- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.321
ben de hepinizi seviyom kiiiiiiii
ahhh plojooocummmm..... sezenciki düşündüm bi an, ben de yeğenimden kan alırlarken ağlamıştım ama az yavaş olun canını yakıyosunuz diye de çıkışmıştımcanını yakmadan kan almak olabilir bi şey mi bilemiyorum tabi
bununla beraber akşam markete uğradım, Allahım o nasıl sesssss.... annesi kızım bi geçirelim sonra açcaz dese de, başka şeylerle avutmaya çalışsa da ortalığı ayağa kaldırıyo..... annelik aşırı sabır işi.... Allah yardımcınız olsun....böyle oldum resmen....
NENACIK geçmiş olun babaannene(tam hatırlayamadım) inşallah çarçabuk iyileşir dde siz de tatilinize gidersiniz.......
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş, sefalar getirmişler.....
Svityyy, asen, çikolata öporum kızlar hepiciğiniziiii
Kizceler gunaydinn hepinizee...
PLOJOCUM gozlerim doldu sen anlatirkn canindan can kopmasi oyle bisi sanirim :'(
Hepimiz birbirimizi seviyoruz ne guzelllll oleeyyyy
Diyorum ya biliyorsun boyle seyleri ama o an baska oluyor iste :) neyse ki buna sukur..
Sende artik yormasan bi kendini diyorum :)
Gezsen fln bol bol,sıcak sisirebilir belki odemin oluyor mu bilmiyorum ama gunesten yararlan tam zamani..Kaganda daha cok eylul gb tanissa gunesle tmmdir :)
Bende igneleri farklidir diye avutup girmistim iceri,ayni bize uyguladiklari koca igneyi gorunce afalladim :) Kan damlayarak aliniyor bide damlayana kadar pihtilasiyor bunlar can sıkıyor sadece..Bide yedek aliyorlar..
Oyyy market seruvenleride bi degisik ufakliklarin
Bakalim bizleri ne suprzler bekliyor :)
Seni ikizlerle hayal ettim :)
Bebis gobisi 4-5 aylarda tam cikmaya basliyor..istisnalar vardir tabii..Ama normalde de gobegin varsa bebis icin olan hemen sırıtmaz,esnektirde senin vucut cok sismez gb me geliyor :)
Tabii olaganda iste kucucuk elini yumruk gb tutup kolunu sıkıyorlar surekli ve buna ragmen damla damla iniyor kan uzun suruyor,ondan sıkıcı biraz :)
Allahtan dirayetliyim..Ama tabii uzulmedende olmuyor,cani ne kadarcik ki diye dusunuyorsun..
Posette,poset gb serumlar olur ya onlar gb kucucuk,ustu yapiskanli,kusuna yapistiriyorlar oyle bagliyosun altini o duruyor icine dolmasi idrarda yarim saati gecmeden verilmesi gerekiyor..Erkeklerde kolay oluyormus malum:)))
Kalca cikikligi icin ultrasonda rutin bi kontrol 1 ayi doldurduktan sonra yapiliyor her bebege,anne karninda ya da dogumda olabilirmis..Erken teshis icin önlem..
ben de hepinizi seviyom kiiiiiiii
ahhh plojooocummmm..... sezenciki düşündüm bi an, ben de yeğenimden kan alırlarken ağlamıştım ama az yavaş olun canını yakıyosunuz diye de çıkışmıştımcanını yakmadan kan almak olabilir bi şey mi bilemiyorum tabi
bununla beraber akşam markete uğradım, Allahım o nasıl sesssss.... annesi kızım bi geçirelim sonra açcaz dese de, başka şeylerle avutmaya çalışsa da ortalığı ayağa kaldırıyo..... annelik aşırı sabır işi.... Allah yardımcınız olsun....böyle oldum resmen....
NENACIK geçmiş olun babaannene(tam hatırlayamadım) inşallah çarçabuk iyileşir dde siz de tatilinize gidersiniz.......
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş, sefalar getirmişler.....
Svityyy, asen, çikolata öporum kızlar hepiciğiniziiii
şekerim tatilde birlikte gittiğimiz ailenin biri 4 diğeri 1 yaşında 2 çocukları vardı demiştim ya, eşime çok güveniyorum ben o konuda..... Allah kv me de uzun ömür verirse çocuklar marketi biraz zor görürçocuklar mı, ikiz miiii işte de bi abi sürekli üçüz üçüz, geliyo üçüzler, bi kere de kurtarırsın diyo da..... hı hı diyom bi kere de, -elimi dudaklarıma götürüp puuuuffffff bırım bırım bırım diye 4 parmağımı dudaklarımda gezdirip- bi kere de kırıyım istiyon galiba..... dua zamanına denk gelcek diye korkmuyo değilim hani
Tabi canim kiyamiyorsun iste..Topuk kaninda hic aglamamisti :) neyse oldu bitti bugunde ası var,Allah beterini gostermesin insanlar nelerle ugrasiyor,buna da sukur..
Masallah kıvırcıgada,Allah nice nice yaslarini gostersin saglikla,kocaman olmus bile :)
Kayinvaliden sozun bittigi yerde.....
Pes diyorum gercekten baska denecek pek bisy yok galiba..
Ugrasilasi insanlar degiller major bir kez daha anladim..Senin tek caren esin,digerlerine bosuna bir kelime etmeye gerek yok bence pek anlayacak kafada degiller belli ki..
Sonrasini merak ettim,degistirmedi mi uzerini?
kızlar ben artık ne gycegmı bılemıyorum gardrobum agzına kadr dolu ama ben kac gundr aynı seylerı gyıorum esnek cok bsyım yok kotlar kumas pantolonlar gomlekler bluzlar bodyler hıc bsy olmuo artk bana gycek bsyım kalmadıhafta sonu alısvers yapıcam bı kac parca penye elbıse alayım dıyorum yazı elbıselerle gecrmek ıstyrm ne dersnz aradgm gbı bsy bulrsam bıkac renk alcm artk her sabah ne gycem dıe dusunmekten sıkıldm esımde rahatsz olmaya basladı bnm uzuldgmu gorunce .... pazar gunu bsyler baktm ama bulamadm bugun tekrar bakıcam offf dolabmdakı her seyı kaldrcam bu yaz gymek hayal oldu
Eskidikce kendini yeni hisseden,her daim asık,taze matruskaniz geldi
Bugun cok yorucuydu..
Halamin oglu ameliyat oldu hem ona gittik hemde Sezen'i aylik kontrole..
Doktor sarılık icin test istedi halbuki gecmisti ama iste bi kere akla girince yaptirmasak icimiz icimizi yerdi..
Ama o minicik ellerinden kan aldilar ikisindende.........tarifsiz...
Sonra da kucuk tuvaletini bekledik,yapistirdiklari kucuk poset gb sey durmadi 2 kere bosa gitti,bu zaman araliginda halamin oglunun odasinda durduk,emistik,agladi..
Annem hemsireye dedi tutalim dedi o yapacak hemsire hanim cok biliyor ya yine o yapiskan seyden getirirken Sezen alti acilinca isedi yine bosa gitti..
En sonunda odada cikardim o dandik poseti sinirlendim,sonra uyaninca annemle tuttuk..Tuvalete tutar gb tutunca e e e dedikce buyugunu pşş pşş dedikce kucugunu yapti kaba tutturdum :)
Allahtan yetti..
Tahlillerde bisy cikmadi sadece idrara carsamba bakilacak ve kalca cikikligi icin ultrasonumuz var..
Biara kan alinirken duramayacaktim sonra hemen kendime gelip ben kacabilirim ama o kacamaz ve en cok bana ihtiyaci var dedim,orda biraz daha buyudum sanirim,hala gozlerim doluyor yazarken bile..
Günaydnn kızlarr nasılsınız bakalımm??
canım valla öyle bir standart yok galiba ben buraya geldiğim 3 ya da 4 aylık evliydim şimdi nerdeyse 1 sene olacak hala yeni gelinim
ayy yavrumm benim kıyamaz tabi insan küçücük yavruna gözünün önünde iğneyi batırıyorlar. ağlıyor oda tabi insanın içi gider.
ama normal şeyler bunlar tatlım sağlık için gerekli yapacak bir şey yok katlanmak zorundasın.
benim kuzenimin kızının topuğundna kan aldıklarında yanındaydım nasıl ağlamıştı yavrucak
şimdi kocaman kız oldu 8 yaşında kıvır kıvır saçları olan bir cimcime
bu arada kızlar bu sabah bir uyandım kv mutfakta kahvaltı hazırlıyor tamam buraya kadar normal
ama geceliğini görünceaynen böyle oldum.
yahu dedim ben bunlar yüzünden geceliklerimi giyemiyorum kocama süslenemiyorum kv'ye bak giymiş seksi gecelikleri
50 yaşında kadın kalkmış bide kahvaltı hazırlıyor o halde.
insan oğlundan utanır azcık kalkacak görecek der üstüne bir şey alır bari.
allahım beni nasıl insanlara denk getirdin yarabbim benim sınavım neden bu
şekerim tatilde birlikte gittiğimiz ailenin biri 4 diğeri 1 yaşında 2 çocukları vardı demiştim ya, eşime çok güveniyorum ben o konuda..... Allah kv me de uzun ömür verirse çocuklar marketi biraz zor görürçocuklar mı, ikiz miiii işte de bi abi sürekli üçüz üçüz, geliyo üçüzler, bi kere de kurtarırsın diyo da..... hı hı diyom bi kere de, -elimi dudaklarıma götürüp puuuuffffff bırım bırım bırım diye 4 parmağımı dudaklarımda gezdirip- bi kere de kırıyım istiyon galiba..... dua zamanına denk gelcek diye korkmuyo değilim hani
kızlar ben artık ne gycegmı bılemıyorum gardrobum agzına kadr dolu ama ben kac gundr aynı seylerı gyıorum esnek cok bsyım yok kotlar kumas pantolonlar gomlekler bluzlar bodyler hıc bsy olmuo artk bana gycek bsyım kalmadıhafta sonu alısvers yapıcam bı kac parca penye elbıse alayım dıyorum yazı elbıselerle gecrmek ıstyrm ne dersnz aradgm gbı bsy bulrsam bıkac renk alcm artk her sabah ne gycem dıe dusunmekten sıkıldm esımde rahatsz olmaya basladı bnm uzuldgmu gorunce .... pazar gunu bsyler baktm ama bulamadm bugun tekrar bakıcam offf dolabmdakı her seyı kaldrcam bu yaz gymek hayal oldu
kızlar bide gece ilginç bir rüya gördüm.
bizim yatağımız camla paralel bende cam tarafında uyuyorum.
rüyamda yatakta sırt üstü uyuyormuşum artık sabah olmuş gözlerimi bir açıyorum perde değişmiş.
beyaz bir tül perde uçları m şeklinde ve uçalrında kırmızı dantel gibi bir şey var çokta çirkin bir perde.
eşime diyorumki acaba annen bana sormadan neden benim odamın perdesini değiştirip bu çirkin perdeyi astıki diyorum.
nasıl sinirleniyorum rüyamda bile beni delirtti.
sonra tabirlere baktım perde görmek gizlenilen bir şeyler olduğu anlamı taşıyormuş.
acaba kv bizden bir şeyler mi gizliyor ya anlayamadım.
yoo değiştirmedi canım öyle gezindi sonra yürüyüşe çıkmak için kıyafeterini giydi çıktı.
canımm normal artık kıyafetlerinin olmaması hamişlik böyle bir şey işte
alırsın hafta sonu cicilerini giyersin
rüyamda yatakta sırt üstü uyuyormuşum artık sabah olmuş gözlerimi bir açıyorum perde değişmiş.
beyaz bir tül perde uçları m şeklinde ve uçalrında kırmızı dantel gibi bir şey var çokta çirkin bir perde.
eşime diyorumki acaba annen bana sormadan neden benim odamın perdesini değiştirip bu çirkin perdeyi astıki diyorum.
sonra tabirlere baktım perde görmek gizlenilen bir şeyler olduğu anlamı taşıyormuş.
tünaydın benim sevgi dolu arkadaşlarımmm
ben de hepiciğinizi pek çok seviyorum kiii
şükür bu sayfay gördüğüm güne
kıyamam kuzummm....öncelikle kuzenine de geçmiş olsun canım..
ama ben bebekler bizden daha az acı hisseder diye duymuştum sinir sistemleri az gelişmişmiş de korkudan ağlarlarmış..
ama benim de gözlerim doldu okurken...
Sezeni bol bol koklayıp öpseydin...
neyse en sonunda kabı tutturmuşunuz ben bile oh be dedim sonunda
valla ben de öyle oldum okuyunca
sen yeni evlisin giyemiyorsun o maşallah rahatça giyiyor..
ama ne yapıcan majorcum bişey de denmez ki...
ya sabır dicen mecbur..
canım inşallah ikizlerin olur...
benim eşim çok istiyordu...nedense hala umudu var bi yerlerde saklanıyor mu diye
ama bakması gerçeten zor..
ayın 26sına az kaldıııı
canım 4.ayına giirdin normal artık kıyafetlerinin olmaması..
yavaştan hamiş patolonlarına falan baksana...
hiç de moralini bozma bebiş var ordaaaa
ben de yeni bir şey alırken bir beden büyük alıyorum en azından yazı çıkarayım diye..
ama gidişatım nasıl olur bilemedim...
hayır olsun canım...
baksana bilinçaltında bile kv var...
ayy yoksa düğünde kısmet çıktı da onu mu saklıyor hadi inşallah
Günaydnn kızlarr nasılsınız bakalımm??
canım valla öyle bir standart yok galiba ben buraya geldiğim 3 ya da 4 aylık evliydim şimdi nerdeyse 1 sene olacak hala yeni gelinim
ayy yavrumm benim kıyamaz tabi insan küçücük yavruna gözünün önünde iğneyi batırıyorlar. ağlıyor oda tabi insanın içi gider.
ama normal şeyler bunlar tatlım sağlık için gerekli yapacak bir şey yok katlanmak zorundasın.
benim kuzenimin kızının topuğundna kan aldıklarında yanındaydım nasıl ağlamıştı yavrucak
şimdi kocaman kız oldu 8 yaşında kıvır kıvır saçları olan bir cimcime
bu arada kızlar bu sabah bir uyandım kv mutfakta kahvaltı hazırlıyor tamam buraya kadar normal
ama geceliğini görünceaynen böyle oldum.
yahu dedim ben bunlar yüzünden geceliklerimi giyemiyorum kocama süslenemiyorum kv'ye bak giymiş seksi gecelikleri
50 yaşında kadın kalkmış bide kahvaltı hazırlıyor o halde.
insan oğlundan utanır azcık kalkacak görecek der üstüne bir şey alır bari.
allahım beni nasıl insanlara denk getirdin yarabbim benim sınavım neden bu
Tam olarak diildir illaki am anliyorum canim seni. Evladin dusuncesj bile baska oluyor..
Odemim olmadi hic ama gunde yarimsaat aksamlari cikiyorum yuruyuse hafta sonlari kocisle cikiyorum. Ama biraz fazla yuruyunce kasilma oluyor korkuyorumdoktorum fazla yurume dedi...araba kullanmasida zor oluyor artik hafta sonu anacim gelio kesin lik lik gezeriz biz anamla :)
he ben esnegım bıldgn panda olcam ama gorun bakın kendıme panda ısmını taktım cok sevıom o ısmı
Major bnce ne hayatını nede düşüncelerini erteleme
Hayatını yaşa takmamaya çalış. Kv seksi giyiniyosa sen daha çok Seksi giyin
Tunaydn kızlar
Bn yine annemlerdeym. .okuyorum ama pek cvp yazamıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tünaydın benim sevgi dolu arkadaşlarımmm
ben de hepiciğinizi pek çok seviyorum kiii
şükür bu sayfay gördüğüm güne
kıyamam kuzummm....öncelikle kuzenine de geçmiş olsun canım..
ama ben bebekler bizden daha az acı hisseder diye duymuştum sinir sistemleri az gelişmişmiş de korkudan ağlarlarmış..
ama benim de gözlerim doldu okurken...
Sezeni bol bol koklayıp öpseydin...
neyse en sonunda kabı tutturmuşunuz ben bile oh be dedim sonunda
normalde işte zaten 40 beden gyınıodm yakında 44 gycem sanırım off psıkolojm alt ust plojo gbı zayf anne olamcam yaaa
valla bn senn kayın valıde ve gorumcenden her seyı beklerm ama ruyalarn tersi cıkar derler o yuzden bozma moralını canım bsy yoktur ıcını ferah tut kı bsyler saklıolarsada alllaha yakın sana uzak olsunlar
ben ne alcgmıda bılmıorm ne kdr kılo alcgmı kestıremıorm 1 beden buyuk alsam ya ılerde onlarda kucuk gelrse ben habıre kıyafete yatrmmı yapcam :26:hamıle pantolonu alcam cnm da ondan zıyade penye uzun elbıseler alım dıorm sıfır kol ferah ferah gezeym smdı pantoloon ustune bluz derdı de var sıkıntıya gelemıorm yaa ıcım daralıo
tünaydın prenses...Major bnce ne hayatını nede düşüncelerini erteleme
Tunaydn kızlar
Bn yine annemlerdeym. .okuyorum ama pek cvp yazamıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yakin olsak bomba olurmus siz annenle biz annemle :)
Sagol kizcem
Bende oyle biliyorum ama iste ici aciyor insanin :) baska bebekte olsa acir kendi evladinada kiyamiyorsun iste :) onlar caresiz gbler ya huzunlu oluyor :)
Ohh o zaman tmmdir :)
Sen yine de evdede cok yorulma canim ya hep bisylerle ugrasiyorsun ya da biz oyle cok yoruldugunu hissediyoruz bilemedim..
Onu da yazdim sildim biliyor musun :)
Gerci senin esin ikisinlede bas eder yazmistim :)
Zor olur ama bence cok superde olur 3 tane :)))
Yok esneksin ya cok gerginlesmezsin :) belki :)
Sen yine de hepten kesme yediklerinide az ye :)
Bi de kizcee gobisi,kasiklari,belini yanlari,kol arkalarini,dizlerinin arkasi alt baldirini kremlemelere basla simdiden :)
Ya da kisa yoldan her yerine suruver ama ben catlayabilecek yerleri saydim :)
3. Aydan sonra basladim ben ilk hicbisy olmuyor gb ama ise yaradi en son ay cok hizli buyumeden sadece gobisimin sol alt tarafi catladi biraz Sezen hanim genelde orada ikamet ediyordu :)))))
Ve elbise fikri super bence :)
Az zamanda olsa bisynolmaz deyip sıkı birsey giyme..
Bide beni ornek alma ya benim etim ne budum ne zaten kilo alsaydimm boyum uzunda degil tekerlek gb yuvarlanirdim :))
Hayir olsun insallah..Sweatin yorumuda guzel
Ilk iyiye yorulmalidir ruya hatta bu yuzden cesmeyi ac suya anlat derler :)
Iyiye yor canim :) o gizli sey guzel bir supriz olsun insallah :)
Kayinvalidene bisy diyemiyorum artik..
Ohh o zaman tmmdir :)
Sen yine de evdede cok yorulma canim ya hep bisylerle ugrasiyorsun ya da biz oyle cok yoruldugunu hissediyoruz bilemedim..
Onu da yazdim sildim biliyor musun :)
Gerci senin esin ikisinlede bas eder yazmistim :)
Zor olur ama bence cok superde olur 3 tane :)))
Yok esneksin ya cok gerginlesmezsin :) belki :)
Sen yine de hepten kesme yediklerinide az ye :)
Bi de kizcee gobisi,kasiklari,belini yanlari,kol arkalarini,dizlerinin arkasi alt baldirini kremlemelere basla simdiden :)
Ya da kisa yoldan her yerine suruver ama ben catlayabilecek yerleri saydim :)
3. Aydan sonra basladim ben ilk hicbisy olmuyor gb ama ise yaradi en son ay cok hizli buyumeden sadece gobisimin sol alt tarafi catladi biraz Sezen hanim genelde orada ikamet ediyordu :)))))
Ve elbise fikri super bence :)
Az zamanda olsa bisynolmaz deyip sıkı birsey giyme..
Bide beni ornek alma ya benim etim ne budum ne zaten kilo alsaydimm boyum uzunda degil tekerlek gb yuvarlanirdim :))
penye uzun elbiseler süper fikirv
bana elbise hiç yakışmıyor göbeğim çıkınca giyicem ama en rahat elbise..
takma kafan nenacım...gaz falan da oluyor şişiyor mideler..
hep zayıflıyım isterdim ama son 3 haftadır makarnadan başka doğru düzgün bi şey yiyemiyorum zevkle yemek yemeyi özledim...
o yüzden Allah sağlık versin kilolar verilir kii
tünaydın prenses...
taktik güzelmiş
acımaz mı kuzum senin yazdıklarını okurken ağlıcaktım nerdeyse
bu arada senden mi etkilendim bilmiyorum bebeğimi emziriyodum rüyamda
ve mis gibi kokuyordu annlatılmaz yok böyle koku gerçek gibi...
hiç uyumasın hep emziriym diyordum
rüyası bile güzelmiş..
valla ben de öyle oldum okuyunca
sen yeni evlisin giyemiyorsun o maşallah rahatça giyiyor..
ama ne yapıcan majorcum bişey de denmez ki...
ya sabır dicen mecbur..
hayır olsun canım...
baksana bilinçaltında bile kv var...
ayy yoksa düğünde kısmet çıktı da onu mu saklıyor hadi inşallah
normalde işte zaten 40 beden gyınıodm yakında 44 gycem sanırım off psıkolojm alt ust plojo gbı zayf anne olamcam yaaa
valla bn senn kayın valıde ve gorumcenden her seyı beklerm ama ruyalarn tersi cıkar derler o yuzden bozma moralını canım bsy yoktur ıcını ferah tut kı bsyler saklıolarsada alllaha yakın sana uzak olsunlar
ben ne alcgmıda bılmıorm ne kdr kılo alcgmı kestıremıorm 1 beden buyuk alsam ya ılerde onlarda kucuk gelrse ben habıre kıyafete yatrmmı yapcam :26:hamıle pantolonu alcam cnm da ondan zıyade penye uzun elbıseler alım dıorm sıfır kol ferah ferah gezeym smdı pantoloon ustune bluz derdı de var sıkıntıya gelemıorm yaa ıcım daralıo
Major bnce ne hayatını nede düşüncelerini erteleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?