- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- 373
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.441
Bir soz vardir 'bütün müdürler g....tür' ayyy cok utandimm o yuzunu kapatan smileeee :))))
Hikayeside vardir..vucudunda muduru orasidir zaten diyee
Tovbe tovbe :))
Ayy 2 dk bos zamanimda bir derdim var'a takildim yahu icim sisti,hamileyken terkedilen kadina,ne adamlar var..
Esim gelince ayaklarini yikayip suyunu icecem dermisim zamanim olursaAma iste icirmez zaten
Dilimide isirarak,bi yerimide kasiyarak mutfaga dogru ilerleyim ben
Gece kucuk mektup yazmistim bende sigarasinin icine koymustum sabah ise giderken okuyacakti hesabima gore ama cabuk bulup karsimda okuyuverdi Sezen kucagimdaydi alnimdan opup notu komidine koyup sakla bunu dedi :))
Ayy yavrusunuda onuda verene kurban oldugum
Rabbim su mubarek gece de evlerimizden huzuru,basimizdan aklimizi,sagligimizi eksik etmesin,dualarimiz kabul gorsun insallah..
Kimse sevdiklerinin yokluguyla sinanmasin..
Ohh sukurler olsunn
Sizde iyi ki varsiniz kiiiiiiisarildiiim hepinize
hemen gelıyoruz asoş hazırla ucakbıletnı popış ısırmaya gdıozzzzz
hyrlısı olsn cnm kısmetse olur dılse olmaz napalım sen neden uzuluyorsn sen allah korusndan evlı oldgn halde esınden ayrılsan o uzulmezdı tabı bıraz vıcdan meselesı ama bu dunyada fazla vıcdanla olmak kendıne zarar her seye uzulmenn manası yok saglık durumları harıc 2 ay a unutr bosver bnde kaddarmsm gbı anlamaynda zaten bu kız senı her dkka uzuo sen smdı ona nıe uzuldn anlamadm e tabı sevnme de ama hadınden fazla uzulmenn anlamıda yok
Kuzumm hamile halinle niye sana boyle yapiyolar yaatünaydın kızlarrr
sabah sabah müdürle tartıştık....yeni değişti ya müdürümüz..kendini ıspat çabasında..
bireysel emeklilik satın diye hedef verdi...
satcak olsam sigortacı olurdum dimi?
bi de bana herkesten yüksek hedef vermiş..
bana diyorki sat da diyor seni pazarlamaya alayım yahu ben istemiyorum ki zaten...
kendimi ona kanıtlıcakmışım...
dedim 4 yılda 5 müdür değiştirdim herkese kendimi kanıtlamaya çalışmaktan yoruldum satmıyorum dedim..
tartıştık bayağa...canım sıkkın...keşke yol yakınken istifa etseymişim...
asoş gelmişşşş
bak yazın hergün bekliyoruz seni buraya özledijk koca kış...
bi de ben kötü olduğumu size çaktırmıyorum gözünüz korkmasın diye
Allah herkese plojo gibi hamilelik nasip etsin...
canımm ben mi kötüyüm anlamadım ama görümcen ayrılmış diye ben de üzüldüm ama evlenemicekler de evden gidemicek diye üzüldüm
sen gecelikleri tatile götürmeyi unutma
kuzuu ben okurken yoruldum valla...
kıyamam sana..amaa amaya güçlü ki hepsini hallederrr
canıım geçmş olsun sana da...
ne güzel yeğeninlesin bu gün..
bebeklerde huzur var...
bu arada herkesin kadili mübarek olsun...
gitmeeee geldm ben
çok tatlı maşallahsaçını çekmediği ve cimcirmediği sürecee
Ayy 2 dk bos zamanimda bir derdim var'a takildim yahu icim sisti,hamileyken terkedilen kadina,ne adamlar var..
Esim gelince ayaklarini yikayip suyunu icecem dermisim zamanim olursaAma iste icirmez zaten
Gece kucuk mektup yazmistim bende sigarasinin icine koymustum sabah ise giderken okuyacakti hesabima gore ama cabuk bulup karsimda okuyuverdi Sezen kucagimdaydi alnimdan opup notu komidine koyup sakla bunu dedi :))
Rabbim su mubarek gece de evlerimizden huzuru,basimizdan aklimizi,sagligimizi eksik etmesin,dualarimiz kabul gorsun insallah..
Ohh sukurler olsunn
Sagol canim sizindeee..
Sezende gobisindekini oper kiiiiii
Cimciriyor muCok gulduumm gozumde canlandirdimda bi an
hu huuu tatlışkolarrrr
aslında hemencik çıkmam lazım eşim beni bekliyor dışarıda yicez ama size 2 satır yazmadan çıkmam kii
NENA sorma kuzu ya ben de bu gün okudum o konuyu her gün düzenli bakarım BDV'ye..tövbe yarabbi dedim..çok şükür biz topilkçe normaline rastlamışız
PLOJOOO ay Sezen ne güzel öper yaaaa içim titredi valla..
PRENSES bu gün karşılaşamadık ben zorunlu olarak çıktım net kapandı sen gelmişin
evett günün sözü iyi müdür-patron ı ıh yoktur
ayy bayıldımmm
çok güldüm eğlendim stresimi aldı bu cümleeeee
sağolasın plojoooooo
bende nedense alışkanlık yaptı okurum hep bir derdim varı.
özellikle kv kp şikayetlerini okur benimkilere şükrederim
beterin beteri var misali
ama okudukça eşim melek gibi geliyor....
ben de hep not yazarım kiiiiii eşimeeee..
o benden sonra evden çıktığı için eşimin görebiliceğe yerlere yapıştırırm hep..çok mutlu oluyor tavsiye edilir
o zamann sarılalım sıkı sıkııııı
hani teletabisler vardı ya tinki vinkiler onlar gibii
Kizzz ben kafayi buluyorum ordaa
Bu arada bende anlatayim bi gun esime yazdim not tv nin onune koydum isten geldim adam yataktan cikmamissolirmusun oldururmusun o gun bugundur yazmiyorum
ayy bayıldımmm
çok güldüm eğlendim stresimi aldı bu cümleeeee
sağolasın plojoooooo
bende nedense alışkanlık yaptı okurum hep bir derdim varı.
özellikle kv kp şikayetlerini okur benimkilere şükrederim
beterin beteri var misali
ama okudukça eşim melek gibi geliyor....
ben de hep not yazarım kiiiiii eşimeeee..
o benden sonra evden çıktığı için eşimin görebiliceğe yerlere yapıştırırm hep..çok mutlu oluyor tavsiye edilir
o zamann sarılalım sıkı sıkııııı
hani teletabisler vardı ya tinki vinkiler onlar gibii
1 temmuzdaaa popik isirmayaaa geliyoruuuuuummmnenoss sakaryads bulusalim
Kuzumm hamile halinle niye sana boyle yapiyolar yaabu ozel sektorun hepsi kalpsiz ya
Bende cok ozluyorum ki siziiyazin hep sizinleyimm insallah kii
Canimm gecmis olsunn simdi nasilsinn:26:
Bebisler buraz acimasiz olabiliyolar hele o sac cekmeleriiiinsanin gozunden yas geliyooo
Ayyy bi ara o BDV nin manyagiydimmmokudukca kafayi buluyodum bende takinti oluuo kv felan suan okumuyorum kafam rahat sizde okumayin
ahh plojo ahh seninki de büyüsün deee..
o kendince seviyor bizii..hele kii aşka gelirsee canımız cok acıyorr
önemli değil svitt..hep burdayız kii bizz
Gercekten hikayeler sukredilesi :)
Bende hep yazarim kiiii bide biriktiririz onlari atmayiz
Sayfayi döndüre döndüre yazmak en sevdigimm
Hatirladim tinkivinki,dipsi,lala,pooo
Tutacam kendimi artik zamanimi yedi
Hadi gelin bize hepinizzzz yaziiiinnn
Not iside garip olmusolsun yaz yaz cok zevkli
Buyusunde ozellikle cimciklesin
Yaramaz cocuklar bana pek tatli geliyor,tabii davulun sesi uzaktan hos gelir
Ediyorum cnm oturuyorum ztn
telden yazıyorum kiii
ayyy plojo, sigarasının içine demişsin ya ben onu sigortasının içine diye okudum cevap yazmaya başlayana kadarAyy 2 dk bos zamanimda bir derdim var'a takildim yahu icim sisti,hamileyken terkedilen kadina,ne adamlar var..
Ohh sukurler olsunn
günaydın canım, geçmiş olsun demişmiydim ben sana.... demediysem düşünmüş ama yapmamış sonra da yaptığımı zannetmişimdirGünaydın kızlarr
Günaydın amayaa
Hayırlı cumalar
telden yazıyorum kiii
günaydın canım, geçmiş olsun demişmiydim ben sana.... demediysem düşünmüş ama yapmamış sonra da yaptığımı zannetmişimdir
bu arada hani sonunda telden yazıyorum kiii çıkıyo ya senin yazılarında ben onu her defasında okuyup çok gülüyorum kiiii kendimeeee
Teşekkür ederim amaya. .
Söyledin diye hatırlıyorum bnde.
Seni gülümsetiyorsam ne mutlu bna...
telden yazıyorum kiii
Hoş buldum orkide hamile misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?