraya da bakın derim.

Bu arada Romaantik te 2 "a" var dikkatli yaz, çok farklı şeyler çıkabiliyo :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…