Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Bende igneleri farklidir diye avutup girmistim iceri,ayni bize uyguladiklari koca igneyi gorunce afalladim :) Kan damlayarak aliniyor bide damlayana kadar pihtilasiyor bunlar can sıkıyor sadece..Bide yedek aliyorlar..
Oyyy market seruvenleride bi degisik ufakliklarin
Bakalim bizleri ne suprzler bekliyor :)
Seni ikizlerle hayal ettim :)

Kizceler gunaydinn hepinizee...
PLOJOCUM gozlerim doldu sen anlatirkn canindan can kopmasi oyle bisi sanirim :'(
Hepimiz birbirimizi seviyoruz ne guzelllll oleeyyyy

Diyorum ya biliyorsun boyle seyleri ama o an baska oluyor iste :) neyse ki buna sukur..

Sende artik yormasan bi kendini diyorum :)
Gezsen fln bol bol,sıcak sisirebilir belki odemin oluyor mu bilmiyorum ama gunesten yararlan tam zamani..Kaganda daha cok eylul gb tanissa gunesle tmmdir :)

Tam olarak diildir illaki am anliyorum canim seni. Evladin dusuncesj bile baska oluyor..
Odemim olmadi hic ama gunde yarimsaat aksamlari cikiyorum yuruyuse hafta sonlari kocisle cikiyorum. Ama biraz fazla yuruyunce kasilma oluyor korkuyorum doktorum fazla yurume dedi...araba kullanmasida zor oluyor artik hafta sonu anacim gelio kesin lik lik gezeriz biz anamla :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şekerim tatilde birlikte gittiğimiz ailenin biri 4 diğeri 1 yaşında 2 çocukları vardı demiştim ya, eşime çok güveniyorum ben o konuda..... Allah kv me de uzun ömür verirse çocuklar marketi biraz zor görür çocuklar mı, ikiz miiii işte de bi abi sürekli üçüz üçüz, geliyo üçüzler, bi kere de kurtarırsın diyo da..... hı hı diyom bi kere de, -elimi dudaklarıma götürüp puuuuffffff bırım bırım bırım diye 4 parmağımı dudaklarımda gezdirip- bi kere de kırıyım istiyon galiba..... dua zamanına denk gelcek diye korkmuyo değilim hani

he ben esnegım bıldgn panda olcam ama gorun bakın kendıme panda ısmını taktım cok sevıom o ısmı

cok thankyou kusum bakalım babanemın durumu pek ıyı deıl hayatı dahada zorlastı ayagnı kırnca hyrlısı bakalım ne olcak

cocuklar ve market mı dusunmek bıle ıstemıyorum aman tanrımm tam bır canavara donusuyorlarrrrrrrrrrrrrrr

kızlar ben artık ne gycegmı bılemıyorum gardrobum agzına kadr dolu ama ben kac gundr aynı seylerı gyıorum esnek cok bsyım yok kotlar kumas pantolonlar gomlekler bluzlar bodyler hıc bsy olmuo artk bana gycek bsyım kalmadı hafta sonu alısvers yapıcam bı kac parca penye elbıse alayım dıyorum yazı elbıselerle gecrmek ıstyrm ne dersnz aradgm gbı bsy bulrsam bıkac renk alcm artk her sabah ne gycem dıe dusunmekten sıkıldm esımde rahatsz olmaya basladı bnm uzuldgmu gorunce .... pazar gunu bsyler baktm ama bulamadm bugun tekrar bakıcam offf dolabmdakı her seyı kaldrcam bu yaz gymek hayal oldu

yoo değiştirmedi canım öyle gezindi sonra yürüyüşe çıkmak için kıyafeterini giydi çıktı.

canımm normal artık kıyafetlerinin olmaması hamişlik böyle bir şey işte
alırsın hafta sonu cicilerini giyersin

kızlar bide gece ilginç bir rüya gördüm.
bizim yatağımız camla paralel bende cam tarafında uyuyorum.
rüyamda yatakta sırt üstü uyuyormuşum artık sabah olmuş gözlerimi bir açıyorum perde değişmiş.
beyaz bir tül perde uçları m şeklinde ve uçalrında kırmızı dantel gibi bir şey var çokta çirkin bir perde.
eşime diyorumki acaba annen bana sormadan neden benim odamın perdesini değiştirip bu çirkin perdeyi astıki diyorum.
nasıl sinirleniyorum rüyamda bile beni delirtti.

sonra tabirlere baktım perde görmek gizlenilen bir şeyler olduğu anlamı taşıyormuş.
acaba kv bizden bir şeyler mi gizliyor ya anlayamadım.

tünaydın benim sevgi dolu arkadaşlarımmm
ben de hepiciğinizi pek çok seviyorum kiii
şükür bu sayfay gördüğüm güne

kıyamam kuzummm....öncelikle kuzenine de geçmiş olsun canım..
ama ben bebekler bizden daha az acı hisseder diye duymuştum sinir sistemleri az gelişmişmiş de korkudan ağlarlarmış..
ama benim de gözlerim doldu okurken...
Sezeni bol bol koklayıp öpseydin...
neyse en sonunda kabı tutturmuşunuz ben bile oh be dedim sonunda

valla ben de öyle oldum okuyunca
sen yeni evlisin giyemiyorsun o maşallah rahatça giyiyor..
ama ne yapıcan majorcum bişey de denmez ki...
ya sabır dicen mecbur..

canım inşallah ikizlerin olur...
benim eşim çok istiyordu...nedense hala umudu var bi yerlerde saklanıyor mu diye
ama bakması gerçeten zor..
ayın 26sına az kaldıııı

canım 4.ayına giirdin normal artık kıyafetlerinin olmaması..
yavaştan hamiş patolonlarına falan baksana...
hiç de moralini bozma bebiş var ordaaaa
ben de yeni bir şey alırken bir beden büyük alıyorum en azından yazı çıkarayım diye..
ama gidişatım nasıl olur bilemedim...

hayır olsun canım...
baksana bilinçaltında bile kv var...
ayy yoksa düğünde kısmet çıktı da onu mu saklıyor hadi inşallah

normalde işte zaten 40 beden gyınıodm yakında 44 gycem sanırım off psıkolojm alt ust plojo gbı zayf anne olamcam yaaa

valla bn senn kayın valıde ve gorumcenden her seyı beklerm ama ruyalarn tersi cıkar derler o yuzden bozma moralını canım bsy yoktur ıcını ferah tut kı bsyler saklıolarsada alllaha yakın sana uzak olsunlar

ben ne alcgmıda bılmıorm ne kdr kılo alcgmı kestıremıorm 1 beden buyuk alsam ya ılerde onlarda kucuk gelrse ben habıre kıyafete yatrmmı yapcam :26:hamıle pantolonu alcam cnm da ondan zıyade penye uzun elbıseler alım dıorm sıfır kol ferah ferah gezeym smdı pantoloon ustune bluz derdı de var sıkıntıya gelemıorm yaa ıcım daralıo

artık dıyete baslıcam kalsıyumumu eksık etmıcem onun dısında zararlı ne varsa yemıcem hamurdu yaglıydı patatestı bunlar yok sekerlıyı cok tuketıodum bı kac zamndr sekerlemı sadece meyveden alıyrm bu tempoda gdersm cok sısmem sanrm annem gbı olmak ıstyrm annem manken gbymıs benı dogurdgnda gercı smdıde fena sayılmaz bana kızım sen neyle beslenıosn bu ne hal dıyıp duruo o da moralımı cok bozmak ıstemıo ama benm halımıde begenmıo bıraz kontrol edermsn kendını lutfen dıo bana

Major bnce ne hayatını nede düşüncelerini erteleme
Hayatını yaşa takmamaya çalış. Kv seksi giyiniyosa sen daha çok Seksi giyin

Tunaydn kızlar
Bn yine annemlerdeym. .okuyorum ama pek cvp yazamıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ohh o zaman tmmdir :)
Sen yine de evdede cok yorulma canim ya hep bisylerle ugrasiyorsun ya da biz oyle cok yoruldugunu hissediyoruz bilemedim..

Onu da yazdim sildim biliyor musun :)
Gerci senin esin ikisinlede bas eder yazmistim :)
Zor olur ama bence cok superde olur 3 tane :)))

he ben esnegım bıldgn panda olcam ama gorun bakın kendıme panda ısmını taktım cok sevıom o ısmı

Yok esneksin ya cok gerginlesmezsin :) belki :)
Sen yine de hepten kesme yediklerinide az ye :)
Bi de kizcee gobisi,kasiklari,belini yanlari,kol arkalarini,dizlerinin arkasi alt baldirini kremlemelere basla simdiden :)
Ya da kisa yoldan her yerine suruver ama ben catlayabilecek yerleri saydim :)
3. Aydan sonra basladim ben ilk hicbisy olmuyor gb ama ise yaradi en son ay cok hizli buyumeden sadece gobisimin sol alt tarafi catladi biraz Sezen hanim genelde orada ikamet ediyordu :)))))
Ve elbise fikri super bence :)
Az zamanda olsa bisynolmaz deyip sıkı birsey giyme..
Bide beni ornek alma ya benim etim ne budum ne zaten kilo alsaydimm boyum uzunda degil tekerlek gb yuvarlanirdim :))

Hayir olsun insallah..Sweatin yorumuda guzel
Ilk iyiye yorulmalidir ruya hatta bu yuzden cesmeyi ac suya anlat derler :)
Iyiye yor canim :) o gizli sey guzel bir supriz olsun insallah :)
Kayinvalidene bisy diyemiyorum artik..

Son düzenleme:

Yakin olsak bomba olurmus siz annenle biz annemle :)

Sagol kizcem
Bende oyle biliyorum ama iste ici aciyor insanin :) baska bebekte olsa acir kendi evladinada kiyamiyorsun iste :) onlar caresiz gbler ya huzunlu oluyor :)

penye uzun elbiseler süper fikirv
bana elbise hiç yakışmıyor göbeğim çıkınca giyicem ama en rahat elbise..
takma kafan nenacım...gaz falan da oluyor şişiyor mideler..
hep zayıflıyım isterdim ama son 3 haftadır makarnadan başka doğru düzgün bi şey yiyemiyorum zevkle yemek yemeyi özledim...
o yüzden Allah sağlık versin kilolar verilir kii

tünaydın prenses...
taktik güzelmiş
Yakin olsak bomba olurmus siz annenle biz annemle :)

Sagol kizcem
Bende oyle biliyorum ama iste ici aciyor insanin :) baska bebekte olsa acir kendi evladinada kiyamiyorsun iste :) onlar caresiz gbler ya huzunlu oluyor :)

acımaz mı kuzum senin yazdıklarını okurken ağlıcaktım nerdeyse
bu arada senden mi etkilendim bilmiyorum bebeğimi emziriyodum rüyamda
ve mis gibi kokuyordu annlatılmaz yok böyle koku gerçek gibi...
hiç uyumasın hep emziriym diyordum

rüyası bile güzelmiş..

kocamı koltuk altında bi kız çocuğu, kıvırcık saçlarıyla debelenip duran , diğer koltuk altında da bi paşayla yine debelenip duran market içinde hulk gibi yürürken hayal ettim..... ağzından köpükler saçıyo olabilir
diğer uslu olan ve yarı uyuklayan hatun da ben de olsun.... uslu kızım benimmmmmmm

inşallah bakalım bıde esnek oldgm ıcn catlagmda cok olmaz belkı unutyrm ama bugun badem yagı alcam krem yerıne onu surmek ıstyrm sen krem olark ne kullanmıstın

elbıse mecbur kızım yazın pantolonu pek gymıcemesnek elbıseler alcam yakıssın yakısmasn mazeret var bebıs var o sebeple bol bol gezerm püfür püfür elbiselerle hehe

kızlar ben dikiş makinası almak istiyorum ama daha önce hiç dikiş makinası kullandın mı derseniz tabiki kullanmadım
ama kullanmak öğrenmek istiyorum.
kendi dikişimi dikmek istiyorum
Singer Promise 1412 diye bir makina buldum yeni başlayanların kullanımına uygunmuş.
ben dedimki bu işten plojo anlar heralde bir göz atsan be canım yapabilir miyim olur mu benim işim

Son düzenleme:

valla düğündemi çıktı yoksa köydemi çıktı bilmiyorum ama geçen gün arkadaşı falında sana yüzük ve ev görünüyor demişti.
o da yok canım kızım var önce o evlensin falan dedi.
valla bilmiyorum evlenir mi ama onun yerinde benim annem olsa evlenmesini istemezdim heralde
ama benim eşim hiç öyle düşünmüyor evlenebilir diyor çok genç olduğunu yalnız olmasını istemediğini söylüyor.
benim kocam çok değişik bir insa ya canım o benim

olsun canım sen dikkat yinede çok kilo alma sana zarar sonra.
plojoya ne bakıyosun o zaten minik bir şeymiş tabi zayıf anne olur

Major bnce ne hayatını nede düşüncelerini erteleme
Hayatını yaşa takmamaya çalış. Kv seksi giyiniyosa sen daha çok Seksi giyin

valla ben ondan çekindiğime giymiyordum artık bende giycem hıhh

Hayir olsun insallah..Sweatin yorumuda guzel
Ilk iyiye yorulmalidir ruya hatta bu yuzden cesmeyi ac suya anlat derler :)
Iyiye yor canim :) o gizli sey guzel bir supriz olsun insallah :)
Kayinvalidene bisy diyemiyorum artik..

inşallah güzel bir sürprizdir. aslında hep benden bir şeyler sakladıklarını düşünüyorum ben ondan mı böyle rüya gördüm acaba :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…