- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
O kadın kocasını boşamaz,onda rahat ol.Ama oğluna der ki,sizin huzurunuz bozulmasın diye boşanmadım,yoksa ben bu adamın derdini çekermiydim...Yani ben çözüm olarak aynı apartmanda farklı dairelerde oturmayı teklif ettim aslında ama :/ sonra burdan biraz okudum oralarda bile insanlar neler çekmiş bilmiyorum. Annesi iyi bir kadın tanıştım.ama sadece 1 kez tanışma fırsatım oldu 3-4 gün zaman geçirdik. Bir kötü niyetini,imasını birşeyini görmedim. Sırf bu sebepten 4 senemi verdiğim insandan ayrılma ihtimali çok kötü. Kesinlikle bunu da istemem. Ama şimdi annenle yaşamak istemiyorum desem açık açık biliyorsunuz ki siz de , ben kötü olucam ben nankör ben bencil olucam... bi de bana diyo ki sen aynı durumda olsan ben kesinlikle kabul ederdim bir an düşünmezdim. Duygusal bakıyor ama işte olaya.
Ha ayni ev ha ayni apartman degisen pek birsey olmaz yaniYani ben çözüm olarak aynı apartmanda farklı dairelerde oturmayı teklif ettim aslında ama :/ sonra burdan biraz okudum oralarda bile insanlar neler çekmiş bilmiyorum. Annesi iyi bir kadın tanıştım.ama sadece 1 kez tanışma fırsatım oldu 3-4 gün zaman geçirdik. Bir kötü niyetini,imasını birşeyini görmedim. Sırf bu sebepten 4 senemi verdiğim insandan ayrılma ihtimali çok kötü. Kesinlikle bunu da istemem. Ama şimdi annenle yaşamak istemiyorum desem açık açık biliyorsunuz ki siz de , ben kötü olucam ben nankör ben bencil olucam... bi de bana diyo ki sen aynı durumda olsan ben kesinlikle kabul ederdim bir an düşünmezdim. Duygusal bakıyor ama işte olaya.
4 sene icinde biyle bir sey soylemismiydi daha once ilk mi... annesinin haberi var hatta bu fikir annesinden cikti...Yani yapmayacak değilim ama bu söylediklerim de daima yapacağım anlamına gelmesin tabiki onu kastetmedim. Zaman zaman yaparım neden yapmayım. Bilmiyorum kafam çok karışık mesela her sabah gelen günaydın mesajı bugün Yok.ben de yazmadım.aklınca küs galiba bana,ama küsmeyle triple hallolacak mesele değil bu.anlayamıyor bunu işte. Of
Kabul etmeHerkese merhaba. Biraz uzun olabilir okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. Benim 4 yıllık bir ilişkim var. Ciddi düşünüyoruz şuan ikimizde sınavlara hazırlanma aşamasındayız.Erkek arkadaşımın babası annesi ona hamileyken vefat etmiş ve annesi hemen ikinci evliliğini yapmış ikinci eşinden de 2 çocuğu var.Onların da yaşları baya büyük biri 20 biri 18 yaşında. Şimdi sorun şu ki ekonomik özgürlüğü olmayan,hayatını sıkıntılar içinde geçirmiş bir kadın kendisi ve erkek arkadaşım boşanmalarını istiyor.Annesinin de boşanmayı tercih ettiğini söylüyor fakat bunun icin bi garantisi olmalıymış. Bu garanti de 1-sevgilimin işi 2-evi
Yani birlikte yaşamamız. Eğer bunu kabul edersem boşan diyecek annesine o da boşanacak resmen bunu duyurdu bana.Siz olsanız ne yapardınız. Kafam çok karışık. Ona uygun bir dille anlatmaya çalıştım bazı şeyleri ama... bilmiyorum işte.. bizim iş güç sahibi olmamız tam anlamıyla herşeyin oturması max 2-3 yılı bulursa 25 yaşımda yeni gelin kayınvalidem ile bir hayata merhaba mı diyeceğim yani...
noop benim eski esim de boyleydi , bana da cok enteresan geliyor bu durumbana annesiyle konuşup plan yapmışlar zaten gibi geliyor.
böyle yada değil ancak bu çocuğun annesine olan düşkünlüğü çok tuhaf. kadın annelik yapmamış 7 yaşından beri orda burda büyümüş mantık dışı geliyor bana.
Babam bacak kadarken annesi başkasıyla evlenmiş.Babamda uzak akrabaların yanında çalışıp sefil bir çocukluk yaşamış.bana annesiyle konuşup plan yapmışlar zaten gibi geliyor.
böyle yada değil ancak bu çocuğun annesine olan düşkünlüğü çok tuhaf. kadın annelik yapmamış 7 yaşından beri orda burda büyümüş mantık dışı geliyor bana.
noop benim eski esim de boyleydi , bana da cok enteresan geliyor bu durum
ama cocukken anneleri tarafindan terk edilen erkekler buyuduklerinde annelerine kendilerini sevdirmek icin herseyi yapiyorlar
Babam bacak kadarken annesi başkasıyla evlenmiş.Babamda uzak akrabaların yanında çalışıp sefil bir çocukluk yaşamış.
Bana analık mı yaptı dediği kadın için kul köle oldu sonra.Sadece o da değil boşanan üvey bacısı için bize hayatı zehir etti.
Demem o ki öyleleri daha kıymetli oluyor zamanla.
sanirim cocukken psikolojik olarak ben kotu cocuk oldugum icin annem beni terk etti diye dusunuyorlar ve icgudusel olarak buyuduklerinde ona bir yaranma vr kendilerini sevdirme cabasi.oluyor , ben olsam yuzune tukururdum ama benim ex ne yapacagini sasirirdi kadini gordugundeçok enteresan normal olanı mümkün mertebe hayatından uzak tutmak olmalı oysa.
milana konu sahibesi dikkate alsın bunu eski eş:)
kötü ol bencil ol nankör ol ama şimdiden ol canım evlenice olmaktan iyidir şimdi kümse yüzünü göstermez evlenince görürsün herkes yazmış sakın kabul etmeYani ben çözüm olarak aynı apartmanda farklı dairelerde oturmayı teklif ettim aslında ama :/ sonra burdan biraz okudum oralarda bile insanlar neler çekmiş bilmiyorum. Annesi iyi bir kadın tanıştım.ama sadece 1 kez tanışma fırsatım oldu 3-4 gün zaman geçirdik. Bir kötü niyetini,imasını birşeyini görmedim. Sırf bu sebepten 4 senemi verdiğim insandan ayrılma ihtimali çok kötü. Kesinlikle bunu da istemem. Ama şimdi annenle yaşamak istemiyorum desem açık açık biliyorsunuz ki siz de , ben kötü olucam ben nankör ben bencil olucam... bi de bana diyo ki sen aynı durumda olsan ben kesinlikle kabul ederdim bir an düşünmezdim. Duygusal bakıyor ama işte olaya.
Annesine bir ev almaya karar verdi kardeşleriyle birlikte eğer boşanırlarsa. İş açısından biz sürekli yer değiştirebiliriz belki eğer bu ihtimal olursa zaten diğerlerinin olduğu şehirde olmazsa da yine kim daha uygun olursa biraz yakın bir ev almayı kabul etti
annesi boşanıp kendine yeni bir yuva kuracak diye ben neden yuvamdan olayım. asla kabul etmem.Herkese merhaba. Biraz uzun olabilir okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. Benim 4 yıllık bir ilişkim var. Ciddi düşünüyoruz şuan ikimizde sınavlara hazırlanma aşamasındayız.Erkek arkadaşımın babası annesi ona hamileyken vefat etmiş ve annesi hemen ikinci evliliğini yapmış ikinci eşinden de 2 çocuğu var.Onların da yaşları baya büyük biri 20 biri 18 yaşında. Şimdi sorun şu ki ekonomik özgürlüğü olmayan,hayatını sıkıntılar içinde geçirmiş bir kadın kendisi ve erkek arkadaşım boşanmalarını istiyor.Annesinin de boşanmayı tercih ettiğini söylüyor fakat bunun icin bi garantisi olmalıymış. Bu garanti de 1-sevgilimin işi 2-evi
Yani birlikte yaşamamız. Eğer bunu kabul edersem boşan diyecek annesine o da boşanacak resmen bunu duyurdu bana.Siz olsanız ne yapardınız. Kafam çok karışık. Ona uygun bir dille anlatmaya çalıştım bazı şeyleri ama... bilmiyorum işte.. bizim iş güç sahibi olmamız tam anlamıyla herşeyin oturması max 2-3 yılı bulursa 25 yaşımda yeni gelin kayınvalidem ile bir hayata merhaba mı diyeceğim yani...
Annesine bir ev almaya karar verdi kardeşleriyle birlikte eğer boşanırlarsa. İş açısından biz sürekli yer değiştirebiliriz belki eğer bu ihtimal olursa zaten diğerlerinin olduğu şehirde olmazsa da yine kim daha uygun olursa biraz yakın bir ev almayı kabul etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?