Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
sivit kız senın vucut gerılmeye basladımı kasınıomsn ben kasınıorm habıre ya uyuz oldm yada vucut gerılıo anlamadm

Pardon ya k.bakma. Allah hayirlisiyla bebisini kucagina almayi nasip etsin İnşallah evime eşime alistim sayilir Allah bozmasin simdilik gayet güzel herşey

günaydın bebişler ve onların bebişleri

ayy bayıldımmm
çok güldüm eğlendim stresimi aldı bu cümleeeee
sağolasın plojoooooo
o zamann sarılalım sıkı sıkııııı
hani teletabisler vardı ya tinki vinkiler onlar gibii

ben onu hala yapıyorumkii
sarılalım sıkı sıkı teletabiess
tinkivinki, dipsy, lalaaaaaa, pooo

prensess ne oldu sana kuzu söyle bakalım neden yazdın bunları?

Pardon ya k.bakma. Allah hayirlisiyla bebisini kucagina almayi nasip etsin İnşallah evime eşime alistim sayilir Allah bozmasin simdilik gayet güzel herşey

önemli değil,cok saol allah ısteyen herkese nasıp etsn ınsallah.... sanada sonsuz mutluluklar hangı sehırdesn ?

aynen öyleee uzaktan davulun sesi güzel gelir...
başkasının çocuğunu sevmek kolay gelir derler yada öyle bişi tam hatırlayamadımm

:))) aynen oyle..
Su sevip sevip aglayinca aaa annesi seni istiyor diyorlar ya aa oyle mi dedi diyesim geliyor

yok Allahtan..

Gunaydin kizceler...
Yasasinnn yarin sabh kshvaltiyi anacimla yapicm cok mutluyummmm

Gozunaydiiinn :)
Ohh gelsin keyifler kahveler muhabbetler..
Bende annem gidecek diye dusunmeye basladim..

Gunaydin kizlar boş zamanim çok iki aylik bir gelin olarak araniza katılmak isterim

Hosgeldiinn,hayirli olsun :)
Nerelisinn?

Hepınızeeeeeeeeeeeee gunaydnnnn neniş burda cok karnm ac ve bulantım var canım pane cektı durduk yere

Pcden yazıyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiii ahahahah

hg atlas buyur aramıza
Enistenin isi zor senin canin cok cekecek gb
Pc iyiydii guldurdun,deli kiz

hahaha aglaynca annesı senı ıstıo dıolar dımı hep oyledır o ısler sende yok benı ıstemıo sustutrun oyle verın de ahhaahahah

enıstenn ısı zor cnm her sey cekıo ben hamıle dılkende boyleydm her seyı cnm cekıodu svıtte bnm gbıymıs

İstanbul sen neredensin

bende ıstanbul bu topıkte sadece ben ıstanbulluyum

Gunaydin kizlar boş zamanim çok iki aylik bir gelin olarak araniza katılmak isterim

Hosgeldin canim...

sivit kız senın vucut gerılmeye basladımı kasınıomsn ben kasınıorm habıre ya uyuz oldm yada vucut gerılıo anlamadm

Kasinma kiz sakin catlarsin vallaha..

Annen yaninda kiz sanki nereye gitck ayri eve :))
Ohhh anami nasil ozledimmmm

Teşekkürler plojovic aslen sinopluyum

Anaaa hemserimmmm gelmis bende sinopluyum neresindenn?

Teşekkürler plojovic aslen sinopluyum

Bir sakaryali ugramadi suraya yahu :)))
Ne cok isi varmis memleketimin hatunlarinin

Aksam abimin dogum gunuydu babam amcam (abim sayilir) abim esim cocugu sira sira dondure dondure sevdiler sevdiler aglamaya baslayinca ben :) trpte atamam ki emiyor mecburr tek sustugu yer :))
Yemek yiyene kadar amcam tuttu Allahtan ondan duruyor kilolu kendisi biraz pofidik pofidik gobiste yatiyor

Hosgeldin canim...

Kasinma kiz sakin catlarsin vallaha..

Annen yaninda kiz sanki nereye gitck ayri eve :))
Ohhh anami nasil ozledimmmm

Anaaa hemserimmmm gelmis bende sinopluyum neresindenn?

aa catlarmıyım anammm korktum tamm kasınmıon

ayrıca o artık ıstanbullu bnm hemserm bıkere tamam mı ahahah

Ümraniye gel canim izinli olduğumda kahvalti yapariz

uzakmısız ki bnde pendkteymmm

NeNa karnini kasima catlarsin ya bebek yagi kullan yada eczaneye gidip yoğun nemlendirici bir krem al boza kivaminda olanlar var sürer sürmez emiliyor iyi gelecektir biraz pahali ama normal kremlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…