Yeni gelinin kayınvalide ile yaşaması?

Kesinlikle kabul etme. Bunca sene oğluna güvenerek mi yaşamış. Bu zamana kadar nasıl gittiyse bundan sonra da öyle yaşasın. Ayrıca diğer çocuklari da büyük onlarla yaşasın.

Ah canım. Ben evlenene kadar daha doğrusu nisanliyken kaynanam neler söylerdi. Bütün işlerini ben yaparım zaten kimseye yaptırmam. Sen sadece oğlumla iyi ol bilmem neler. Evlendim bir hafta sonra harp çıktı, kayınbabam arkamda durdu o zamanlar uyuz kocamda anasigili tutardı. Aynı huyu sevgilinde görüyorum. Ben kocama ailesinin gerçek yüzünü gosterene kadar neler çektim şimdi olsa hiç uğraşmaz bosardim. Düşün artık

Mantıklı. Yalnız ev alma aşamasında kim ne kadar para koyduysa ortak tapu yapılsın. Yani annesinin adına almayın evi. Annesi içinde otursun ama tapu sahibi parayı verenler olsun. Bu arada ev alma aşamasında annesi o evi beğenmem burda oturmam falan diyecek. Evlenmeden önce bu ev işini halletmeye bakın sonra yine size kalmasın kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…